- 30 Mart 2009
- 14.058
- 63.077
- Konu Sahibi anneyimbenanne
AminÇok teşekkür ediyorum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminÇok teşekkür ediyorum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
Bu çizgi kaç dakika sonra oldu acaba ?
Aslinda ayni degiller, konu sahibi arkadas muhtemelen hamile, ona hayirli olsun ☺
Sizinki daha silik ondan ama sizin daha bat’a 3 gun var, yani silik olmasi cok normal. Yalniz bu test yalanci pozitif veriyor diyorlar, bir de albi vardi sanirim ayni sekilde. Bu iki marka disinda herhangi bir markayla deneyin tekrar sabah
Hayırlı olsun sizinde inşallah vardır sizin çizginiz nezman belirmişti acaba birde varsa burayada yazarmısınız adetinize kaç gün kqla yapmıltınızBenin de miratech ama kit daha farklı sanırım. Teşekkür ederimin arada, inşallah vardır Ben yarın buraya yüklediğimden alıp, çizgi daha koyu çıkıyor mu diye kontrol edecem. Hastaneye gitmeye korkar oldum bu durumlardan, bakalım nasıl olacak...
Benim şuan böyle bata 2 gün varHayırlı olsun sizinde inşallah vardır sizin çizginiz nezman belirmişti acaba birde varsa burayada yazarmısınız adetinize kaç gün kqla yapmıltınız
Hayırlı olsun sizinde inşallah vardır sizin çizginiz nezman belirmişti acaba birde varsa burayada yazarmısınız adetinize kaç gün kqla yapmıltınız
Bende Miratec le öğrendim gebeliğimi adetine 3 gün vardı yaptım teste bakıyorum T kısmı negatifmi diye ama farklı geliyordu direk boş değildi ışığa bakınca belli belirsiz görüyordum bir saat sonra baktım çok ince pembe çizgi vardı hayırlı olsun arkadaşım gebeliğin
evet çizgi görünüyor ama daha çok yeni olmalı. bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın derim ben. evet çok haklısınız bu dönemde asla hastaneye gitmeyin
Allah yardımcın olsun dikkat et kendine henüz yenidir bi kaç gün sonra kan ver kesinleştir bu arada testlerle de koyulaşmayı takip edebilirsin bu kritik zamanda gitme hastaneye kan vermek için bana kalırsa tabi eğer riskli gebelik grubuna girmiyorsan ben o gruptayım gidemedim kontrole içindeki nasıl ne durumda bilmiyorum hastaneye gitmeye de korkuyorum dua edin inşallah sorun yokturTeşekkür ederim Kuzenim eczacı ona da gönderdim, o da var dedi.
Bende Miratec le öğrendim gebeliğimi adetine 3 gün vardı yaptım teste bakıyorum T kısmı negatifmi diye ama farklı geliyordu direk boş değildi ışığa bakınca belli belirsiz görüyordum bir saat sonra baktım çok ince pembe çizgi vardı hayırlı olsun arkadaşım gebeliğin
Allah yardımcın olsun dikkat et kendine henüz yenidir bi kaç gün sonra kan ver kesinleştir bu arada testlerle de koyulaşmayı takip edebilirsin bu kritik zamanda gitme hastaneye kan vermek için bana kalırsa tabi eğer riskli gebelik grubuna girmiyorsan ben o gruptayım gidemedim kontrole içindeki nasıl ne durumda bilmiyorum hastaneye gitmeye de korkuyorum dua edin inşallah sorun yoktur
Sağolasın canım sende inşallah sağlıcakla alırsın kucağınaİnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Ben zaten şu aralar gitmeyi düşünmüyorum, dediğiniz gibi koyulaşmayı takip edip doktorumu aramayı düşünüyorum. Test yaptığımdan beri bu şekilde planladım.
Hay Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım dikkatli ol kontrole giderken bende iki gün evvel gittim miniğimin kalbi atmaya başlamış tedirginim ama beklemekten başka çaremiz yok Taktir Allahtan deyip bekleyeceğiz Dularım senin için hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Hayırlı kandillerArkadaşlar ben henüz kan testi yaptırmadım ama idrar testim iyice koyulaştı. Doktorumu aradım, geleyim mi korkuyorum dedim, salı gel bir bakalım dedi. Bugün biraz kasık ve bel ağrım oldu, tedirgin oldum. Pazartesi veya Salı gitmeyi düşünüyorum. Bu şartlarda nasıl gebelik takip ederiz bilemiyorum, endişeliyim ☹
Hay Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım dikkatli ol kontrole giderken bende iki gün evvel gittim miniğimin kalbi atmaya başlamış tedirginim ama beklemekten başka çaremiz yok Taktir Allahtan deyip bekleyeceğiz Dularım senin için hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Hayırlı kandiller
Siz daha iyi bilirsiniz ama kandaki artışın sağlıkli arttığından emin olun. Sonra gerekmedikçe gitmezsiniz. Allah korusun dış gebelik filan olmasın.Arkadaşlar ben henüz kan testi yaptırmadım ama idrar testim iyice koyulaştı. Doktorumu aradım, geleyim mi korkuyorum dedim, salı gel bir bakalım dedi. Bugün biraz kasık ve bel ağrım oldu, tedirgin oldum. Pazartesi veya Salı gitmeyi düşünüyorum. Bu şartlarda nasıl gebelik takip ederiz bilemiyorum, endişeliyim ☹
Siz daha iyi bilirsiniz ama kandaki artışın sağlıkli arttığından emin olun. Sonra gerekmedikçe gitmezsiniz. Allah korusun dış gebelik filan olmasın.