- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
anladım canım elinden geleni yap. ben hamile kaldığım zaman şunları yaptım. Macunu söyledim zaten keçi boynuzu kaynattım sabah akşam içti, bol bol ceviz, akşamdan 2 inciri saf zeytin yağında bekletip sabah yedi, bitter çikolata yedirdim, havuç rendeledim hergün. bide ovulasyon günlerini takip etbizimde hızımız 0dı. ilaçlarla en son 5 e cıkarttık geçen ay. sımdı 10 gun sonra tekrar teste gidicek bakalım beklıyoruz. sayımız yuksek morfoloji 3 takviyelere devam ediyoruz
benım ovulasyonda sorun olmuyo canım anlıyorum suan mesela yumurtlama haftamdayım. ama bu dedıklerını hergun yedıorum eşime muz bitter nar havuc suyu keçiboynuzu özü yiyo her sabah bir kaşıkanladım canım elinden geleni yap. ben hamile kaldığım zaman şunları yaptım. Macunu söyledim zaten keçi boynuzu kaynattım sabah akşam içti, bol bol ceviz, akşamdan 2 inciri saf zeytin yağında bekletip sabah yedi, bitter çikolata yedirdim, havuç rendeledim hergün. bide ovulasyon günlerini takip et
sorun var demedim o canım ilişki anlamında söyledim. keçibonuzu kaynatıp içirmen daha faydalıymış özünden haberin olsunbenım ovulasyonda sorun olmuyo canım anlıyorum suan mesela yumurtlama haftamdayım. ama bu dedıklerını hergun yedıorum eşime muz bitter nar havuc suyu keçiboynuzu özü yiyo her sabah bir kaşık
ya evet öyle dıyorlar ama aynı zamanda havuc suyu içiyorum ya iki kürü bi arada yapmayın demiş saraçoğlu o yuzden bıraz tedırgınım o konudasorun var demedim o canım ilişki anlamında söyledim. keçibonuzu kaynatıp içirmen daha faydalıymış özünden haberin olsun
şimdi bunları sen mi içiyosun eşin miya evet öyle dıyorlar ama aynı zamanda havuc suyu içiyorum ya iki kürü bi arada yapmayın demiş saraçoğlu o yuzden bıraz tedırgınım o konuda
pardon yanlış yazmışım eşim içiyor :)şimdi bunları sen mi içiyosun eşin mi
:) tamam şimdi oldu. bence sen havucu normal yedir keçiboynuzu kaynat içsinpardon yanlış yazmışım eşim içiyor :)
2 hafta sonra teste gitcek bakalm ılerleme olmadıysa o sekılde taktik değiştircem:) tamam şimdi oldu. bence sen havucu normal yedir keçiboynuzu kaynat içsin
Mrb başladınız mı tedaviye bizde aynı durumdayizdaBenim eşimde de sperm sayısı düşük ve çoğu hareketsiz tüp bebek tedavisine başladık ama bana doktorum senin hormonların, rahminin durumu ve yumurtalık rezevlerin çok iyi durumda büyük ihtimalle ilk seferde tutar dedi tutmaz olmaz gibi olumsuz konuşmadı, biz zaten spermler arasında en güçlü olanı seçiyoruz eşinin durumunu hiç kafana takma dedi bana bakalım önümüzdeki ay başlıcaz inşallah Rabbim nasip eder doktorun dediği gibi olur.
evet canım başladık perşembe gününden beri iğneleri kullanıyorum.Mrb başladınız mı tedaviye bizde aynı durumdayizda
Sonuç ne oldu acabaBenim eşimde de sperm sayısı düşük ve çoğu hareketsiz tüp bebek tedavisine başladık ama bana doktorum senin hormonların, rahminin durumu ve yumurtalık rezevlerin çok iyi durumda büyük ihtimalle ilk seferde tutar dedi tutmaz olmaz gibi olumsuz konuşmadı, biz zaten spermler arasında en güçlü olanı seçiyoruz eşinin durumunu hiç kafana takma dedi bana bakalım önümüzdeki ay başlıcaz inşallah Rabbim nasip eder doktorun dediği gibi olur.
3. Denemede oldu şükür şuan bebeğim 1 aylikSonuç ne oldu acaba
Cocuk olmaması için tek kriter hareket değil yüzlerce faktör var sizin olmuyor diye başkasının olmayacağı anlami gelmiyor 1 2 spermi olup hamile kalanlar var tüp bebek ile millet 6 ay 1 2 tane sperm icin tedavi görüyor ve onunla hamile kalan cok insan var kimseye negatif enerji dağılmayın birde paraniza yazik demişsinizBiz yüzde otuz harekliyle 2 kere yaptk tutmadı. Arkdsm yüzde beş hareketle yaptı tüp bebek o da tutmadı. Yani tutmaz mümkün gibi görünmüyo herşey Allah'tan elbette ama paranza yazk önce problem neyse tedavisini olun sonra tüp bebek yaparsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?