- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
- Konu Sahibi anneyimbenanne
suan neoldu neduurmdasinizDoktorumla konuştum, yarın gidiyorum yanına zaten, artık o ne derse yaparım. Hayırlısı olsun... Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan neoldu neduurmdasinizDoktorumla konuştum, yarın gidiyorum yanına zaten, artık o ne derse yaparım. Hayırlısı olsun... Teşekkürler
suan neoldu neduurmdasiniz
Hayırlısı olsunHenüz doktora gitmedim, kan vermedim. Ama idrar testlerimi 2 güne bir yaptım koyulaştı. Yarın ya da Salı günü doktoruma gideceğim. Kan testi veririm ve ultrasonda bakar ama kese görünür mü bilemem. Gelişmeleri yazarım...
suan idrar teti yapsan koyumu cikiuor ikinci cizgi budegerdeArkadaşlar bugün doktoruma gittim. Kese henüz görünmedi. Doktorum da idrarda çıktıysa çok büyük ihtimalle olduğunu ama küçük olduğu için görünmediğini söyledi. Ben de görüşmeyeceğini tahmin ediyordum. Çünkü ilk gebeliğimde de battan 2 hafta sonra görmüştük, henüz 1 hafta geçti. Kana bakalım konuşalım, dedi. Kanda 400 küsür çıktı çok şükür. Haftaya gideceğim, yine yazarım...
suan idrar teti yapsan koyumu cikiuor ikinci cizgi budegerde
kan vermelisinSelamlar. Bende adetim gecikmeden test yaptım ve silik çıktı ikinci çizgi.. çok kararsızım kan testi için asm’ne gitmeye. Bi yandan da acaba ne durumda diye endişe var içimde. Adet tarihimle hesapladığımda 4 hafta 4 gün şu an. Ne yapsam bilemiyorum ? Bu durumda olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
ailenizdevarmis olma ihtimali zaten fazlaArkadaşlar ben yarın tekrar doktora gidicem. Geçen Pazartesi battan tam 8 gün sonra değerim 429,1 çıkmıştı, kese görünmemişti, doktorum haftaya Pazartesi gel demişti. Aslında bunu yarın doktoruma sormam daha garanti ve şu an bunları düşünmem belki de saçma ama ben 10 Mart’ta aynı hastanede kan verdiğimde sonuç <2 çıkmıştı. 429,1den 2 güne bir 2ye bölerek gittiğimde 10 Mart’ta 2den büyük bir değer çıkması gerekiyor. Acaba ikiz olabilir mi diye düştü aklıma. Anneannemin kardeşleri ikiz, annemin teyzesinin ikizleri var, teyzemin de buralardan uzak ikiz kaybı var. Bir de eşimin yeğeni rüyasında ikiz görmüş. Benim de başım çok dönüyor, ilk gebeliğimde böyle olmamıştı, aşırı yorgun ve bitkinim (bunda benim 22 aylık minik canavarımın etkisi çok büyük, kabul) E üstüne karantinanın getirdiği boşluk hissi de eklenince oturdum bu saatte bunu hesapladım
Tamam biliyorum, tam iki kat artmak zorunda değil, biraz daha az veya fazla olabilir, ayrıca hesaplama yöntemim de çok saçma kabul. Ama aklıma düştü
ailenizdevarmis olma ihtimali zaten fazla
Beta değerinden ziyade sizin aileyapiniz ikize uygun
amin sagolasinizbende carsamba gidecem daha birşey goremedigim icin tedirginim yeniyim hayirla sağlıkla gelir insallahDoktora gittim, keseyi gördük çok şükür. Ama buraya yazdıklarım sabah çok saçma gelince doktora sormadım, varsa doğana kadar öğreniriz elbet bu arada siz de hamileymişsiniz yorumlarınıza denk geldim, tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Silikde olsa çizgi görüyorum ben. Inşallah hamilesinizdirMerhaba sizce benim de testim pozitif mi?adetim kaç gün geçti bilmiyorum duzensizEki Görüntüle 2614396
Bence pozitif. Ama siz yine de 2 gün sonra falan idrar testini tekrarlayın hemen hastaneye gitmek istemiyorsanız. Ben öyle yaptım. Koyulaştıkça doktorumu aradım, o dediği zaman gittim.Merhaba sizce benim de testim pozitif mi?adetim kaç gün geçti bilmiyorum duzensizEki Görüntüle 2614396
hemen çıktı ama çok silik bir cizgiHemen çıktımı yoksa bekleme sonucu mu çıktı kan verin bence
Var büyük ihtimalle arkadaşım, inşallah yanılmıyoruzdur ve sağlıkla kucağına alırsınİki test beş dk arayla yaptım böyle (dünden bu testler)