harcadığı parayı basıma kakması.

tüm yorumları okumadınız sanıyorum, kacırmıssınız binlerce kez aradı özür diledi. haklısın ben sna dunyanın en iyi en guzel sevgilisi derken aldığımda alabilceğimimn en iyisi olmalıydı dedi ki zaten yüzük fiyatı 400 değil 1000 liraymıs kesndisi türk değil yabancı gorunce kazıklamıslar onu oğrenmiş olduk. bugun iş cıkısı gidip halledeceğiz. 1,000 lira 10,000 lira cokta onemi yoktu benim için zaten ama 300- 400 liraları duyunca da ozensiz ve en ucuzu olduğunu dusunmustum. kendiside hak verdi zaten.

sigara konusunda da marketin onunde durunca törenle 2 kişi hiçbizaman inmedik ben inersem ben alırım ki sevgilim eşim olması önemli değil arkadaslarımla da boyledir durum. Sigara konusunda da saka yaptım markette olmadığı için senin sigaran almadım yeni sevgili değiliz sonucta diye acıklamadım kendimide dedi. üst üste gelince bende birikim yaptı bırazda sanırım. bi süre daha deneyeceğim.

Herifi bosuna harcamisim iyi mi Yazik uzuldum hem kaziklanmis hem senin bizim tarafimizdan lince ugradi

Konu açan sevgilisinden,eşinden şikayet edenler farkındaysanız burdan aldığı olumsuz eleştirilerle onlara daha bi bağlanıyor...güzel..

Sizde de kabahat var adam dün 200 tl harcıyor bugunde oraya gidelim mi dediğinde daha dün ordaydik diyip daha uygun bir mekana gecmiyorsunuz hem daha evlenmeden sigarami al muhabbetleri hoş değil siz onun parasini harcamaya alismissiniz ve anladigim kadarıyla erkek arkadaşınızı sizin bu rahatlığıniz rahatsiz etmiş

Herifi bosuna harcamisim iyi mi Yazik uzuldum hem kaziklanmis hem senin bizim tarafimizdan lince ugradi
ahahha. ama anladığım tek bişey oldu bu olayda. yüzüğe bozulduğumu sizle paylastım okey ama ona sözlediğime pişman olmustum. üzülcek kırılcak ben olsam bidaha yuzume bile bakmaz artık diye. tam tersi oldu iyice üstüme dustu.
Konu açan sevgilisinden,eşinden şikayet edenler farkındaysanız burdan aldığı olumsuz eleştirilerle onlara daha bi bağlanıyor...güzel..

aslında hiç oyle değil. okadar gereksiz yorumlarda geliyor ki vicdanı sızlıyor insanında biraz galiba. her gece baska kızla yatıyodur o diyen bile oldu. hiç aldatmaz beni diyenlerden değilim ama suan içinde oyle bi durum söz konusu olmadığından eminim koruma içgüdüsü devreye giriyor.

Rus kadınları akıllanalı çok olmuş, hepsi zengin herif peşinde Ç.kkafalı, hatun görünce dibi düşen zengin erkekleri seviyorlar = Türk erkeği
Hahayt bizim hanzoşkiler de Rus kadınları bize bayılıyor, esmer ten, kıllı bağır diye yanıyorlar zannediyor
Sende aç kalmayacak kadar para olmasa ya da o Rus karısının sana minnet etmeyecek kadar parası olsa kültürü ile alakası olmayan Avrupalı bile olmayan, inançlarından tut da sosyal yaşamına kadar taban tabana zıt olan bir ülkeden kendine neden herif baksın? Yüzüne bile bakmazdı zannımca

Dün çok yoğundum yorumları okudum ama yazamadım :) Türk filmlerinde olurdu evlenme vaadiyle kandırıp faydalanmaya çalışan insanlar.. Yine yeni moda bu olmuş sanırım.. Sizin konuda geçtiği için değinmek istedim dikkatli olmak gerek, sanırım ayrılmadınız yanlış anlaşılma olmasına sevindim.. Haklıydınız da sonuna kadar anlattıklarınızda.. Erkek her şeyi yapıp temiz sayılıp kirlenen kadın sayılması gerçeğine dayanamıyorum. Herkesin herkese saygısı olmalı.

44 Sayfa olmuş nasıl okuyalım onca sayfayı gııı. Ben 30lu bi yerdeydim. Orada da biri size birlikte olduğunuz için 20 lira bile harcasa şükredin tarzında bir yorum yapılmıştı, biri de inançlarıma aykırı falan demişti. Sizi savunmak için yapmıştım o yorumu. Hallettiyseniz geçmiş olsun.

cok tesekkurler fakat dimple2015 i alıntılayıp cevap vermiştim bende. sizde alıntı olmussunuz., yanlıs olmus kusura bakmayın. sizle bi alakası yoktu zaten yazdıklarımın. özür dilerim yanlıs anladıysanız.

Yok canım önemli değil. Bu alıntılama olayını ben de çözemiyorum bazen :)

Bide O hanzoşkiler,bunlar söylendiğinde,kıskançlık krizine girildiğinden böyle söylendiğini de düşünüyorlar..Oysaki, hatunların yolda görse sümüğünü atmayacak heriflere,vantus gibi yapışmalırının sebeb-i mucubesi, tamamen DUYGUSAL..

Her uzun boylu, sarışın kadını güzel zannetmeleri var bir de. La solaryumdan sosis kıvamında teni var, bir de saç sarı, hele suratını gece görsem korkarım diyebileceğim kadınlar var ya. Bunlar için güzel diyen, kırk gün s.çma dese s.çmayacak herifler var güzel ülkemde.

aynen ben de tek taş istemedim ve sadece alyansım var çok da mutluyum. tek taş firmaların daha çok satış yapmak için uydurduğu bir adet. bizim geleneklerimizde bile yok o yüzden zengin fakir herkesin parmağında aynı sıradanlıkta basit görünümlü taşlı bir yüzük beni çok itiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…