• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasetlik mi çekememezlik mi bilemedim :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim yaptigim yorumlar konu sahibinin iyi veya kotu kalpli olmasina gore degisiyor. Eger konu sahibi iyi kalbli ve hakliysa daha iliman yorumluyorum ama cevresinde kendisini tebrik etmeyen insanlari cekemiyorlar, hasetler seklinde degerlendiren bir insana en ufsk empati ve hatta sempati beslememi de kimse beklemesin
bizlerde zamanında mezun olduk kimseden tebrik falan beklemedik değil mi?evlendik dğünümüze gelmeyenler oldu bebek sahibi olduk tebriğe gelmeyenler aramayanlar oldu.hiçbirine kırılmadım önemsemedim.onlar kendi mutluluklarımdı kendi başarılarımdı başkalarına ne

bizlerde zamanında mezun olduk kimseden tebrik falan beklemedik değil mi?evlendik dğünümüze gelmeyenler oldu bebek sahibi olduk tebriğe gelmeyenler aramayanlar oldu.hiçbirine kırılmadım önemsemedim.onlar kendi mutluluklarımdı kendi başarılarımdı başkalarına ne
Aynen oyle. Herhangi bir platformda boyle mezuniyetmis, belgeymis vs paylasmisligim yok benim 😅

Arkadaşlar konu sahibi daha çok genç.
Hayata bakışı, başarıya yüklediği anlam o yüzden bizden farklı.
Belki kişilik olarak onaylanma ihtiyacı yüksek biri.
Biz kadınlar erkeklere göre daha başarı odaklı oluyoruz ve etrafın tepkilerini daha fazla önemsiyoruz.

Benim oğlum yurtdışında mühendislik hazırlık okudu bu yıl.
Evvelki gün bana hazırlık sınıfını başarıyla bitirme belgesini ve B2 dil sertifikasını göndermiş.
Tebrik ettim, babana da gönderdin mi? Diye sordum.
Ne gerek var, aynı evde değil misiniz?
Sen söylersin dedi.
Ona buna belgemi gösterme, anneanneme filan da gönderme sakın, Facebook’ta yayınlamaya kalkar diye de tembihledi.
Annem yapar öyle işler, çocuğum huyunu biliyor.
Erkek bakışı da böyle demek ki…
Bunun erkek bakışı, kadın bakışıyla alakası yok aslında. Burda bir sürü üye yazmış ben paylaşmadım kimseyle hiçbir şeyim de eksilmedi diye. 50 kişi tebrik etmiş, hediyeler almış ama hala onaylanma ihtiyacı karşılanmamış. Bu doymak bilmeyen onaylanma ihtiyacı hiç normal bir şey değil. Sırf kendisini tebrik etmedi diye yakın arkadaşlarını kıskançlıkla suçlamaksa çok büyük bir ayıp.

bence asıl meseleyi kaçırıyorsunuz konu sahibinin tepki alma nedeni insanları hem de yakın arkadaşlarını kendisini sırf tebrik etmedikleri için kıskançlıkla suçlaması. yoksa onaylanma ihtiyacı duyması falan değil

Bunun erkek bakışı, kadın bakışıyla alakası yok aslında. Burda bir sürü üye yazmış ben paylaşmadım kimseyle hiçbir şeyim de eksilmedi diye. 50 kişi tebrik etmiş, hediyeler almış ama hala onaylanma ihtiyacı karşılanmamış. Bu doymak bilmeyen onaylanma ihtiyacı hiç normal bir şey değil. Sırf kendisini tebrik etmedi diye yakın arkadaşlarını kıskançlıkla suçlamaksa çok büyük bir ayıp.

bence asıl meseleyi kaçırıyorsunuz konu sahibinin tepki alma nedeni insanları hem de yakın arkadaşlarını kendisini sırf tebrik etmedikleri için kıskançlıkla suçlaması.
Kıskançlıkla suçlamadım siz öyle anlamışsınız.Ben ne olduğunu bilemediğimden yazdım buraya direkt olarak haset demedim

Başarılarınızdan dolayı tebrikler👏🏻 Hayatın her alanında var haset eden insanlar gül ve geç😄
Başarına başarılar kat 👍🏻
Teşekkür ediyorum işte bu bunu yazmasını bekledim insanların.Bazıları o kadar çok linçlemeye ve hazır cevaplılığa hazır ki gülüyorum.

