Şaka gibi değil mi? Tsh 20,50 sok gecirmistim görünce 2 hafta tam doz aldım 1,79 düşmüş çok şükür bu şekilde devam edicem simdilik..bende saç dökülmesi değil de çarpıntı,uykusuzluk, titreme,nabzın bogazimda atıyordu..TSH 0,27 düştüğünde dr banada hafif doz düşürdü 2 haftada dengelenicek dedi,ama ben bekleyemedim düşürdüğü dozunda yarısını kullandım böyle oldu..iyiki krize falan girmedim.. laparaskopi beni hsg cekildigimde sol tupum kapalı göründü ve hafif şişlik var hidrosalpenks olabilir dendi, jinekologum hidrosalpenks değil tıkalı olduğu için sıvı geçişi olmadı ve bu yüzden sis görünmüş açıklamasını yaptı..fakat ben proflarla görüşüp bu konuyu aydınlatmak istiyorum çünkü hidrosalpenks mi değil mi içimde şüphe olsun istemiyorum..tam tiroit ve hashimoto duzeltiryorum diye seviniyordum proflarla gorusucektim bu TSH sorununu yaşadım ve buna odaklandım tekrar,tüp sorunum bir iki ay aksicak..33 yaşındayım amh değerim 0.814 laparaskopi olursam bu değer azalırsa bu sorunuda kaldıramam yeterince şeyle uğraşıyorum zaten(hashimoto,tiroit,prolaktin,tıkalı veya hidrosalpenks tüp) bunlara rezervde eklenirse sen düşün artik..yaşta 33 olduğu için bir an önce toplansın kenarda dursun istiyorum çünkü zaman geçince (örneğin iki-uc yıl sonra) şimdiki kadar kaliteli yumurta olucagin dusunmuyorum...sen neden laparaskopi oldun? Laparaskopi sonrası doğal ne kadar süre denedin? Çok soruyorum kusura bakma sadece çok araştırıyorum bilimsel ile,doğalı karsilastirma cabasindayim..