- 30 Mart 2009
- 14.584
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.032
- 1.123
- Konu Sahibi esmerkadin
Lutfen beni davet edin, etmezseniz herkese acik forumda yorum yazamam ben cunkuGelin size yorum yazın diyen yok yazmayın istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutfen beni davet edin, etmezseniz herkese acik forumda yorum yazamam ben cunkuGelin size yorum yazın diyen yok yazmayın istemiyorum
bizlerde zamanında mezun olduk kimseden tebrik falan beklemedik değil mi?evlendik dğünümüze gelmeyenler oldu bebek sahibi olduk tebriğe gelmeyenler aramayanlar oldu.hiçbirine kırılmadım önemsemedim.onlar kendi mutluluklarımdı kendi başarılarımdı başkalarına nebenim yaptigim yorumlar konu sahibinin iyi veya kotu kalpli olmasina gore degisiyor. Eger konu sahibi iyi kalbli ve hakliysa daha iliman yorumluyorum ama cevresinde kendisini tebrik etmeyen insanlari cekemiyorlar, hasetler seklinde degerlendiren bir insana en ufsk empati ve hatta sempati beslememi de kimse beklemesin
Aynen oyle. Herhangi bir platformda boyle mezuniyetmis, belgeymis vs paylasmisligim yok benimbizlerde zamanında mezun olduk kimseden tebrik falan beklemedik değil mi?evlendik dğünümüze gelmeyenler oldu bebek sahibi olduk tebriğe gelmeyenler aramayanlar oldu.hiçbirine kırılmadım önemsemedim.onlar kendi mutluluklarımdı kendi başarılarımdı başkalarına ne
Bunun erkek bakışı, kadın bakışıyla alakası yok aslında. Burda bir sürü üye yazmış ben paylaşmadım kimseyle hiçbir şeyim de eksilmedi diye. 50 kişi tebrik etmiş, hediyeler almış ama hala onaylanma ihtiyacı karşılanmamış. Bu doymak bilmeyen onaylanma ihtiyacı hiç normal bir şey değil. Sırf kendisini tebrik etmedi diye yakın arkadaşlarını kıskançlıkla suçlamaksa çok büyük bir ayıp.Arkadaşlar konu sahibi daha çok genç.
Hayata bakışı, başarıya yüklediği anlam o yüzden bizden farklı.
Belki kişilik olarak onaylanma ihtiyacı yüksek biri.
Biz kadınlar erkeklere göre daha başarı odaklı oluyoruz ve etrafın tepkilerini daha fazla önemsiyoruz.
Benim oğlum yurtdışında mühendislik hazırlık okudu bu yıl.
Evvelki gün bana hazırlık sınıfını başarıyla bitirme belgesini ve B2 dil sertifikasını göndermiş.
Tebrik ettim, babana da gönderdin mi? Diye sordum.
Ne gerek var, aynı evde değil misiniz?
Sen söylersin dedi.
Ona buna belgemi gösterme, anneanneme filan da gönderme sakın, Facebook’ta yayınlamaya kalkar diye de tembihledi.
Annem yapar öyle işler, çocuğum huyunu biliyor.
Erkek bakışı da böyle demek ki…
Kıskançlıkla suçlamadım siz öyle anlamışsınız.Ben ne olduğunu bilemediğimden yazdım buraya direkt olarak haset demedimBunun erkek bakışı, kadın bakışıyla alakası yok aslında. Burda bir sürü üye yazmış ben paylaşmadım kimseyle hiçbir şeyim de eksilmedi diye. 50 kişi tebrik etmiş, hediyeler almış ama hala onaylanma ihtiyacı karşılanmamış. Bu doymak bilmeyen onaylanma ihtiyacı hiç normal bir şey değil. Sırf kendisini tebrik etmedi diye yakın arkadaşlarını kıskançlıkla suçlamaksa çok büyük bir ayıp.
bence asıl meseleyi kaçırıyorsunuz konu sahibinin tepki alma nedeni insanları hem de yakın arkadaşlarını kendisini sırf tebrik etmedikleri için kıskançlıkla suçlaması.
Teşekkür ediyorum işte bu bunu yazmasını bekledim insanların.Bazıları o kadar çok linçlemeye ve hazır cevaplılığa hazır ki gülüyorum.Başarılarınızdan dolayı tebriklerHayatın her alanında var haset eden insanlar gül ve geç
Başarına başarılar kat![]()
Aaa simdi anladim. Bu konuyu acmaktaki amac da burdan tebrik toplamakmisTeşekkür ediyorum işte bu bunu yazmasını bekledim insanların.Bazıları o kadar çok linçlemeye ve hazır cevaplılığa hazır ki gülüyorum.
