Canım kuzum biliyor musun, bir aydır bu böreği ve bu sunumu hayal etmiştimVoooooov çok orjinal bir sunum olmuş bayıldım bayıldım !
İçimi ısıtan bu görüntü için teşekkür ederim ne hoş.. eski zaman kitabının sayfasından fırlamış gibi sanki... Ellerine emeğine sağlık sosyalim.. çok zarifsin sunumun da öyle..Canım Kadınlar
Uzun zamandır gelmesini beklediğim kategori geldi. Ve ben uzun zamandır hayalini kurduğum böreği yaptımbiliyorum haşhaş herkesin sevdiği bir yiyecek değil ama sevenler içinde vazgeçilmez belki sizinde önyargılarinizi kırarım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3256368
1 paket yufka
1 paket haşhaş ezmesi
1 su bardağı sıvıyağ
Üzeri için: susam ve yumurta sarısı
YAPILIŞI
Ben yufkalarimi üçgen aldım. Siz bütün yufkayi üçgene bölüpte yapabilirsiniz.Bir üçgen yufkayi ikiye ortadan böldüm .siviyag ile açtığım haşhaşi yufkanin bir yüzüne sürdüm. Üstüne ikinci yufka parçasını koydum ve yine üzerine haşhaşlı harçtan sürdüm. Böylece iki kat yufka oldu. Sigara böreği sarar gibi sardım. Fırın tepsisine dizdim. Üzerine yumurta sarısı sürdüm, susam serptim. 180 derece fırında kızarana kadar pişirdim. Servise hazır.
Eki Görüntüle 3256369
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3256370 Eki Görüntüle 3256371 Eki Görüntüle 3256372 Eki Görüntüle 3256373 Eki Görüntüle 3256374 Eki Görüntüle 3256375 Eki Görüntüle 3256376 Eki Görüntüle 3256377 Eki Görüntüle 3256378 Eki Görüntüle 3256379 Eki Görüntüle 3256380 Eki Görüntüle 3256381 Eki Görüntüle 3256382 Eki Görüntüle 3256383
Çok teşekkür ederim canım Wunderimİçimi ısıtan bu görüntü için teşekkür ederim ne hoş.. eski zaman kitabının sayfasından fırlamış gibi sanki... Ellerine emeğine sağlık sosyalim.. çok zarifsin sunumun da öyle..
Bunu bende düşündüm bilıyor musunuz? Şekerli yapsaydim şekerli börek yemek istemedim o an. Tuz da atmayı düşündüm ama o tuz tadını da istemedim içinde. Ezmenin içinde hafif şeker tadi vardı, biraz şeker katılmış gibiydi. Ben yoğun haşhaş tadını çok seviyorum. O yüzden o tadı almak istedim ama alttan o hafif şekerli tat geliyordu. Ben haşhaşi tatlı olarakta corekte tuzlu olarakta çok seviyorum. Bu yoğun haşhaş tadını da cok sevdim ,zaten canım cok istiyordu.Bence şekerde konulur. Hatta yufkam ve hashasim kaldı, onu şekerli ve cevizli yine börek şeklinde yapicamİçine şeker atılır mı aceba?
Haşhaş ve yağ tadı nasıl oldu?
Pratik bir tarife benziyor.
Tahinli çörek tarzlarına şeker konuyor ya.
Tadını tam hayal edemedim. Acımsı filan oluyor mu?
Gerçekten beni aldın götürdün yani iyi oldu ben de böyle sunumlar yapabilsem keşke valla çok güzel olmuşÇok teşekkür ederim canım Wunderimözellikle o duyguyu size yansıtmak istedim, basarabildiysem ne mutlu bana eski günleri yadetmek istedim, Allah razı olsun Wunder 'ımmm
Çok duygulandım canım benim, ne mutlu banaGerçekten beni aldın götürdün yani iyi oldu ben de böyle sunumlar yapabilsem keşke valla çok güzel olmuş
Ahh bunu bilmek bile çok güzel, çok teşekkür ederim sosyalimm fikir alırım senden bir ayarlama yapayım daÇok duygulandım canım benim, ne mutlu banaistedigin zaman desteğe hazırım her zaman yeter ki iste wunderim,hep destek tam destek
Çok sevinirim canım benim,her zaman gerçekten,sen iste yeterAhh bunu bilmek bile çok güzel, çok teşekkür ederim sosyalimm fikir alırım senden bir ayarlama yapayım da
Beklediğine değmiş vallaCanım kuzum biliyor musun, bir aydır bu böreği ve bu sunumu hayal etmiştimçok şükür gerçekleştirdim çok mutlu oldum inş sizinde içinize sinen sunumlarınız olsun, yapıp rahatlayin çok teşekkür ederim canım kuzumm, beğenmene çok sevindim
Canım bu arada sıvıyağ sadece hashasin yoğunluğunu açmak için. Eğer istersen sıvıyağı daha az ekleyebilirsin. Benim haşhaş sosum çok cıvık oldu. Yoğun olunca sürerken biraz zorlanabilirsin,başka da bir fonksiyonu yok.İçine şeker atılır mı aceba?
