Hanımlar testime bakar mısınız :)

Sizce hamile miyim?

• Evet

OY: 28 82,4%
  • Hayır

OY: 3 8,8%
  • Emin değilim

OY: 3 8,8%

• Ankete Katılan
    34

anneyimbenanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
786
1.529
Bat bugündü. Silik çizgi var gibi. Kızımda da adet olmam gereken günlerde ilk test yaptığımda böyleydi, o zaman hiç takmamıştım hatta 😬 bir hafta geçip daha tık olmayınca, bi yaptım ki damlattığım anda kopkoyu olmuştu, kan vermiştim hemen ardından 600küsürdü. Ama şimdi salgından dolayı hemen kan vermek istemiyorum. Evde yaparım, koyulaşırsa doktorumu ararım diyorum. Bana varmış gibi geliyor bu testten, sizce?

Eklentiler

• 3FB154B4-6ED6-4569-956C-FB00D461C072.jpeg
    3FB154B4-6ED6-4569-956C-FB00D461C072.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 1.259
Bat bugündü. Silik çizgi var gibi. Kızımda da adet olmam gereken günlerde ilk test yaptığımda böyleydi, o zaman hiç takmamıştım hatta 😬 bir hafta geçip daha tık olmayınca, bi yaptım ki damlattığım anda kopkoyu olmuştu, kan vermiştim hemen ardından 600küsürdü. Ama şimdi salgından dolayı hemen kan vermek istemiyorum. Evde yaparım, koyulaşırsa doktorumu ararım diyorum. Bana varmış gibi geliyor bu testten, sizce?
Ikinci cizgi var hayirli olsun saglikla virussuz zamanlarda alirsiniz kucaginiza insallah🤗🤲

Var bence hayirlisi olsun 🙏🏻

Bu çizgi kaç dakika sonra oldu acaba ?

Kızlar adetime 3 gün var 1 saat sonra silik çizgi çıktı ve saatler geçtikçe koyulaşıyor sizce hamile olabilirmiyim ?

Eklentiler

• 32281F02-B7D6-4762-B7CB-97B82796C9BC.jpeg
    32281F02-B7D6-4762-B7CB-97B82796C9BC.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 875
Tek bir test gorunuyor yuklediginiz, bu markanin biraz guvenilmez oldugunu okudum burda. O yuzden yarin sabah ilk idrarla baska marka test deneyin isterseniz
Acaba hangi marka ile yapabilirim önerebilirmisiniz birde tekrar yüklüyorum ilk bayanın koymuş olduğu test ile benim şuan testim aynı ikinci çizgisi durdukça belirginleşti o yüzden bende sormak istedim

Eklentiler

• 9798702C-B430-41DB-B447-3120B6A84F69.png
    9798702C-B430-41DB-B447-3120B6A84F69.png
    620,8 KB · Görüntüleme: 493
  • 011AEB7B-04D7-4379-BFE1-4103A87A7E03.jpeg
    011AEB7B-04D7-4379-BFE1-4103A87A7E03.jpeg
    121,1 KB · Görüntüleme: 668
Acaba hangi marka ile yapabilirim önerebilirmisiniz birde tekrar yüklüyorum ilk bayanın koymuş olduğu test ile benim şuan testim aynı ikinci çizgisi durdukça belirginleşti o yüzden bende sormak istedim
Aslinda ayni degiller, konu sahibi arkadas muhtemelen hamile, ona hayirli olsun ☺️
Sizinki daha silik ondan ama sizin daha bat’a 3 gun var, yani silik olmasi cok normal. Yalniz bu test yalanci pozitif veriyor diyorlar, bir de albi vardi sanirim ayni sekilde. Bu iki marka disinda herhangi bir markayla deneyin tekrar sabah

Aslinda ayni degiller, konu sahibi arkadas muhtemelen hamile, ona hayirli olsun ☺️
Sizinki daha silik ondan ama sizin daha bat’a 3 gun var, yani silik olmasi cok normal. Yalniz bu test yalanci pozitif veriyor diyorlar, bir de albi vardi sanirim ayni sekilde. Bu iki marka disinda herhangi bir markayla deneyin tekrar sabah
Çok teşekkür ederim tiroid kanserinden ameliyat oldum , 2 senelik evliyim bebeğimizin olmasını istiyoruz o yüzden yumurtlama gğnlerini takip ediyoruz bende test yaptım yarın 2 gün kalıyor inşallah başka bir test alıp yeniliycem

Çok teşekkür ederim tiroid kanserinden ameliyat oldum , 2 senelik evliyim bebeğimizin olmasını istiyoruz o yüzden yumurtlama gğnlerini takip ediyoruz bende test yaptım yarın 2 gün kalıyor inşallah başka bir test alıp yeniliycem
Cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz 🙏

X