Hanımlar sizce hamile olabilir miyim ?

Normalde adet öncesi de göğüslerim çok şişmez benim hatta hiç şişmez ağrımaz diyebilirim ama şöyle araştırıyorum sanki hamileliğin ilk belirtisi göğüs ağrısı gibi ve çok merak ediyorum çünkü göğüs ağrısı dışında bütün belirtiler var gibi
İnanin alakasi yok.bende hic olmadi.daha yeni bugun basladi ki ben 5+3 deyim suan.gebe oldugumu ogreneli 2 hafta oldu gogus agrim yeni basladi:) sirt agrisi sık idrara cikma ve bas agrisi ve yuze ates vurmasi idi benim belirtilerim

İnanin alakasi yok.bende hic olmadi.daha yeni bugun basladi ki ben 5+3 deyim suan.gebe oldugumu ogreneli 2 hafta oldu gogus agrim yeni basladi:) sirt agrisi sık idrara cikma ve bas agrisi ve yuze ates vurmasi idi benim belirtilerim
Ne güzel sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰 siz böyle söyleyince umutlanıyorum bende hafif bel ağrısı yoğun akıntı ve kasık ağrısı var şu anda sadece

Yanlis yazmisim 4+3 deyim. Yani 5. Hafta icindeyim:)
Kasik agrisi bende de coktu.regl olmus gibiydim...
Ne güzel sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰 siz böyle söyleyince umutlanıyorum bende hafif bel ağrısı yoğun akıntı ve kasık ağrısı var şu anda sadece

Yanlis yazmisim 4+3 deyim. Yani 5. Hafta icindeyim:)
Kasik agrisi bende de coktu.regl olmus gibiydim...
Evet benim de var kasık ağrım ayrıca çok dikkat etmesemde yumurtlama gününden sonra adete yakın tarihe kadar akıntım olmazdı kuruydum bu sefer hiç bitmedi aşırı yoğun ve beyaz

Bendeki belirtilerde göğüslerde dolgunluk ve kahverengi bölgede minik kabarcıklar,
bacak ağrısı,
adet olacakmış gibi kısa süren ağrılar ve
bembeyaz akıntı vardı. 🙂
Maşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun 🥰 göğüs ağrısı dolgunluğu dışında hepsi var bende de bi yanım evet diyor bi yanım hayır tek şart göğüsler diyor 😂

Maşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun 🥰 göğüs ağrısı dolgunluğu dışında hepsi var bende de bi yanım evet diyor bi yanım hayır tek şart göğüsler diyor 😂
Allah razı olsun canım, herkeste olacak diye bi şart yok zaten :) şuan eskisi gibi göğüs belirtisi yok diyebilirim hatta 😄

Allah razı olsun canım, herkeste olacak diye bi şart yok zaten :) şuan eskisi gibi göğüs belirtisi yok diyebilirim hatta 😄
Evet herkeste olmazmış bir de beni ümitlendiren şey adet öncesi de hiç göğüs ağrım olmaması hamilelikle adet belirtileri de benzermiş ya o yüzden beklemedeyim

Hanımlar freely marka testle afedersiniz ilk idrarla olmayan bi test yaptım 5 dk içinde çıkan sonuç bu reglime henüz 5 6 gün var bu marka test güvenilir mi var mı

Eklentiler

• 9F4E9590-FB85-493F-AF8B-39886533A269.jpeg
    9F4E9590-FB85-493F-AF8B-39886533A269.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 189
Hanımlar freely marka testle afedersiniz ilk idrarla olmayan bi test yaptım 5 dk içinde çıkan sonuç bu reglime henüz 5 6 gün var bu marka test güvenilir mi var mı
Acikcasi guvenlimi bilemiyorum.her markada arada hatali uretim olabiliyor.farkli markalarla da deneyin garanti olmasi acisindan.ben oyle yapmistim:)

Merhaba yumurtlamadan sonra 9uncu günümdeyim. 7.gün merak etmiştim test yaptım silik çıktı ama çok geç bakmıştım kuruma çizgisidir diye önemsemedim. Dün sabah kan tahlili verecektim erkendi ama vermişken betaya da baktırayım dedim 1.00 çıktı. Tamam dedim olmamış. Ama bariz kasık ağrım var. Öksürürken bile batıyor gibi. Şimdi de emin olamayıp test yaptım böyle silik çıktı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Dün sabahtan şimdiye yükselmiş olabilir mi?

IMG_1105.jpeg

Acikcasi guvenlimi bilemiyorum.her markada arada hatali uretim olabiliyor.farkli markalarla da deneyin garanti olmasi acisindan.ben oyle yapmistim:)
Aynı markadan iki tane yaptım ikisi de aynı sonucu verdi aslına bakarsanız dün predictor erken gebelik testi yapmıştım iki dakika içinde gözle zor görülen ince bi çizgi çıkmıştı

Aynı markadan iki tane yaptım ikisi de aynı sonucu verdi aslına bakarsanız dün predictor erken gebelik testi yapmıştım iki dakika içinde gözle zor görülen ince bi çizgi çıkmıştı
O halde hayirli olsun diyelim:) bebis geliyor insallah.yarin tekrarlayin koyulasacaktir giderek.

Yaa çok teşekkür ederim o kadar mutluyum ki şu an 🥰❤️ o kadar test yaptım pozitif göremeyince üzüldüm şimdi iki çizgi görüyorum yine de emin olamıyorum
Benimde oyle baslamisti.cook silik cizgilerle cok erken ogrenmistim.2 gun sonra daha net cizgiler goreceksiniz..m

Benimde oyle baslamisti.cook silik cizgilerle cok erken ogrenmistim.2 gun sonra daha net cizgiler goreceksiniz..m
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah sizde sağ salim kucağınıza alır mutlu sağlıklı büyütürsünüz 🥰 eğer olursa buraya hanımlar hiç belirtilere takılmayın yazıcam 😂

Kızlar selam,adetime 7 gün var çok ama çoook silik çıktı, derinden bir gölge 7 gün kala çıkabilir mi , buraya koysam hiç görülmez , beklemek ne zor ne dersiniz 😶‍🌫️

X