• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Harcamalarımız...

Merak ettim kalem kalem yazar mısınız su masrafları :)
Hayatımda böyle şey duymadım
Mesela ev kiranız ne kadar ?

neredeyse açlık sınırında yaşayıp her yere taksiyle gitmek.. hele İstanbul'da kira ödeyip bir de üzerine aidat vermek.. bende merak ettim yazarsa kalem kalem öğreniriz :)

neredeyse açlık sınırında yaşayıp her yere taksiyle gitmek.. hele İstanbul'da kira ödeyip bir de üzerine aidat vermek.. bende merak ettim yazarsa kalem kalem öğreniriz :)

E para bereketliymiş işte ofiş :KK45:

:eek::eek::KK76::KK76::KK76:Aslında çok güzel bi konu bende yazayım ev kredisi 2500 aidat 150 faturalar telefon dahil 600-700 mutfak masrafı 500 eşimin ofis kirası 1000 personel sigortaları ve maaşları 5000 falan of ne kadar çokmuş ya yazınca farkettim

vallahı, eşimim maaşı 2 bın tl. ben calısmıyorum. ev kıra. ıstanbul da yasıyoruz. aidat da ödüyoruz. ama gel gelelım, bebegımızın tum hazırlıkları tam, buzdolabımız buzlugumuz tıka basa dolu, sureklı etlı yemek yerız. abur cuburumuz zaten dolu. mınıbuze otobuse bınmeyız. taxı kullanırız berabersek. maasını ceker bana verır ben ona harclık verırım.

paramız az, ama bereketı cok. kv bıle hayrete kapılıyor dolapları gorunce. hıc bır seyı kucuk almam. hep kocaman kocaman alırım. ve hep yedek alırım. bırsey den bırtane aldıgım gorunmemıstır.. zeytınım en guzelı, peynırımın en az 3-4 cesıdı, deterjanlar 4-5 adet sıralı vs. cok sukur bın sukur :KK33::cool:

Vallahi mesajınızı okurken içim açıldı özendim. Nazar değmesin maşallah diyelim.

aile evimdeyim ve serbest çalıştığım için gelirim değişiyor böyle olunca da gelen hemen gidiyor konuyu takipteyim.. :(
günümüz şartları çok zor hele kiradaysan zaten maaşın yarısından çoğu kiraya gidiyor asgari ücretse hepsi gidiyor o da ayrı..

vallahı, eşimim maaşı 2 bın tl. ben calısmıyorum. ev kıra. ıstanbul da yasıyoruz. aidat da ödüyoruz. ama gel gelelım, bebegımızın tum hazırlıkları tam, buzdolabımız buzlugumuz tıka basa dolu, sureklı etlı yemek yerız. abur cuburumuz zaten dolu. mınıbuze otobuse bınmeyız. taxı kullanırız berabersek. maasını ceker bana verır ben ona harclık verırım.

paramız az, ama bereketı cok. kv bıle hayrete kapılıyor dolapları gorunce. hıc bır seyı kucuk almam. hep kocaman kocaman alırım. ve hep yedek alırım. bırsey den bırtane aldıgım gorunmemıstır.. zeytınım en guzelı, peynırımın en az 3-4 cesıdı, deterjanlar 4-5 adet sıralı vs. cok sukur bın sukur :KK33::cool:

Atma ziyaaa!...

Paralel evrende mi bu dediğin. Bence kocan ek iş bir şey yapıyor senin haberin yok. Bir de bereketli diyorsun he sizin öyle biz haram yiyoruz :işsiz:

Siz ev ekonomisi dersi verseniz yeridir. Maşallah , bu başarının sırrı nedir acaba?

Atma ziyaaa!...

Paralel evrende mi bu dediğin. Bence kocan ek iş bir şey yapıyor senin haberin yok. Bir de bereketli diyorsun he sizin öyle biz haram yiyoruz :işsiz:

Ben şahsen hep haram yerim çok severim haramı :KK53:

:KK70: tabisi kızım haram gibisi var mı mis :KK53:

Ama öyle olunca da para bereketsiz oluyor işte. Mesela ben bir dilim beyaz peynir alıyorum, iki dilim de salam. Deterjanı da böyle küçük küçük alıyorum 100 ml' lik hep. Sağa sola da yürüyoruz geçen İzmit'e yürüdük kaynımgillere.

Ama öyle olunca da para bereketsiz oluyor işte. Mesela ben bir dilim beyaz peynir alıyorum, iki dilim de salam. Deterjanı da böyle küçük küçük alıyorum 100 ml' lik hep. Sağa sola da yürüyoruz geçen İzmit'e yürüdük kaynımgillere.

işte bunlar hep haram :27: gerçekten yazsın da ibret alalım bekliyoruk :27:

Harbiden düşünüyorum nasıl bir berekettir ki bu :)
Evime bereket tanrısını koysam kaçarak uzaklaşır

Size bir yerden bir destek geliyordur muhakkak yoksa mümkün değil bu standartlarda yaşamanız o maaşla.

Back
X