Hanımlar testime bakar mısınız :)

Sizce hamile miyim?

• Evet

OY: 28 82,4%
  • Hayır

OY: 3 8,8%
  • Emin değilim

OY: 3 8,8%

• Ankete Katılan
    34
Aslinda ayni degiller, konu sahibi arkadas muhtemelen hamile, ona hayirli olsun ☺
Sizinki daha silik ondan ama sizin daha bat’a 3 gun var, yani silik olmasi cok normal. Yalniz bu test yalanci pozitif veriyor diyorlar, bir de albi vardi sanirim ayni sekilde. Bu iki marka disinda herhangi bir markayla deneyin tekrar sabah

Benin de miratech ama kit daha farklı sanırım. Teşekkür ederimin arada, inşallah vardır 🙏🏼 Ben yarın buraya yüklediğimden alıp, çizgi daha koyu çıkıyor mu diye kontrol edecem. Hastaneye gitmeye korkar oldum bu durumlardan, bakalım nasıl olacak...

Benin de miratech ama kit daha farklı sanırım. Teşekkür ederimin arada, inşallah vardır 🙏🏼 Ben yarın buraya yüklediğimden alıp, çizgi daha koyu çıkıyor mu diye kontrol edecem. Hastaneye gitmeye korkar oldum bu durumlardan, bakalım nasıl olacak...
Hayırlı olsun sizinde inşallah vardır sizin çizginiz nezman belirmişti acaba birde varsa burayada yazarmısınız adetinize kaç gün kqla yapmıltınız

Hayırlı olsun sizinde inşallah vardır sizin çizginiz nezman belirmişti acaba birde varsa burayada yazarmısınız adetinize kaç gün kqla yapmıltınız
Benim şuan böyle bata 2 gün var

Eklentiler

• 2DCEAB75-B83C-40D4-9CA9-F504AC881995.jpeg
    2DCEAB75-B83C-40D4-9CA9-F504AC881995.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 210
Bende Miratec le öğrendim gebeliğimi adetine 3 gün vardı yaptım teste bakıyorum T kısmı negatifmi diye ama farklı geliyordu direk boş değildi ışığa bakınca belli belirsiz görüyordum bir saat sonra baktım çok ince pembe çizgi vardı hayırlı olsun arkadaşım gebeliğin

evet çizgi görünüyor ama daha çok yeni olmalı. bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın derim ben. evet çok haklısınız bu dönemde asla hastaneye gitmeyin :KK43:

Bende Miratec le öğrendim gebeliğimi adetine 3 gün vardı yaptım teste bakıyorum T kısmı negatifmi diye ama farklı geliyordu direk boş değildi ışığa bakınca belli belirsiz görüyordum bir saat sonra baktım çok ince pembe çizgi vardı hayırlı olsun arkadaşım gebeliğin

Teşekkür ederim 🙏🏼 Kuzenim eczacı ona da gönderdim, o da var dedi.

evet çizgi görünüyor ama daha çok yeni olmalı. bir kaç gün daha bekleyip tekrar test yapın derim ben. evet çok haklısınız bu dönemde asla hastaneye gitmeyin :KK43:

Evet ben de yeni olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta kan testinde çıkmamıştı ama henüz der tarihim gelmemişti, takvime göre yumurtlama zamanımda olmuştur diye baktırmıştım ben. Geç döllenme oldu muhtemelen, belki de takvimin gösterdiği tarihte yumurtlamadım. Kuzenim eczacı, o da var ama bu dönemde kesinlikle gitme, 1 ay bekle zaten kese ancak görünür dedi.

Teşekkür ederim 🙏🏼 Kuzenim eczacı ona da gönderdim, o da var dedi.
Allah yardımcın olsun dikkat et kendine henüz yenidir bi kaç gün sonra kan ver kesinleştir bu arada testlerle de koyulaşmayı takip edebilirsin bu kritik zamanda gitme hastaneye kan vermek için bana kalırsa tabi eğer riskli gebelik grubuna girmiyorsan ben o gruptayım gidemedim kontrole içindeki nasıl ne durumda bilmiyorum hastaneye gitmeye de korkuyorum dua edin inşallah sorun yoktur

Benimde dün öyle oldu peki fotodu varmı testinizin paylaşabilirmisiniz

Allah yardımcın olsun dikkat et kendine henüz yenidir bi kaç gün sonra kan ver kesinleştir bu arada testlerle de koyulaşmayı takip edebilirsin bu kritik zamanda gitme hastaneye kan vermek için bana kalırsa tabi eğer riskli gebelik grubuna girmiyorsan ben o gruptayım gidemedim kontrole içindeki nasıl ne durumda bilmiyorum hastaneye gitmeye de korkuyorum dua edin inşallah sorun yoktur

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. 🙏🏼 Ben zaten şu aralar gitmeyi düşünmüyorum, dediğiniz gibi koyulaşmayı takip edip doktorumu aramayı düşünüyorum. Test yaptığımdan beri bu şekilde planladım.

Arkadaşlar ben henüz kan testi yaptırmadım ama idrar testim iyice koyulaştı. Doktorumu aradım, geleyim mi korkuyorum dedim, salı gel bir bakalım dedi. Bugün biraz kasık ve bel ağrım oldu, tedirgin oldum. Pazartesi veya Salı gitmeyi düşünüyorum. Bu şartlarda nasıl gebelik takip ederiz bilemiyorum, endişeliyim ☹️

Arkadaşlar ben henüz kan testi yaptırmadım ama idrar testim iyice koyulaştı. Doktorumu aradım, geleyim mi korkuyorum dedim, salı gel bir bakalım dedi. Bugün biraz kasık ve bel ağrım oldu, tedirgin oldum. Pazartesi veya Salı gitmeyi düşünüyorum. Bu şartlarda nasıl gebelik takip ederiz bilemiyorum, endişeliyim ☹
Hay Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım dikkatli ol kontrole giderken bende iki gün evvel gittim miniğimin kalbi atmaya başlamış tedirginim ama beklemekten başka çaremiz yok Taktir Allahtan deyip bekleyeceğiz Dularım senin için hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Hayırlı kandiller

Hay Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım dikkatli ol kontrole giderken bende iki gün evvel gittim miniğimin kalbi atmaya başlamış tedirginim ama beklemekten başka çaremiz yok Taktir Allahtan deyip bekleyeceğiz Dularım senin için hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Hayırlı kandiller

Amin teşekkürler. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🙏🏼 Ben de size duacıyım 🙏🏼

Normalde buraya atılan test resimlerini büyüterek görebiliyorum ama sizin silik olan o çizgiyi baya baya büyütmeden de görebildim hamilesiniz net

Arkadaşlar ben henüz kan testi yaptırmadım ama idrar testim iyice koyulaştı. Doktorumu aradım, geleyim mi korkuyorum dedim, salı gel bir bakalım dedi. Bugün biraz kasık ve bel ağrım oldu, tedirgin oldum. Pazartesi veya Salı gitmeyi düşünüyorum. Bu şartlarda nasıl gebelik takip ederiz bilemiyorum, endişeliyim ☹
Siz daha iyi bilirsiniz ama kandaki artışın sağlıkli arttığından emin olun. Sonra gerekmedikçe gitmezsiniz. Allah korusun dış gebelik filan olmasın. 🤲🏻

X