birini tebrik etmemek neden hasetlik olsun?tonla arkadaşım akrabam var komşum var.bu dönemde evlenenleri oldu mezun olanları oldu işe girenleri oldu ev alanları oldu bebek sahibi olanları oldu.hangi birini tebrik edecektim?pandemi de virüs düşünüyorum ekonomim çöktü onu düşünüyorum herkes gibi.hasetlik değildir tebrik etmemek.hasetlik şudur:ayyy okulu da okul olsa bariii ayyy sanki odtüyü mü bitirdi şu bu tarzı laf sokanlardırBaşarılarınızdan dolayı tebriklerHayatın her alanında var haset eden insanlar gül ve geç
Başarına başarılar kat![]()
benim kızda ortaokullu oldu .ben de tebrik isterimm o zaman .ne zamandır k.k üyesiyim hem deAaa simdi anladim. Bu konuyu acmaktaki amac da burdan tebrik toplamakmis
Devam. sag bastan say: 51, 52, 53,…
Arkadaşlarinizda aranizda ne oldu bilemem ama tebrik etmezlerse ben hic takmazdim seven sever sevmeyen uzak durur benden bittiTeşekkür ediyorum işte bu bunu yazmasını bekledim insanların.Bazıları o kadar çok linçlemeye ve hazır cevaplılığa hazır ki gülüyorum.
Onlarında zaten öyle laf söyleyecek insanlar olduğundan ben o şekilde konuştum.birini tebrik etmemek neden hasetlik olsun?tonla arkadaşım akrabam var komşum var.bu dönemde evlenenleri oldu mezun olanları oldu işe girenleri oldu ev alanları oldu bebek sahibi olanları oldu.hangi birini tebrik edecektim?pandemi de virüs düşünüyorum ekonomim çöktü onu düşünüyorum herkes gibi.hasetlik değildir tebrik etmemek.hasetlik şudur:ayyy okulu da okul olsa bariii ayyy sanki odtüyü mü bitirdi şu bu tarzı laf sokanlardır
o zaman size tavsiyem madem karakterlerini beğenmiyorsunuz çıkarın hayatınızdan.hepimiz zaman zaman eleme yapıyoruz etrafımızdaki hayatımızdaki insanlardan.siz de deneyinOnlarında zaten öyle laf söyleyecek insanlar olduğundan ben o şekilde konuştum.
Kafaya taktigina göre belki cok yakin arkadaslaridir nerden bilebiliriz ki. Bir msj atmak bu kadar zor olmamalıbirini tebrik etmemek neden hasetlik olsun?tonla arkadaşım akrabam var komşum var.bu dönemde evlenenleri oldu mezun olanları oldu işe girenleri oldu ev alanları oldu bebek sahibi olanları oldu.hangi birini tebrik edecektim?pandemi de virüs düşünüyorum ekonomim çöktü onu düşünüyorum herkes gibi.hasetlik değildir tebrik etmemek.hasetlik şudur:ayyy okulu da okul olsa bariii ayyy sanki odtüyü mü bitirdi şu bu tarzı laf sokanlardır
hahahah çok komiksiniz benim beklediğim cevap linç içeren cevaplar değildi tebrik hiç değildi insan ne anlamak istiyorsa onu anlar ayrıca işiniz gücünüz yok mu geyik yapmaksa amacınız geyik muhabbetleri yapılan yere gidiniz……Ayrıca tebrik beklemiyorum yeterince tebrik aldım.Aaa simdi anladim. Bu konuyu acmaktaki amac da burdan tebrik toplamakmis
Devam. sag bastan say: 51, 52, 53,…
Memnuniyetinizi bize, sikayetlerinizi yonetime bildirinizbenim kızda ortaokullu oldu .ben de tebrik isterimm o zaman .ne zamandır k.k üyesiyim hem de![]()
İnsanlardan sana haset edenlere gül geç demesini bekliyorsun yani. Biz seni kıskanmıyolar dedik diye mi kötü olduk? İnsan nasıl yakın arkadaşlarına böyle bir yakıştırma yaparTeşekkür ediyorum işte bu bunu yazmasını bekledim insanların.Bazıları o kadar çok linçlemeye ve hazır cevaplılığa hazır ki gülüyorum.
heh işte beklenen mesaj da bu linçlemeye geçmeyin hemen.Empati kurabilirsiniz ama bu şekilde linçleyerek kuramazsınız hanımefendiler diyeceğim de neyse.Kafaya taktigina göre belki cok yakin arkadaslaridir nerden bilebiliriz ki. Bir msj atmak bu kadar zor olmamalı
Hanımefendi dediklerimi anlamıyorsanız bu sizin sorununuz gidiniz yazmayınızİnsanlardan sana haset edenlere gül geç demesini bekliyorsun yani. Biz seni kıskanmıyolar dedik diye mi kötü olduk? İnsan nasıl yakın arkadaşlarına böyle bir yakıştırma yapar