- 27 Şubat 2012
- 14.159
- 23.504
- 598
- Konu Sahibi maruliskos
Hakaret davası da açsın tazminat alır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni yiyolar abla zaten hahahah basıma dert almaktan korkuyorumBu kadar korkarsan seni yerler bak
ona gore var hahahhaYok ya ne alâka.. Hakaret yok bişey yok.
Burda da oluyor bazen öyle şeyler sil yoksa şikayet ederim diye ölücemi bilsem silmem yoo inat değilim ne alakası varyorumu sil diye tutturdu silmezsem kesin yazacakmıs cimere bende sildim
Rica ederimders aldım zaten daha münakaşaya girmem. çok sağolun
ya işte günlük hayatımda sıkıntı olur ailemle falan o yüzden sildimBurda da oluyor bazen öyle şeyler sil yoksa şikayet ederim diye ölücemi bilsem silmem yoo inat değilim ne alakası var
Kendime guvenmiyorsan kimseyede yazmamya işte günlük hayatımda sıkıntı olur ailemle falan o yüzden sildim
onur zedeleyici, aşağılayıcı olarak geçersw diye düşünmüştümküfür hakaret veya aşağılayıcı bir ifade kullanmadığınız müddetçe hiç birşey olmaz
O da kıskanmayaydı.hahhahahaha
hiç bilmeden oldu ve küçük bi kıza yazmıştı tutamadım kendimiBu kadar korkuyorsan neden yorum yapıyorsun peki?
Yok yok.Hiç bir mahsuru yok dediğinin :)onur zedeleyici, aşağılayıcı olarak geçersw diye düşünmüştüm
Silmesen de bişey olmazdı.ona gore var hahahha
çok teşekkür ederimYok yok.Hiç bir mahsuru yok dediğinin :)
tedbir aldım başa bela almayalımSilmesen de bişey olmazdı.
hahahaha bana habire sen kimsin ki bana öyle yazıyosun ondan eksiğim yok fazlam var sabah sabah bana ne hakla yorum atıyosun diyorKendisine soyle yazin, boyle bi durumun sikayet yeri Cimer degil, bilisim suclari, orayi denesin.
Milletin gönderisi altında tartışacak kadar enerji nerden buluyorsunuz ?hanımlar günaydın sosyal medyada bi gönderide kız cocuğuna çok güzel falan yazılmıştı altına yorum olarak biri ‘yok ne güzeli’ diye belirtmiş bende bunu yazana ‘kıskanma kızz’ yazdım beni cimere şikayet edeceğini söyledi ceza alır mıyım sizce
tartışmadım enerji ile ilgili değil öyle boş bulundum yazdım kalan yazıları mesaj olarak attiMilletin gönderisi altında tartışacak kadar enerji nerden buluyorsunuz ?
Ahahah sesli güldüm vallahanımlar günaydın sosyal medyada bi gönderide kız cocuğuna çok güzel falan yazılmıştı altına yorum olarak biri ‘yok ne güzeli’ diye belirtmiş bende bunu yazana ‘kıskanma kızz’ yazdım beni cimere şikayet edeceğini söyledi ceza alır mıyım sizce