• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

harcadığı parayı basıma kakması.

Amaaann... Sen istedikten sonra istediğinle istediğini yaşarsın ve kimse buna bir şey diyemez. Para mevzusu ayrı, cinsellik apayrı bir şeydir. Sonuçta kimse bunu istemeyerek yaşamıyor. Hiç birimiz hayvan değiliz ve bir takım güdülerimiz var. Erkekler yaşayınca erkektir yapar, kadınlar yaşayınca namussuzdur yapamaz. Değeri olmaz. Tamamen yanlış bence bu. Erkeklerin bakirliği bakınca anlaşılıyor mu? Hayır! O zaman hiç bir erkek benim bekaretimi yargılayamaz. Kadınlar da aynı şekilde. Herkesin inancı kendine yahu! Erkekler de yapıyor onların inancı yok mu? Yalan, dedikodu, namaz kılmamak, namazı ertelemek inançlara göre günah değil mi? Ya da alkol? Suizan? Sanki herkes inancını dört dörtlük yaşıyor da gelmişler milletin ilişkisini yargılıyorlar. Erkeğin amacı kullanmak olsa, ki burada öyle bir şey yazmıyor, kadın istediyse olması gayet normal bunun. Ben bir sakınca görmüyorum. Hayvan değiliz biz. Konu nasıl bu noktaya gelmiş anlayamadım valla.
ya sız sımdıden ucu besı hesaplamaya baslamısınız ayrıca her zaman derım davul bıle dengı dengıne!

allah once sıze versın, kendınız kazanın, kendınız harcayın gerektıgınde esınız yada sevgılınızden para isteyin.

ben sıgara tıryakısı degılım arada ıcerım tek tuk o nedenle paket almam esımden otlanırım o da gunde bır tanedır. ama paket alacaksam da ona asla al demem, gıder kendı paramla alırım, o da bana demez mecburı durumlar dısında. kendı ıhtıyaclarımı hep kendım karsılarım..

ben herseyı erkek odemelı kısmınada karsıyım. hayat musterek hersey ortak olmalı maddıyatta oyle ama sadece erkege yuklenmemelı..!

parası , maddı durumu sızı cezbetmıs anlasılan ama sonra sıze parayı koklatmaması bu sızın ornegınızde bır paket sıgara zorunuza gıtmıs kusura bakmayın ama secım sızın, gucendıysenız ayrılın kendınıze gore bırını bulun yok para tatlı dıyorsanızda ne koyarsa onunuze amenna deyın ve susun!!!

tüm yorumları okumadınız sanıyorum, kacırmıssınız binlerce kez aradı özür diledi. haklısın ben sna dunyanın en iyi en guzel sevgilisi derken aldığımda alabilceğimimn en iyisi olmalıydı dedi ki zaten yüzük fiyatı 400 değil 1000 liraymıs kesndisi türk değil yabancı gorunce kazıklamıslar onu oğrenmiş olduk. bugun iş cıkısı gidip halledeceğiz. 1,000 lira 10,000 lira cokta onemi yoktu benim için zaten ama 300- 400 liraları duyunca da ozensiz ve en ucuzu olduğunu dusunmustum. kendiside hak verdi zaten.

ya sız sımdıden ucu besı hesaplamaya baslamısınız ayrıca her zaman derım davul bıle dengı dengıne!

allah once sıze versın, kendınız kazanın, kendınız harcayın gerektıgınde esınız yada sevgılınızden para isteyin.

ben sıgara tıryakısı degılım arada ıcerım tek tuk o nedenle paket almam esımden otlanırım o da gunde bır tanedır. ama paket alacaksam da ona asla al demem, gıder kendı paramla alırım, o da bana demez mecburı durumlar dısında. kendı ıhtıyaclarımı hep kendım karsılarım..

ben herseyı erkek odemelı kısmınada karsıyım. hayat musterek hersey ortak olmalı maddıyatta oyle ama sadece erkege yuklenmemelı..!

parası , maddı durumu sızı cezbetmıs anlasılan ama sonra sıze parayı koklatmaması bu sızın ornegınızde bır paket sıgara zorunuza gıtmıs kusura bakmayın ama secım sızın, gucendıysenız ayrılın kendınıze gore bırını bulun yok para tatlı dıyorsanızda ne koyarsa onunuze amenna deyın ve susun!!!
sigara konusunda da marketin onunde durunca törenle 2 kişi hiçbizaman inmedik ben inersem ben alırım ki sevgilim eşim olması önemli değil arkadaslarımla da boyledir durum. Sigara konusunda da saka yaptım markette olmadığı için senin sigaran almadım yeni sevgili değiliz sonucta diye acıklamadım kendimide dedi. üst üste gelince bende birikim yaptı bırazda sanırım. bi süre daha deneyeceğim.

tüm yorumları okumadınız sanıyorum, kacırmıssınız binlerce kez aradı özür diledi. haklısın ben sna dunyanın en iyi en guzel sevgilisi derken aldığımda alabilceğimimn en iyisi olmalıydı dedi ki zaten yüzük fiyatı 400 değil 1000 liraymıs kesndisi türk değil yabancı gorunce kazıklamıslar onu oğrenmiş olduk. bugun iş cıkısı gidip halledeceğiz. 1,000 lira 10,000 lira cokta onemi yoktu benim için zaten ama 300- 400 liraları duyunca da ozensiz ve en ucuzu olduğunu dusunmustum. kendiside hak verdi zaten.

