Erkek İnfertilitesi Hareketsiz spermle tüp bebek yapılır mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizimde hızımız 0dı. ilaçlarla en son 5 e cıkarttık geçen ay. sımdı 10 gun sonra tekrar teste gidicek bakalım beklıyoruz. sayımız yuksek morfoloji 3 takviyelere devam ediyoruz
anladım canım elinden geleni yap. ben hamile kaldığım zaman şunları yaptım. Macunu söyledim zaten keçi boynuzu kaynattım sabah akşam içti, bol bol ceviz, akşamdan 2 inciri saf zeytin yağında bekletip sabah yedi, bitter çikolata yedirdim, havuç rendeledim hergün. bide ovulasyon günlerini takip et

benım ovulasyonda sorun olmuyo canım anlıyorum suan mesela yumurtlama haftamdayım. ama bu dedıklerını hergun yedıorum eşime muz bitter nar havuc suyu keçiboynuzu özü yiyo her sabah bir kaşık

benım ovulasyonda sorun olmuyo canım anlıyorum suan mesela yumurtlama haftamdayım. ama bu dedıklerını hergun yedıorum eşime muz bitter nar havuc suyu keçiboynuzu özü yiyo her sabah bir kaşık
sorun var demedim o canım ilişki anlamında söyledim. keçibonuzu kaynatıp içirmen daha faydalıymış özünden haberin olsun

sorun var demedim o canım ilişki anlamında söyledim. keçibonuzu kaynatıp içirmen daha faydalıymış özünden haberin olsun
ya evet öyle dıyorlar ama aynı zamanda havuc suyu içiyorum ya iki kürü bi arada yapmayın demiş saraçoğlu o yuzden bıraz tedırgınım o konuda

Mrb başladınız mı tedaviye bizde aynı durumdayizda

Sonuç ne oldu acaba

Cocuk olmaması için tek kriter hareket değil yüzlerce faktör var sizin olmuyor diye başkasının olmayacağı anlami gelmiyor 1 2 spermi olup hamile kalanlar var tüp bebek ile millet 6 ay 1 2 tane sperm icin tedavi görüyor ve onunla hamile kalan cok insan var kimseye negatif enerji dağılmayın birde paraniza yazik demişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…