Erkek İnfertilitesi Hareketsiz spermle tüp bebek yapılır mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah hamile kalırsın tekrardan Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım bizde bunların çoğunu yapıyoruz inşalalh birazda olsa hareket ve sayı artmıştır

İnşallah hamile kalırsın tekrardan Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım bizde bunların çoğunu yapıyoruz inşalalh birazda olsa hareket ve sayı artmıştır
inşallah canım isteyen herkes nasip etsin Rabbim. Ben en çok macuna bağladım onun çok faydası oldu

eşime 2 tane toz halinde verdi 1 er kilo bala karıştırıp sabah birini akşam diğerini ye dedi bide bitki çayı gibi verdi 2 3 dk kaynat akşam yatarken içsin dedi
bende Bakayım tekrar test sonucuna göre ilerleme olmasıysa bende aktardan yaptırayım birşeyler

Merhaba hangi sehirdesiniz? Bizimde aktarimiz macun ve cay verdi acaba ayni aktar mi diye merak ettim:)

değil demekki sizin macun nasıl
valla bızımde içini söylemıo canım 4 kutu kulllandı ondan. içinde arı sütü ginseng falan varmış kuvvetlendırıcı gibi bişeydi. şimdi baska bısey verdı.birde o çayı verdi aynı. çakşır suyuda vermiş. ama çakşır suyunu hiç sevmedi eşim zar zor içiyorum hergun

bize 2 tane toz karışımı vermişti 1 er kilo bal alıp kattık sabah birini akşam diğerini 1 yemek kaşığı kullandı. çayıda akşam kaynattım içti. 20 gün kullanmıştık hamile kalınca bırakmıştı. şimdi yeniden başladık

düşük mü yaptın canım? sizin hız problemınız mı vardı?

Embriyo oluştu ise spermin hareketi kaynaklı bi sorun yoktur, başka bi sorun vardır

evet canım 28 gün oldu düşük yapalı. evet hız problemimiz var % 15. sizin sıkıntı ne canım
bizimde hızımız 0dı. ilaçlarla en son 5 e cıkarttık geçen ay. sımdı 10 gun sonra tekrar teste gidicek bakalım beklıyoruz. sayımız yuksek morfoloji 3 takviyelere devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…