- 20 Ocak 2010
- 46.175
- 167.217
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Normalde eşim korunuyor ama bende taktırmak istiyorum gene eşim korunmaya devam edicek tabi sadece 2li koruma istiyorumŞu emzirme olayı bitince ayrıca hap da kullanayım bari herkesin spiralle hamile kalan tanıdığı varmış yaa
yok ben bayiltmadan olmuyormu dedim doktora almanyada yasiyorum bu arda.Bayılmayı gerektirecek bir durum yok ama çok korkuyorsanız belki doktorunuz önerebilir.
Bu emzirirken yapılıyor mu sütü etkiler mi acabaen güzeli ve temizi aylık iğne..
nasil yani hic cocuk düsünmüyormusunuz. 2 kez korunmakta nedir:)Normalde eşim korunuyor ama bende taktırmak istiyorum gene eşim korunmaya devam edicek tabi sadece 2li koruma istiyorumsağ.ocağına gittim hiç doğurmadığımdan ilk önce ultrason olması lazımmış rahmi görmelilermiş hastaneye git dedi
He ayrıca hormonlu taktırıcama iğne yaptırırım daha iyi hormonluları kimse önermiyor
Sezeryanla alakası olduğunu bilmiyorum. Sezeryan doğumdan 5 ay sonra taktırdım,belkide ondan çok acıdı.yok ben bayiltmadan olmuyormu dedim doktora almanyada yasiyorum bu arda.
Sezeryanla dogum yaptiginiz icin cok aciyabilie dedi önermem demisti
Şimdi netten araştırdım aylık iğne sütün kalitesini etkilermiş ve süte geçermişBu emzirirken yapılıyor mu sütü etkiler mi acaba
alınmıyordu hanımefendi öyle düz mantık hadi alalım diyince olmuyo hayat o kadar kolay değil maleseftamamda madem hamile o spiral zaten alinmaliydi ne bicim doktoru var
Hayır istemiyoruz karı kocanasil yani hic cocuk düsünmüyormusunuz. 2 kez korunmakta nedir:)
Ayni sorunu yasadim die sizi alintiladim konu sahibine de yazmis olayimSpiral en garanti korunma yöntemi,çünkü nasıl korunucaz hamile kalırmıyım vs.korkusu yok.Bana göre dez avantajı vajinal mantarın sürekli tekrarlıyor oluşu ki doktora göre alakası yok ancak benim tekrarlayan mantarımın sorumlusunun spiral olduğunu düşünüyorum.Sürekli bir kaşınma artan akıntı,sonra ilaç kullanıyorum krem sürüyorum geçiyo bir iki hafta sonra hadiii bi daha aynı kısır döngü.Bıktım resmen!!
Acı oluo mu pekiBen kullanıyorum 3 aydır,hormonlu olandan. Kanama süresi azaldı,çok rahatım.. hiçbir sorunda yaşamadım. Takılma kısmı çok kısa ama odadan tecavüze uğramış gibi çıktım :) bidaha taktıramam sanırım.
Ben emziriyorum ve 3aylık iğne vuruluyorum. Hiç yan etkisini görmedim. Çok rahat. Zaten emzirenler için 3aylık yapılıyor. Sağlık ocağında oluyorumŞimdi netten araştırdım aylık iğne sütün kalitesini etkilermiş ve süte geçermiş
Ama 3 aylık iğneyi emziren anneler de kullanabiliyormuş
Ama tabii yine de doktora danışmak gerek
Kilo aldirmiyor mu?en güzeli ve temizi aylık iğne..
Ne kadar peki o iğnelerBen emziriyorum ve 3aylık iğne vuruluyorum. Hiç yan etkisini görmedim. Çok rahat. Zaten emzirenler için 3aylık yapılıyor. Sağlık ocağında oluyorum
Ben o mantarı hafta bir içilen 2 adet haplar varya onunla hallediyorum 2 sefer ciddi oldu 2sinde de bunla geçtiValla arkadaşlar kafanız karışmasın en garantili yöntem her ne kadar millet hamile kalındığını söylese de (hiç bir yöntem %100 korumaz ayrıca eşiniz de geri çekilme yöntemini uygulayacak tabikiii) kesinlikle spiral.Benim adetime etkisi sadece adet süremi 3 haftaya indirdi yani 3 haftada bir adet oluyorum kanama süren artmadı 3. Güne çok azalıyor ancak dediğim gibi şu mantar belası beni mahvetti ne yapacağımı şaşırdım ki denemediğim yöntem kalmadı.Sürekli bir vajinal kaşıntı ve akıntı hali kafayı yicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?