- 2 Şubat 2008
- 171
- 5
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocaklarında kan tahlili olarak selenyum eksikliği var mı yok mu bakılıyor mu acaba ?
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
arkadaşlar internette meyankökünün hashimoto hastalığına iyi geldiği yazıyor.bununla ilgili birşey bilen var mı ?lütfen yazınn.tşk ederim
bende selenyum kullandım 1,5 sene ama kanda selenyum düşüktü benim o yüzden kullanmıştım şimdi doktorum bıraktırdı kullandığım süre boyunca da antikorlar düşmedi düşmezde bu hastalıktaki tek toparlanmayan kan değerleri bunlar çünkü
bebişin çok tatlıııııııııııııı nayhan güle güle büyüt....
nayhan, kızına bayıldım. Allah size bağışlasın, darısı benim gibi yıllardır bu uğurda savaş verenlerin başına.
lalehan, ankara'da ibni sina'da bile bakılmıyor selenyuma. Özel bir kliniğe sormuştum da bir kaç yıl önce 180 tl demişlerdi. Selenyumu bir süre bende kullandım ama bizim antikorlara hiç bir şeyin faydası yok, sadece stressiz yaşam ve bir de kafaya bu mereti fazla takmamak.
arkadaşlar internette meyankökünün hashimoto hastalığına iyi geldiği yazıyor.bununla ilgili birşey bilen var mı ?lütfen yazınn.tşk ederim
Ben de haşimatoluyum, yani öyleymişim:) Bir ay önce doktora gittim, ilaç verdi.hergün kullandım.kontrole gittiğimde tsh yine yüksek çıktı.yine ilaca dvm etmemi haftasonları ikişer tane yutmamı söyledi doktor.3 ay sonra tekrar kontrole çağırdı.Acaba ne zaman normal seviyeye gelicek tsh?bu ilaca daha ne kadar devam edicem
evet arkadaşım bende okudum..hatta siteye bu konuyu kopyalayacaktım...ama önce deneyım dedim...ayrıca bu meyan kökü sadece hasimotoya değil biçok hastalığa iyi geldiği yazıyordu.... ben 4 gündür kullanıyorum...sonuçları yazacam inş. bakalım nasıl olacak..anladığım kadarıyla bu meyankökü yorgunluğa ii geliyormuş ve enerji veriyormuş...hashimotonunda belirtisinde zaten yorgunluk var ...bağışıklık sistemini de güçlendiriyormuş...bir çok ülkede meyan kökü expresi olara kullanıyormuş...hatta kanser tedavisinde de...bizim buralarda çok fazla meyan kökü var... ve ramazanda özellikle çok satılıyor..ve serinletici özelliği olduğundan her yaz köşebaşında olur..çoğu insan tadını beğenmiyor ama faydası çok ....ben seviyorum ama ....sağlıklı günler...hayırlı ramazanlara.s.