Hanımlar testime bakar mısınız :)

Sizce hamile miyim?

• Evet

OY: 28 82,4%
  • Hayır

OY: 3 8,8%
  • Emin değilim

OY: 3 8,8%

• Ankete Katılan
    34
Şimdi senin teste baktım tekrar aynı gbi,hayırlısı olsun.bu zamanda tedirginlik var mı sende? Virüsten dolayı

Var tabi, gerek olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Doktorumun çağırdığı zamanlarda kontrole gidiyorum. Ama ben dışarı çıkmasam da eşim haftaiçi her gün işe gidip geliyor ben nüfusta görev yaptığından bir sürü insan gelip gittiğinden oraya huzursuz oluyorum. Ama tedbirli olmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayıp nasip etsin 🙏🏼

Kızlar benim adetim gecikti gebelik testi yapmıştım negatif çıktı neyse bugun ovülasyon testi yaptım böyle çıktı??

Eklentiler

• IMG_20200405_210758.jpg
    IMG_20200405_210758.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 119
Var tabi, gerek olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Doktorumun çağırdığı zamanlarda kontrole gidiyorum. Ama ben dışarı çıkmasam da eşim haftaiçi her gün işe gidip geliyor ben nüfusta görev yaptığından bir sürü insan gelip gittiğinden oraya huzursuz oluyorum. Ama tedbirli olmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayıp nasip etsin 🙏🏼
Bebek icjn sikinti olur olmaz gibi bişey söyledi mi doktor.Cogu kişi planlarını erteledi bu anlamda.Hakkimizda hayırlısı olsun

Bebek icjn sikinti olur olmaz gibi bişey söyledi mi doktor.Cogu kişi planlarını erteledi bu anlamda.Hakkimizda hayırlısı olsun

Hayır, söylemedi. Ben hatta hastaneye gelmeye çekiniyorum dediğimde, sağlıklı insanlar için çok sıkıntı teşkil etmiyor, gelebilirsin demişti.

Kızlar benim adetim gecikti gebelik testi yapmıştım negatif çıktı neyse bugun ovülasyon testi yaptım böyle çıktı??
Gebelik oldugunda canim t cizgisi c den çok daha koyu cikar beta yukseldikce ilk t cizgisi cikmayabaslar tabi ovu testinde gorunce illaki gebelik testinde bi siliklik de olsa cikar

Merhabalar rica etsem testime bakabilir misiniz adetlerim çok düzensiz :KK43:

Eklentiler

• IMG_20200410_180645.jpg
    IMG_20200410_180645.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20200410_152537.jpg
    IMG_20200410_152537.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 112
Merhabalar rica etsem testime bakabilir misiniz adetlerim çok düzensiz :KK43:

Var gibi ama yine de bir iki güne testi tekrarlayın, mümkünse aynı markanınkini alın ki sağlıklı gözlemleyebilesiniz. Bunları da atmayın, koyulaşma var mı yok mu karşılaştırırsınız.

X