- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Çok teşekkür ederim, haşhaş çok sevilmiyor saniyordum. Cok sevindim eğer denerseniz sizede afiyet olsunElinize sağlık.
Haşhaşı ben de severim.
Çöreği olsun ekmeği olsun.
Denemeye değer kesinlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, haşhaş çok sevilmiyor saniyordum. Cok sevindim eğer denerseniz sizede afiyet olsunElinize sağlık.
Haşhaşı ben de severim.
Çöreği olsun ekmeği olsun.
Denemeye değer kesinlikle.
Farkettim bende malzemeleri sipariş ettim. Yarına yaparım belkiYaaaaa canom ne diyorsun,ben bir aydır bu böreği bekliyorum aserdim aserdim yoksa ben ilk yapmaya mı alıştım canom ama bunu yapmasam catlardim Napayim çok teşekkür ederim canım canocum, sende yapta coşsun buralar
OleeyyyFarkettim bende malzemeleri sipariş ettim. Yarına yaparım belki
Valla dolapta milföy var aralarını açıp yapılır gibi geldi.Çok teşekkür ederim, haşhaş çok sevilmiyor saniyordum. Cok sevindim eğer denerseniz sizede afiyet olsun
Aslında bu karede çok şey anlatmak istedim gül goncam eğer size de yansitabildiysem ne mutlu bana o kokuyu muhteşemdi çok teşekkür ederim nazik ciceem, seni yirimBuram buram aşk kokuyor
Ellerine sağlık kirazım. Önyargı falan hiçbir şey kalmadı. Saat ve çay detayına takılıp kaldım Citir böreklerin sana şans getirsin.
Ooooo süper olur, çok yağa da gerek olmaz o citirtiyi hissettim canım. Şeker,milföy,haşhaş bence çok uyumluValla dolapta milföy var aralarını açıp yapılır gibi geldi.
Zaten milföy yağlı bir hamur çıtır çıtır olur.
BiDe öptük basarılar sosyalimmCanım merviskom çok teşekkür ederim bende bayılırım bildiğin gibi değil senide bebeleri de kocaman öpüyorum kuzucum
Bende bendeee canım, bayılıyorum tatlı tuzlu vs, ne olduğu hiç farketmiyor çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim kuzumEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş harika gözüküyor
Haşhaşı çooook severim haşhaşlı herşeyi de
Yaaaaaa kuzucum sen tabiki de yaparsın, iki tane canavar bebe büyütuyorsun eger haşhaş seviyorsan bayılırsın canım benim yaa yirim seni,kanatsız meleğim çok teşekkür ederimYaaaaaaaaaa ben bundan yapıcam canım çekti
Çok güzel olmuş sosyalim, ellerine kollarına sağlık, çok da pratik ben bile yapabilirsem ohooo
Yaaaaaa kuzucum sen tabiki de yaparsın, iki tane canavar bebe büyütuyorsun eger haşhaş seviyorsan bayılırsın canım benim yaa yirim seni,kanatsız meleğim çok teşekkür ederim
Sensin minnos, yaparsan afiyet olsun kuzum yağını az koy daha koyu kıvam hashasin olsun,benim cıvık kaldı biraz .tadı değişmiyor tabi iki tospikin totoyu ısır yerime kuzummmÇok severim ben haşhaşı, ilk defa afyonlu komşum yaptığında yemiştim, müptelası oldum
Ay inşallah yapabilirim kuzum, haftasonuna haşhaş ezmesi ve yufka hazır edicem, aşkım yiaaaa çok teşekkür ederim minnoş sosyalim, güzel kalbinden öperim
Sensin minnos, yaparsan afiyet olsun kuzum yağını az koy daha koyu kıvam hashasin olsun,benim cıvık kaldı biraz .tadı değişmiyor tabi iki tospikin totoyu ısır yerime kuzummm
Teşekkür ederim kuzum, zaten üç beş kere yazar sorarım sana fkfkgkg
Isırmaz mıyım bitanem
Çok teşekkür ederim canım benim, benimde favorim kuzu haşhaş herşeye mi yakışır çok tatlısın, zaten çok zayıfsın ye sen yePatatesli börekten sonraki favorim haşhaşlı börek. Ama niye böyle şeyler yapıyorsunuz, ben nasıl bırakcam bu hamur işlerini burada birbirinden güzel börek tarifleri var oooof off.
Bi sürü börek tarifi gördüm gene acıktım ve şimdi yoğurt yiyerek nefsimi köreltmem lazım. 45 kilo vejetaryen bir insan olarak bu hamur işleri yüzünden kolesterol sorunu yaşıyorumÇok teşekkür ederim canım benim, benimde favorim kuzu haşhaş herşeye mi yakışır çok tatlısın, zaten çok zayıfsın ye sen ye
Bu ne zayıflık,çok rüzgarda uçuyorsundur sen beybi valla ilk defa bu kadar zayif birinde kolesterol duydum bende yok ya bisey olmaz ,sen halledersin. Daha küçüğüz bizBi sürü börek tarifi gördüm gene acıktım ve şimdi yoğurt yiyerek nefsimi köreltmem lazım. 45 kilo vejetaryen bir insan olarak bu hamur işleri yüzünden kolesterol sorunu yaşıyorum
Doktorun bile alay konusu oldum ya