- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Amaaann... Sen istedikten sonra istediğinle istediğini yaşarsın ve kimse buna bir şey diyemez. Para mevzusu ayrı, cinsellik apayrı bir şeydir. Sonuçta kimse bunu istemeyerek yaşamıyor. Hiç birimiz hayvan değiliz ve bir takım güdülerimiz var. Erkekler yaşayınca erkektir yapar, kadınlar yaşayınca namussuzdur yapamaz. Değeri olmaz. Tamamen yanlış bence bu. Erkeklerin bakirliği bakınca anlaşılıyor mu? Hayır! O zaman hiç bir erkek benim bekaretimi yargılayamaz. Kadınlar da aynı şekilde. Herkesin inancı kendine yahu! Erkekler de yapıyor onların inancı yok mu? Yalan, dedikodu, namaz kılmamak, namazı ertelemek inançlara göre günah değil mi? Ya da alkol? Suizan? Sanki herkes inancını dört dörtlük yaşıyor da gelmişler milletin ilişkisini yargılıyorlar. Erkeğin amacı kullanmak olsa, ki burada öyle bir şey yazmıyor, kadın istediyse olması gayet normal bunun. Ben bir sakınca görmüyorum. Hayvan değiliz biz. Konu nasıl bu noktaya gelmiş anlayamadım valla.
ya sız sımdıden ucu besı hesaplamaya baslamısınız ayrıca her zaman derım davul bıle dengı dengıne!
allah once sıze versın, kendınız kazanın, kendınız harcayın gerektıgınde esınız yada sevgılınızden para isteyin.
ben sıgara tıryakısı degılım arada ıcerım tek tuk o nedenle paket almam esımden otlanırım o da gunde bır tanedır. ama paket alacaksam da ona asla al demem, gıder kendı paramla alırım, o da bana demez mecburı durumlar dısında. kendı ıhtıyaclarımı hep kendım karsılarım..
ben herseyı erkek odemelı kısmınada karsıyım. hayat musterek hersey ortak olmalı maddıyatta oyle ama sadece erkege yuklenmemelı..!
parası , maddı durumu sızı cezbetmıs anlasılan ama sonra sıze parayı koklatmaması bu sızın ornegınızde bır paket sıgara zorunuza gıtmıs kusura bakmayın ama secım sızın, gucendıysenız ayrılın kendınıze gore bırını bulun yok para tatlı dıyorsanızda ne koyarsa onunuze amenna deyın ve susun!!!
tüm yorumları okumadınız sanıyorum, kacırmıssınız binlerce kez aradı özür diledi. haklısın ben sna dunyanın en iyi en guzel sevgilisi derken aldığımda alabilceğimimn en iyisi olmalıydı dedi ki zaten yüzük fiyatı 400 değil 1000 liraymıs kesndisi türk değil yabancı gorunce kazıklamıslar onu oğrenmiş olduk. bugun iş cıkısı gidip halledeceğiz. 1,000 lira 10,000 lira cokta onemi yoktu benim için zaten ama 300- 400 liraları duyunca da ozensiz ve en ucuzu olduğunu dusunmustum. kendiside hak verdi zaten.