- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
İnşallah hamile kalırsın tekrardan Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canımöyle deme ben 2. kürtajımı oldum ilk düşüğüm tüp bebekti sonra ben kendiliğimden hamile kaldım. ben sivaslıyım burda bir bitki evi var orda macun ve bitki çayı verdiler onu kullandık keçi boynuzu kaynattım havuç yedirdim bitter çikolata inciri bir gün önceden saf zeytin yağının içinde bekletip yedirdim bunları 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
inşallah canım isteyen herkes nasip etsin Rabbim. Ben en çok macuna bağladım onun çok faydası olduİnşallah hamile kalırsın tekrardan Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canımbizde bunların çoğunu yapıyoruz inşalalh birazda olsa hareket ve sayı artmıştır
Macunun içimde neler vardı canım aktarlar yapabilir mi acabainşallah canım isteyen herkes nasip etsin Rabbim. Ben en çok macuna bağladım onun çok faydası oldu
canım 40 çeşit bitki var diyor ama içindekini söylemiyor. bide tahlile bakıyor sonucuna göre hazırlıyorMacunun içimde neler vardı canım aktarlar yapabilir mi acaba
eşime 2 tane toz halinde verdi 1 er kilo bala karıştırıp sabah birini akşam diğerini ye dedi bide bitki çayı gibi verdi 2 3 dk kaynat akşam yatarken içsin dediMacunun içimde neler vardı canım aktarlar yapabilir mi acaba
bende Bakayım tekrar test sonucuna göre ilerleme olmasıysa bende aktardan yaptırayım birşeylereşime 2 tane toz halinde verdi 1 er kilo bala karıştırıp sabah birini akşam diğerini ye dedi bide bitki çayı gibi verdi 2 3 dk kaynat akşam yatarken içsin dedi
sen sonuca bak inşallah düzelme oluyordur eğer yoksa bana yaz ben sana bitki evinin kartını gönderirim arar konuşursunbende Bakayım tekrar test sonucuna göre ilerleme olmasıysa bende aktardan yaptırayım birşeyler
Tamam canım çık sağolsen sonuca bak inşallah düzelme oluyordur eğer yoksa bana yaz ben sana bitki evinin kartını gönderirim arar konuşursun
Bana gönderir misin?sen sonuca bak inşallah düzelme oluyordur eğer yoksa bana yaz ben sana bitki evinin kartını gönderirim arar konuşursun
tmm canımBana gönderir misin?
Merhaba hangi sehirdesiniz? Bizimde aktarimiz macun ve cay verdi acaba ayni aktar mi diye merak ettim:)öyle deme ben 2. kürtajımı oldum ilk düşüğüm tüp bebekti sonra ben kendiliğimden hamile kaldım. ben sivaslıyım burda bir bitki evi var orda macun ve bitki çayı verdiler onu kullandık keçi boynuzu kaynattım havuç yedirdim bitter çikolata inciri bir gün önceden saf zeytin yağının içinde bekletip yedirdim bunları 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
sivas canım. senMerhaba hangi sehirdesiniz? Bizimde aktarimiz macun ve cay verdi acaba ayni aktar mi diye merak ettim:)
bursa bendesivas canım. sen
değil demekki sizin macun nasılbursa bende
valla bızımde içini söylemıo canım 4 kutu kulllandı ondan. içinde arı sütü ginseng falan varmış kuvvetlendırıcı gibi bişeydi. şimdi baska bısey verdı.birde o çayı verdi aynı. çakşır suyuda vermiş. ama çakşır suyunu hiç sevmedi eşim zar zor içiyorum hergundeğil demekki sizin macun nasıl
bize 2 tane toz karışımı vermişti 1 er kilo bal alıp kattık sabah birini akşam diğerini 1 yemek kaşığı kullandı. çayıda akşam kaynattım içti. 20 gün kullanmıştık hamile kalınca bırakmıştı. şimdi yeniden başladıkvalla bızımde içini söylemıo canım 4 kutu kulllandı ondan. içinde arı sütü ginseng falan varmış kuvvetlendırıcı gibi bişeydi. şimdi baska bısey verdı.birde o çayı verdi aynı. çakşır suyuda vermiş. ama çakşır suyunu hiç sevmedi eşim zar zor içiyorum hergun
düşük mü yaptın canım? sizin hız problemınız mı vardı?bize 2 tane toz karışımı vermişti 1 er kilo bal alıp kattık sabah birini akşam diğerini 1 yemek kaşığı kullandı. çayıda akşam kaynattım içti. 20 gün kullanmıştık hamile kalınca bırakmıştı. şimdi yeniden başladık
evet canım 28 gün oldu düşük yapalı. evet hız problemimiz var % 15. sizin sıkıntı ne canımdüşük mü yaptın canım? sizin hız problemınız mı vardı?
Embriyo oluştu ise spermin hareketi kaynaklı bi sorun yoktur, başka bi sorun vardırBiz yüzde otuz harekliyle 2 kere yaptk tutmadı. Arkdsm yüzde beş hareketle yaptı tüp bebek o da tutmadı. Yani tutmaz mümkün gibi görünmüyo herşey Allah'tan elbette ama paranza yazk önce problem neyse tedavisini olun sonra tüp bebek yaparsnz
bizimde hızımız 0dı. ilaçlarla en son 5 e cıkarttık geçen ay. sımdı 10 gun sonra tekrar teste gidicek bakalım beklıyoruz. sayımız yuksek morfoloji 3 takviyelere devam ediyoruzevet canım 28 gün oldu düşük yapalı. evet hız problemimiz var % 15. sizin sıkıntı ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?