Herifi bosuna harcamisim iyi mi :eek: Yazik uzuldum hem kaziklanmis hem senin bizim tarafimizdan lince ugradi :KK30:

Konu açan sevgilisinden,eşinden şikayet edenler farkındaysanız burdan aldığı olumsuz eleştirilerle onlara daha bi bağlanıyor...güzel..

Arkadaşlar Merhaba,

Erkek arkadasımın durumu cok iyi 1 günde hiçbişey yapmasa minimum 300 lira para harcıyor. cuma günü bi restorana gittik sık ve güzel bi restoran.tektas almıs evlenme teklifi etti. kabul ettim bu arada orda otururken sigaramız bitti orda da bitek marboro satılıyomus onu aldık bizde hesapta 200 tl ye yakın bişey tuttu(pos cihazında gördüm). Buraya kadar hersey normal. Bu arada bu marka sigarayı 2 mizde sevmiyoruz. neyse ogun eve gittik uyuduk ertesi gün uyandık dısarı cıktık 1. olarak marketin onunde durdu sigara alcak bana da alırmısın dedim marbloro paketini attı bunu bitir once dedi güldüm saka sandım ama sonra bi geldi kendine 3 paket almıs bana hiç almamıs gercekten. 2. olarak yemek yicek yer arıyoruz saka olsun diye dedi ki dünkü yere gidelim. oldu dedim hergün orda yiyelim istersen, hergün 200 lira hesap odeyemem zaten dedi. yine sesimi cıkarmadım. Son olarak aldığı yüzük 400 lira lık yüzük. Yanlıs anlamayın parasında pırlantasında gozum yok. Eski nişanlım 300 liralık yüzük almıstı gururla tasıdım cunku ayda 1,000 lira maas alan bi cocuktu durumu ona musaııttı cok mutlu oldum maasının nerdeyse yarısını vermiş diye ama bunda durum cok farklı. Bide hersey 1 günde boyle oldu. bundan oncesinde asla boyle bişeyimiz yoktu. Sizce ben mi cok ayrıntıcı düüşünüyorum, yanlış mıyım?
Sizde de kabahat var adam dün 200 tl harcıyor bugunde oraya gidelim mi dediğinde daha dün ordaydik diyip daha uygun bir mekana gecmiyorsunuz hem daha evlenmeden sigarami al muhabbetleri hoş değil siz onun parasini harcamaya alismissiniz ve anladigim kadarıyla erkek arkadaşınızı sizin bu rahatlığıniz rahatsiz etmiş

Herifi bosuna harcamisim iyi mi :eek: Yazik uzuldum hem kaziklanmis hem senin bizim tarafimizdan lince ugradi :KK30:
ahahha. ama anladığım tek bişey oldu bu olayda. yüzüğe bozulduğumu sizle paylastım okey ama ona sözlediğime pişman olmustum. üzülcek kırılcak ben olsam bidaha yuzume bile bakmaz artık diye. tam tersi oldu iyice üstüme dustu.
Konu açan sevgilisinden,eşinden şikayet edenler farkındaysanız burdan aldığı olumsuz eleştirilerle onlara daha bi bağlanıyor...güzel..

aslında hiç oyle değil. okadar gereksiz yorumlarda geliyor ki vicdanı sızlıyor insanında biraz galiba. her gece baska kızla yatıyodur o diyen bile oldu. hiç aldatmaz beni diyenlerden değilim ama suan içinde oyle bi durum söz konusu olmadığından eminim koruma içgüdüsü devreye giriyor.

