Spiral ile hamilelik

İyi yıl önce çocuk planlarına başladık bize nasip olmadı helal olsun size 😂 umarım istediğiniz ve sizin için güzellikler getiren bir dönem olur .👌🏻

Ben spirali ilk taktirdigim zamanlar paranoyak gibi kondom da kullanıyordum ve her ay gidip yerinde değil mi diye kontrol ettiriyordum. En son doktor yılda bir gelmen yeter, ten tene yaşayın ,bırak kondomu yeter da dedi (yanında stajer doktorlar da var ) dedim hocam ben hamile kalmaktan korkuyorum. Dedi sana %100 garantili korunma yöntemini soyleyecem, stajerler siz de not alın hepimiz bekliyoruz işte, dedi ki ; "- CİNSEL İLİSKİ YASAMAZSAN HAMİLE KALMAZSİN, SANA YUZDE YUZ GARANTİ VERİYORUM" gözümüzden yaş akana kadar güldük 😂😂😂
😂😂😂 ama haklimiymis hakliymis yani en garanti yontem😂😂😂😂

Merhaba hanımlar. 2 yıl önce bakır spiral taktirmistim dün 2 aylik hamile olduğumu öğrendim üstelik spiral yerinde duruyor kaymamis bile daha önce böyle bisey başına gelen var mı ne yapacağımı sasirdim

Allah'ım nolur başıma gelmesin, ben yine de çocukların küçülenlenlerini saklim en iyisi

Merhaba hanımlar. 2 yıl önce bakır spiral taktirmistim dün 2 aylik hamile olduğumu öğrendim üstelik spiral yerinde duruyor kaymamis bile daha önce böyle bisey başına gelen var mı ne yapacağımı sasirdim
Ben de spiralle hamile kaldım 9 haftalıktı öğrendiğimde spral çıkarılamıycak yerde olduğu çıkarttırmadım 22 haftalıkken bebeğim karnımda öldü keseyim deldi spiral suyum bitti plesanta ayrıldı ama herkesde böyle olacak diye bir şey yok üniversite hastanesine takipte ol bir şey olmaz Allah ın izniyle

O sırada 2 yildir hamile kalmaya calisan ben:) valla allahin işi rabbim ol diyince oluyor demekki. Isyerindeki bir arkadasim bu sekilde hamile kalmisti.

Ben de 8 nisanda hamile kalmışım haberim yoktu spiralle 9 haftalıkken öğrendim doktor kesenin bitişiğinde dedi çekersek bebek düşer dedi çektirmedim spiral 13 haftalıkken
Kanama yapmaya başladı 22 haftalıkken
bebeğim karnımda öldü ve düştü her durumda %50 düşme ihtimali de var düşmeme ihtimali de var hatta bana doktor hayati riskin de var dedi az kaldı ben de ölüyordum....

3 bebeğim spiralle hamile kaldım benim ki kaymış hiç fark etmedim çünkü ağrım ya da ara kanamam olmadı ki 2 hafta önce de kontrole gittim yerindeydi sonra kaymış benimki rahmin daha aşağısına kaymış ilk ayım da çıkardılar ama doktor ipi görünmüyorsa kalsın doğum da çıkartırız demişti.Bir doktorun sitesinde görmüştüm yerindeyken hamile kalıyor çıkartmıyorlar ama bebek gelişmiyor kalp atışı duruyor (tabi buna rağmen sağlıklı doğan bebeklerde var)yine bu sitede görmüştüm spiral keseye yakın çıkarırsak bebek düşer demiş doktor çıkarttırmış bebek düşmüştü Benncede bir doktora daha gidin büyük ihtimalle çıkarmıycaklar ve bebeğinizi ve sizi takip edecekler inşallah hiç bir sıkıntı olmadan kavuşursunuz🤗