Teşekkür ediyorum işte bu bunu yazmasını bekledim insanların.Bazıları o kadar çok linçlemeye ve hazır cevaplılığa hazır ki gülüyorum.
Aaa simdi anladim. Bu konuyu acmaktaki amac da burdan tebrik toplamakmis 🤦🏼‍♀️😅

Devam. sag bastan say: 51, 52, 53,…

Başarılarınızdan dolayı tebrikler👏🏻 Hayatın her alanında var haset eden insanlar gül ve geç😄
Başarına başarılar kat 👍🏻
birini tebrik etmemek neden hasetlik olsun?tonla arkadaşım akrabam var komşum var.bu dönemde evlenenleri oldu mezun olanları oldu işe girenleri oldu ev alanları oldu bebek sahibi olanları oldu.hangi birini tebrik edecektim?pandemi de virüs düşünüyorum ekonomim çöktü onu düşünüyorum herkes gibi.hasetlik değildir tebrik etmemek.hasetlik şudur:ayyy okulu da okul olsa bariii ayyy sanki odtüyü mü bitirdi şu bu tarzı laf sokanlardır

Arkadaşlarinizda aranizda ne oldu bilemem ama tebrik etmezlerse ben hic takmazdim seven sever sevmeyen uzak durur benden bitti

birini tebrik etmemek neden hasetlik olsun?tonla arkadaşım akrabam var komşum var.bu dönemde evlenenleri oldu mezun olanları oldu işe girenleri oldu ev alanları oldu bebek sahibi olanları oldu.hangi birini tebrik edecektim?pandemi de virüs düşünüyorum ekonomim çöktü onu düşünüyorum herkes gibi.hasetlik değildir tebrik etmemek.hasetlik şudur:ayyy okulu da okul olsa bariii ayyy sanki odtüyü mü bitirdi şu bu tarzı laf sokanlardır
Onlarında zaten öyle laf söyleyecek insanlar olduğundan ben o şekilde konuştum.

Bazıları çekemez ve kıskanır. Bazıları benimle ne ilgisi var, bana ne der. Kimisi tebrik etmeyi düşünme inceliginde değildir. Kimisi de tebrik edilecek bir durum olarak görmez vs vs. Yani binbir türlü insan var. Okul basarilari gibi durumlarda ben ev ahalisinden beklerdim tebriği açıkçası. Diğerlerini aklıma bile getirmedim. Böyle başarılar sizin şahsi sevinciniz olmalı ve tadını çıkarmalısıniz. Sizi çekemeyen varsa zaten her türlü gösterir kendini ve çıkarırsınız hayatınızdan.

Onlarında zaten öyle laf söyleyecek insanlar olduğundan ben o şekilde konuştum.
o zaman size tavsiyem madem karakterlerini beğenmiyorsunuz çıkarın hayatınızdan.hepimiz zaman zaman eleme yapıyoruz etrafımızdaki hayatımızdaki insanlardan.siz de deneyin

Kafaya taktigina göre belki cok yakin arkadaslaridir nerden bilebiliriz ki. Bir msj atmak bu kadar zor olmamalı

Aaa simdi anladim. Bu konuyu acmaktaki amac da burdan tebrik toplamakmis 🤦🏼‍♀️😅

Devam. sag bastan say: 51, 52, 53,…
hahahah çok komiksiniz benim beklediğim cevap linç içeren cevaplar değildi tebrik hiç değildi insan ne anlamak istiyorsa onu anlar ayrıca işiniz gücünüz yok mu geyik yapmaksa amacınız geyik muhabbetleri yapılan yere gidiniz……Ayrıca tebrik beklemiyorum yeterince tebrik aldım.

Son düzenleme:
İnsanlardan sana haset edenlere gül geç demesini bekliyorsun yani. Biz seni kıskanmıyolar dedik diye mi kötü olduk? İnsan nasıl yakın arkadaşlarına böyle bir yakıştırma yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X