- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
bayiltarak takilmiyormu?Ben kullanıyorum 3 aydır,hormonlu olandan. Kanama süresi azaldı,çok rahatım.. hiçbir sorunda yaşamadım. Takılma kısmı çok kısa ama odadan tecavüze uğramış gibi çıktım :) bidaha taktıramam sanırım.
tamamda madem hamile o spiral zaten alinmaliydi ne bicim doktoru varspirelle hamile kalan en az 5 kişiye denk geldim sadece çevremden.biri yendem , dayımın eşi.hamile kaldı spiralliyken çocuk büyüdü , ekstra kontrollü bir şekilde tabi.8 aylık hamileyken iki kontrol arası bir gün fenalaştı, elleri ayakları şişti dudakları morardı (aniden değil geceden sabaha ama) meğer spiral çocuğun boğazına takılmış boğmuş ve ölü bebekten yengem de zehirlenmeye başlamış.spirali hiç tavsiye etmiyorum bu canlı örneklerden sonra.zaten yerleştirilmesi bile apayrı bir sorun.
Çok şaşırdım, ilerde spiral taktırma ihtimalim vardı bu örnek üzerine asla spiral yöntemini kullanmam çok üzüldüm yengeniz ve bebeği için.spirelle hamile kalan en az 5 kişiye denk geldim sadece çevremden.biri yendem , dayımın eşi.hamile kaldı spiralliyken çocuk büyüdü , ekstra kontrollü bir şekilde tabi.8 aylık hamileyken iki kontrol arası bir gün fenalaştı, elleri ayakları şişti dudakları morardı (aniden değil geceden sabaha ama) meğer spiral çocuğun boğazına takılmış boğmuş ve ölü bebekten yengem de zehirlenmeye başlamış.spirali hiç tavsiye etmiyorum bu canlı örneklerden sonra.zaten yerleştirilmesi bile apayrı bir sorun.
Ben hissetmedim bileAcıdı mı? Korktum şimdi
Gynefix e de bakMirena, hemen bakayım
Msjı iki defa okudumbakir spiral
Ilk defa duydum mirenayi. Korkumdan spiral taktiramamistim. Sansiz bi insanim kesin basima bisey gelir diyeBen bakir spiral taktirmistim kanamadan gebercem sandim cikarttirdim bi kac hafta icinde kanamam hic durmadi.. nornalde 7-8 gun adet olurum. 1 ay boyunca kansiz gunum gecmedi hoop tekrar adet oldum.. cikarttirinca karnim bile rahatlamisti.
Taktiracaksan mirena taktirmak daha mantikli. Bakir olan kanamayi arttirirken mirena azaltiyor ya da kanama olmuyo
Buarada bakir spiralle hamile kalani cok duydum
çok teşekkürler.sonra tüplerini bağlattı yengem bir daha çocuk düşünmediği için.Çok şaşırdım, ilerde spiral taktırma ihtimalim vardı bu örnek üzerine asla spiral yöntemini kullanmam çok üzüldüm yengeniz ve bebeği için.
Haha evet el degmemis, sifir kmMsjı iki defa okudum
İkincide jetonum düştü
Bakırı bakir diye okuyorum ve anlam olarak bakirenin erkek versiyonu aklıma geldi
Bakir spiral yeni çıkmış galiba dedim kendi kendime
Ben hormonlu diye taktirmadim onu ama hap kullanacaksan mirena daha mantikli daha az hormon varmis icinde. Bende bakir taktirdim iste kanama sobrasi enfeksyon filan : (Ilk defa duydum mirenayi. Korkumdan spiral taktiramamistim. Sansiz bi insanim kesin basima bisey gelir diye
Bayılmayı gerektirecek bir durum yok ama çok korkuyorsanız belki doktorunuz önerebilir.bayiltarak takilmiyormu?
Kanamam zaten fazla. Bakir olani taktirsam ne olurdu Allah bilir. Simdi mirenayi arastirdim da dezavantajlarindan biri dis gebelik olmasiymis. rahime inmiyor yumurta ama sperm mirenayi gecip yumurtanin rahime indigi kanalda olusuyormus gebelik. Ve bir kisi zaten kolay hamile kalabiliyorsa boyle bir sıkıntida varmisBen hormonlu diye taktirmadim onu ama hap kullanacaksan mirena daha mantikli daha az hormon varmis icinde. Bende bakir taktirdim iste kanama sobrasi enfeksyon filan : (
Benim tanidiklarimda bakirka gebe kalan cok mirena ile yok. Hepsi ayri dertKanamam zaten fazla. Bakir olani taktirsam ne olurdu Allah bilir. Simdi mirenayi arastirdim da dezavantajlarindan biri dis gebelik olmasiymis. rahime inmiyor yumurta ama sperm mirenayi gecip yumurtanin rahime indigi kanalda olusuyormus gebelik. Ve bir kisi zaten kolay hamile kalabiliyorsa boyle bir sıkıntida varmis
Şuan 1 çocuğum var 2.den sonra hormonlu spiral taktırayım diyodum tüpleri bağlama ihtimalini de düşünüyodum ama bağlattıktan sonra ola ki 3. Çocuk isteriz hayat bu hastalık var sağlık var belli olmaz ne olacağı diye ona da yanaşmıyodum. Tüpler bağlanıp açıldıktan sonra hamile kalmak çok zor tüp bebekle bi ihtimal hamile kalınabiliyor. Korunma işi zor ya uzun yıllar prezervatif ile korunacağım muhtemelen bakalım :)çok teşekkürler.sonra tüplerini bağlattı yengem bir daha çocuk düşünmediği için.gerçekten sırf bu forumda bile spiralle hamilelik çok yaygın.çok iyi araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?