3 bebeğim spiralle hamile kaldım benim ki kaymış hiç fark etmedim çünkü ağrım ya da ara kanamam olmadı ki 2 hafta önce de kontrole gittim yerindeydi sonra kaymış benimki rahmin daha aşağısına kaymış ilk ayım da çıkardılar ama doktor ipi görünmüyorsa kalsın doğum da çıkartırız demişti.Bir doktorun sitesinde görmüştüm yerindeyken hamile kalıyor çıkartmıyorlar ama bebek gelişmiyor kalp atışı duruyor (tabi buna rağmen sağlıklı doğan bebeklerde var)yine bu sitede görmüştüm spiral keseye yakın çıkarırsak bebek düşer demiş doktor çıkarttırmış bebek düşmüştü Benncede bir doktora daha gidin büyük ihtimalle çıkarmıycaklar ve bebeğinizi ve sizi takip edecekler inşallah hiç bir sıkıntı olmadan kavuşursunuz🤗
Spiralle bebeğiniz sağlıklı doğdu mu

Ben de 8 nisanda hamile kalmışım haberim yoktu spiralle 9 haftalıkken öğrendim doktor kesenin bitişiğinde dedi çekersek bebek düşer dedi çektirmedim spiral 13 haftalıkken
Kanama yapmaya başladı 22 haftalıkken
bebeğim karnımda öldü ve düştü her durumda %50 düşme ihtimali de var düşmeme ihtimali de var hatta bana doktor hayati riskin de var dedi az kaldı ben de ölüyordum.... cok uzuldum bebeginiz icin..elinizden geleni yaptiniz omru o kadarmis..Bende şu an aynı durumdayım %50 düşecek dediler.14. Haftadayim plasenta ile kesenin arasında spiral plasentayi ayirabilirmis yüksek ihtimalle. Ayrılırsa anlayamazsın dediler siz nasıl anladınız belirtileri neydi

Benim 13 haftalıkken kanamalarım başladı ama doktor kanamanın spiral keseye değdiği için olduğunu söyledi 20 haftalıktı bebeğim sağ tarafımdan aniden bir kramp sancı girdi yere yığıldım çok fena kustum çok fazla su döker gibi kanamam oldu bir kaç saat sonra pıhtı düşmeye başladı dr ye gittik plesanta %90 ayrılmıştı 3 farklı doktora gittim bu bebek yaşamaz dediler ben inanmadım eve geldim ilaçlarımı kullandım yattım sürekli 10 gün sonra karnımda ölmüş

Benim 13 haftalıkken kanamalarım başladı ama doktor kanamanın spiral keseye değdiği için olduğunu söyledi 20 haftalıktı bebeğim sağ tarafımdan aniden bir kramp sancı girdi yere yığıldım çok fena kustum çok fazla su döker gibi kanamam oldu bir kaç saat sonra pıhtı düşmeye başladı dr ye gittik plesanta %90 ayrılmıştı 3 farklı doktora gittim bu bebek yaşamaz dediler ben inanmadım eve geldim ilaçlarımı kullandım yattım sürekli 10 gün sonra karnımda ölmüş

Plasenta ayrılabilir bunu da anlaymazsin dedi bana da doktor plasenta ile kesenin tam arasında hergun diken üstündeyim. Çok üzüldüm bebeğinize umarım bir daha yaşamazsınız

Plasenta ayrılabilir bunu da anlaymazsin dedi bana da doktor plasenta ile kesenin tam arasında hergun diken üstündeyim. Çok üzüldüm bebeğinize umarım bir daha yaşamazsınız
Amin sağolun çok stresli geçirmemek lazım hamileliği ben stresli geçirdim bi de sürekli dinlenmek lazım benim 2 çocuğum var onlarla ilgilenmekten dinlenemedim doğru düzgün kanamanız var mı sizin

Evet ara ara kanama geliyor.2 çocuğum var biri 2.5 yaşında daha mecbur dinleyemiyoruz yakınlarda da kimsemiz yok siz de benim gibisiniz galiba

X