Haşhaş ve yağ tadı nasıl oldu?
Pratik bir tarife benziyor.
Tahinli çörek tarzlarına şeker konuyor ya.
Tadını tam hayal edemedim. Acımsı filan oluyor mu?
Canım periskom çok teşekkür ederimHaşhaşı ayrı severim,senin sunumunu ayrı severimmmmmsahane olmuş kuzucum o sunum neeeeynnnnn harika ellerine sağlık ballll
Yaaaaa canom ne diyorsun,ben bir aydır bu böreği bekliyorumBaya hızlısınDemek canın çok börek istemiş
Ellerine sağlık canım benim. Yine döktürmüşsün gördüğüm kadarı ileBaşarılar diliyorum
Sosyal kuuş ellerıne saglık cok severım hashaslı çörek börekCanım Kadınlar
Uzun zamandır gelmesini beklediğim kategori geldi. Ve ben uzun zamandır hayalini kurduğum böreği yaptımbiliyorum haşhaş herkesin sevdiği bir yiyecek değil ama sevenler içinde vazgeçilmez belki sizinde önyargılarinizi kırarım
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3256368
1 paket yufka
1 paket haşhaş ezmesi
1 su bardağı sıvıyağ
Üzeri için: susam ve yumurta sarısı
YAPILIŞI
Ben yufkalarimi üçgen aldım. Siz bütün yufkayi üçgene bölüpte yapabilirsiniz.Bir üçgen yufkayi ikiye ortadan böldüm .siviyag ile açtığım haşhaşi yufkanin bir yüzüne sürdüm. Üstüne ikinci yufka parçasını koydum ve yine üzerine haşhaşlı harçtan sürdüm. Böylece iki kat yufka oldu. Sigara böreği sarar gibi sardım. Fırın tepsisine dizdim. Üzerine yumurta sarısı sürdüm, susam serptim. 180 derece fırında kızarana kadar pişirdim. Servise hazır.
Eki Görüntüle 3256369
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3256370 Eki Görüntüle 3256371 Eki Görüntüle 3256372 Eki Görüntüle 3256373 Eki Görüntüle 3256374 Eki Görüntüle 3256375 Eki Görüntüle 3256376 Eki Görüntüle 3256377 Eki Görüntüle 3256378 Eki Görüntüle 3256379 Eki Görüntüle 3256380 Eki Görüntüle 3256381 Eki Görüntüle 3256382 Eki Görüntüle 3256383
Bunu bende düşündüm bilıyor musunuz? Şekerli yapsaydim şekerli börek yemek istemedim o an. Tuz da atmayı düşündüm ama o tuz tadını da istemedim içinde. Ezmenin içinde hafif şeker tadi vardı, biraz şeker katılmış gibiydi. Ben yoğun haşhaş tadını çok seviyorum. O yüzden o tadı almak istedim ama alttan o hafif şekerli tat geliyordu. Ben haşhaşi tatlı olarakta corekte tuzlu olarakta çok seviyorum. Bu yoğun haşhaş tadını da cok sevdim ,zaten canım cok istiyordu.Bence şekerde konulur. Hatta yufkam ve hashasim kaldı, onu şekerli ve cevizli yine börek şeklinde yapicam
Elinize sağlık.Canım bu arada sıvıyağ sadece hashasin yoğunluğunu açmak için. Eğer istersen sıvıyağı daha az ekleyebilirsin. Benim haşhaş sosum çok cıvık oldu. Yoğun olunca sürerken biraz zorlanabilirsin,başka da bir fonksiyonu yok.
Canım merviskom çok teşekkür ederimSosyal kuuş ellerıne saglık cok severım hashaslı çörek börek