- 10 Ağustos 2009
- 26.146
- 18.314
- 823
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Bende öyle sandım bakireler neden spiral taktırıyo diyorum içimden şimdi siz yazınca anladım:)))Msjı iki defa okudum
İkincide jetonum düştü
Bakırı bakir diye okuyorum ve anlam olarak bakirenin erkek versiyonu aklıma geldi
Bakir spiral yeni çıkmış galiba dedim kendi kendime
Yani şöyle ellerinde varsa yapıyorlar. Yoksa eczaneden alıyorsunuz. Ama ben her gittiğimde vardı almak zorunda kalmadım.Ne kadar peki o iğneler
anasağlığında ücretsiz...Ne kadar peki o iğneler
Öylemi teşekkürleranasağlığında ücretsiz...
TeşekkürlerYani şöyle ellerinde varsa yapıyorlar. Yoksa eczaneden alıyorsunuz. Ama ben her gittiğimde vardı almak zorunda kalmadım.
Spirali içeriye bıraktığı anda kasıklarda arı sokmuş gibi bi hissiyat oluyor 10 dakika kadar ağrı devam ediyor sonrası normale yakın :)Acı oluo mu peki
sacma ...alınmıyordu hanımefendi öyle düz mantık hadi alalım diyince olmuyo hayat o kadar kolay değil malesef
geri cekilditen sonra spirali taktirmanin anlami ne zaten? ....Spiralle nasıl hamile kalınır anlatayım arkadaşlara,bu spiralli hanımların kocaları nasılsa hanımda spiral var diye geri çekilme yapmıyo sonra tabii hamile kalır kafınlar!!!Akıl var mantık var yani ya spiral kaymıssa %100 koruduğuna nasıl emin olacaksın.Ancak dediğim gibi en rahat yöntem spiral kafan sakin oluyo en azından hamile kalır mıyım korkum yok...
bilmiyorum benim dogumumun üzerine 4 sene gecmisti yapilabilir dedi ama cok aci cekerskniz tavsiye etmem demistiSezeryanla alakası olduğunu bilmiyorum. Sezeryan doğumdan 5 ay sonra taktırdım,belkide ondan çok acıdı.
Canım işte bu kadar çok kişi nasıl spiralle hamile kalır sorusunun cevabını verdim zaten!Sonra spiral taktırıp üzerine hamile kalınca spirali suçlamamak gerek...geri cekilditen sonra spirali taktirmanin anlami ne zaten? ....
merhabaValla arkadaşlar kafanız karışmasın en garantili yöntem her ne kadar millet hamile kalındığını söylese de (hiç bir yöntem %100 korumaz ayrıca eşiniz de geri çekilme yöntemini uygulayacak tabikiii) kesinlikle spiral.Benim adetime etkisi sadece adet süremi 3 haftaya indirdi yani 3 haftada bir adet oluyorum kanama süren artmadı 3. Güne çok azalıyor ancak dediğim gibi şu mantar belası beni mahvetti ne yapacağımı şaşırdım ki denemediğim yöntem kalmadı.Sürekli bir vajinal kaşıntı ve akıntı hali kafayı yicem artık.
Bakır i bakir diye okuyan zavallı benBen bakir spiral taktirmistim kanamadan gebercem sandim cikarttirdim bi kac hafta icinde kanamam hic durmadi.. nornalde 7-8 gun adet olurum. 1 ay boyunca kansiz gunum gecmedi hoop tekrar adet oldum.. cikarttirinca karnim bile rahatlamisti.
Taktiracaksan mirena taktirmak daha mantikli. Bakir olan kanamayi arttirirken mirena azaltiyor ya da kanama olmuyo
Buarada bakir spiralle hamile kalani cok duydum
Sifir km hemdeBakır i bakir diye okuyan zavallı ben
Muhtemelen yanlis yere acmissindir konuyuBu konuda konu dışı yorumumdan dolayı ceza verdiler, hangi yorumum konu dışı el insaf, iyice abarttınız, insan siteden soğuyor, asıl bu yorumum konu dışı, verecekseniz buna verin hadi de en azından hak etmiş olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?