Rus kadınları akıllanalı çok olmuş, hepsi zengin herif peşinde :KK50: Ç.kkafalı, hatun görünce dibi düşen zengin erkekleri seviyorlar = Türk erkeği
Hahayt bizim hanzoşkiler de Rus kadınları bize bayılıyor, esmer ten, kıllı bağır diye yanıyorlar zannediyor:KK53:
Sende aç kalmayacak kadar para olmasa ya da o Rus karısının sana minnet etmeyecek kadar parası olsa kültürü ile alakası olmayan Avrupalı bile olmayan, inançlarından tut da sosyal yaşamına kadar taban tabana zıt olan bir ülkeden kendine neden herif baksın? Yüzüne bile bakmazdı zannımca:KK14:

Dün çok yoğundum yorumları okudum ama yazamadım :) Türk filmlerinde olurdu evlenme vaadiyle kandırıp faydalanmaya çalışan insanlar.. Yine yeni moda bu olmuş sanırım.. Sizin konuda geçtiği için değinmek istedim dikkatli olmak gerek, sanırım ayrılmadınız yanlış anlaşılma olmasına sevindim.. Haklıydınız da sonuna kadar anlattıklarınızda.. Erkek her şeyi yapıp temiz sayılıp kirlenen kadın sayılması gerçeğine dayanamıyorum. Herkesin herkese saygısı olmalı. :KK14:

44 Sayfa olmuş nasıl okuyalım onca sayfayı gııı. Ben 30lu bi yerdeydim. Orada da biri size birlikte olduğunuz için 20 lira bile harcasa şükredin tarzında bir yorum yapılmıştı, biri de inançlarıma aykırı falan demişti. Sizi savunmak için yapmıştım o yorumu. Hallettiyseniz geçmiş olsun.

44 Sayfa olmuş nasıl okuyalım onca sayfayı gııı. Ben 30lu bi yerdeydim. Orada da biri size birlikte olduğunuz için 20 lira bile harcasa şükredin tarzında bir yorum yapılmıştı, biri de inançlarıma aykırı falan demişti. Sizi savunmak için yapmıştım o yorumu. Hallettiyseniz geçmiş olsun.
cok tesekkurler fakat dimple2015 i alıntılayıp cevap vermiştim bende. sizde alıntı olmussunuz., yanlıs olmus kusura bakmayın. sizle bi alakası yoktu zaten yazdıklarımın. özür dilerim yanlıs anladıysanız.

cok tesekkurler fakat dimple2015 i alıntılayıp cevap vermiştim bende. sizde alıntı olmussunuz., yanlıs olmus kusura bakmayın. sizle bi alakası yoktu zaten yazdıklarımın. özür dilerim yanlıs anladıysanız.
Yok canım önemli değil. Bu alıntılama olayını ben de çözemiyorum bazen :)

Hahayt bizim hanzoşkiler de Rus kadınları bize bayılıyor, esmer ten, kıllı bağır diye yanıyorlar zannediyor:KK53:
Sende aç kalmayacak kadar para olmasa ya da o Rus karısının sana minnet etmeyecek kadar parası olsa kültürü ile alakası olmayan Avrupalı bile olmayan, inançlarından tut da sosyal yaşamına kadar taban tabana zıt olan bir ülkeden kendine neden herif baksın? Yüzüne bile bakmazdı zannımca:KK14:
Bide O hanzoşkiler,bunlar söylendiğinde,kıskançlık krizine girildiğinden böyle söylendiğini de düşünüyorlar..Oysaki, hatunların yolda görse sümüğünü atmayacak heriflere,vantus gibi yapışmalırının sebeb-i mucubesi, tamamen DUYGUSAL..

Bide O hanzoşkiler,bunlar söylendiğinde,kıskançlık krizine girildiğinden böyle söylendiğini de düşünüyorlar..Oysaki, hatunların yolda görse sümüğünü atmayacak heriflere,vantus gibi yapışmalırının sebeb-i mucubesi, tamamen DUYGUSAL..
Her uzun boylu, sarışın kadını güzel zannetmeleri var bir de. La solaryumdan sosis kıvamında teni var, bir de saç sarı, hele suratını gece görsem korkarım diyebileceğim kadınlar var ya. Bunlar için güzel diyen, kırk gün s.çma dese s.çmayacak herifler var güzel ülkemde. :KK52:

Sevgilinizin pırlantaya bakış açısı farklıdır belki. Pırlanta benim gözümde kan ölüm ve sömürü demek. Az çok okuyan, araştıran bir adamsa belki o da öyle düşünüyor olabilir. Ki zamanında eşime asla pırlanta istemediğimi, evlilik teklifinde pırlantayla gelirse kabul etmeyeceğimi söylemişliğim vardır. Şimdi cam taşlı bir tektaşım var. Satmaya kalksak 50 lira bile etmez. Bence hiç almasa da olurdu ama böyle gelmiş böyle gider diye düzene ayak uydurmaya çalışmış benim bey.
aynen ben de tek taş istemedim ve sadece alyansım var çok da mutluyum. tek taş firmaların daha çok satış yapmak için uydurduğu bir adet. bizim geleneklerimizde bile yok o yüzden zengin fakir herkesin parmağında aynı sıradanlıkta basit görünümlü taşlı bir yüzük beni çok itiyor.

Back
X