Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salix, allah bağışlasın. Bebeğinin ömrü uzun, sağlıklı ve mutlu bir geleceği olsun. Darısı da başıma olsun. :) Benim de amh 0,1, gelecek ay son kez tüp bebek tedavisine gireceğim. Beslenme ile ilgili tavsiyelerine ihtiyacım var, eğer vaktin olursa, çok sevinirim. Kilo problemim de var, umarım bu kez başarılı olurum.
york testi yaptırmak istiyorum yaptıranlar nerede yaptırdıklarını yazabilir mi acaba ?
York testinde kirmizi , sari ve yesil listeler var. Yesil sorunsuz tuketim, sari kisitli , kirmizi yasak liste.kirmizi listede de dereceler var. 1. Derece yasaklı olanlarda en dusuk duzey, 4 ise en yuksek intoleransi düzeyi .bende maya 1, bugday 2 çıktı kırmızı liste olarak. Mayaya 6 ay, buğdaya 9 ay yeme dediler. 4. Derecede daha uzun süre yasak veriyorlardir.
kızlar peki,bu yabancı makalelerden de araştırdığım gibi fibromiyalji var bende..
ama çözümü yok gibi.. her bölüm en son psikolojiye bağlıyor aynen makalelerde dedikleri gibi.stres sıkıntı yok ...ama bu kas ağrıları kramplar,beni bitirrdi. devamlı tutulup kalıcam endişesiyle yaşıyorum...ilaçlar faydasız..
benim gibi fibromiyalji olan var mı?
bilmeyenler için söyleyeyeim,haşimato ile beraber çıkan bir hastalık,çok doktor anlayamıyor,süper kadın hasatlığı olarak geçiyor:)neyse ayrıntısı çok isteyene anlatırım..:)
york testi yaptırmak istiyorum yaptıranlar nerede yaptırdıklarını yazabilir mi acaba ?
Salix, zaman ayırıp yazdığın için tekrar çok teşekkür ediyorum. Hamur işi yemediğim zaman kendimi iyi hissediyorum, baklagiller ve süt barsaklarımda inanılmaz gaz yapıyor. Senin kadar düzenli bir beslenme programını zor uygulayabilirim ama bakalım:)
fm hastalığı bende de var..
haşimato gibi pek bir çözümü yok
stresten kasılma ve gerilimden uzak duracan, spor ve gevşeme haketleri nefes alma tekniği yardımcı olabilir..
ben yakın zamanda hacamat yaptırdım
yapan kişi bile zorlandı ve vucudumkaskatı olmuş
en az3 kere yaptıracam..tüm hastalıkların tedavisinde öncelikle vucutta birikmiş toksinleri kimyasalları radyasyon vb artıkları atmak gerek..
zayıflama diyetinde bile vucuttan toksinler atılmazsa karaciğer temizlenmezse zayıflama geçici olur..
hacamat ta bir nevi detoks..vucutta birikmiş zararlı şeyleir kan yoluyla atar...
hepimize Allah şifalar versin.
merhaba,geçmiş olsun size de..
hacamat nedir tam olarak ilk defa duydum,biraz ayrıntılı bahseder misiniz?
Arkadaşlar ben doktora sordum. Hashimato Boğaz'da daralma hissi yaratmazmış. Ama bende çok nadir oluyor. Özellikle canım sıkıldığı zaman. Bir şeyi çok düşündüğüm zaman oluyor.. Sizde de var mı böyle psikolojik bir boğaz darlığı hissi??
bende özellikle sinirlendiğim zaman bogazımda sanki birşey varmış gibi hissediyorum.nedenini bende bilmiyorum.
Ben kulak burun boğaz doktoruma ve dahiliye doktoruma sordum..
Bunun kesinlikle psikolojik olduğunu söylediler..
Hatta boğazıma kamera ile baktırdım. Hiçbir şey yok dedi doktor.
Kendine bir şeyleri sıkıntı etme dedi.
O yüzden oluyormuş.
Dediği doğru çünkü dün de akrabalarıma sinirlendim, üzerinde düşündüm ve anında boğazım daraldı..
Kendimize hiçbir şeyi sıkıntı etmememiz lazım...
Haşimato da iyotsuz tuz kullanılacak.yıllardır hipotroidim diye biliyorum ama haşimato oldugumu öğrendim.aradaki fark nedir bilmiyorum bir de haşimato da nasıl tuz kullanmamız gerekiyor ?
Ben de dün gerildim boğazım daraldı. Keşke sıkıntı etmeyebilsek, ama herkes iyi niyetli değil ki. Bu hastalığın tetiklenmesini ben çevreye de bağlıyorum. Üzüldüğümüz şeylerin yükü boğazımızda birikiyor sanki