Ben doğal yolla deniyorum 1,5 yıldır..bebeğe karar verdigimde kendime özen göstermeye başladım..hasimoto siyatlerimi belki bebek dusunmeseydim onemsemezdim ama onemsedigim için ve dikkat edince şikayetlerim yok oldu diyebilirim..yaşam tarzını duzenledigim için bebek olsun veya olmasın bırakmayı düşünmüyorum artık..şikayetlerim agresif,sınırlı,uykular düzensiz,mide yanması,kilo alımı ama verememe,şişkinlik patlarcasina vs..tup bebek veya tedavi hiç denemedim..tek tupum ya tıkalı ya da hidrosalpenks ondan da şüpheliyim çünkü burda yazilanlar ve bana çekilen hsg cektirdigim zamanki gerginligim,jinekologumun yorumu beni şüpheye düşürdü..o yüzdende önümüzdeki günlerde bir profla gorusucem,tatmin olmazsan başka bir profla tekrar gorusucem..hamile kalamama sebebime hiçbir zaman net şu neden denmedi,denmiyor..hep oda neden olabilir,buda neden olabilir,dogalda hamile kalırsın duydugum varsayimlar...ben net cevap arıyorum hep..neye odaklanacagimi şaşırıyorum anlican..motivasyonumu yüksek tutuyorum en önemlisi..hazirana kadar proflarla görüşmeler yumurta toplatma asılma ne uygun görülürse deneme olmazsa artık Haziran gibi tüp bebeğe karar vericem çünkü yaş 33 dolucak temmuzda..şimdilik net degilim çünkü tahlillerim bitsin Prof konusayim tekrar bir hsg ona göre ilerlicem..