ilk resimm harika......
canım seçemiyorum diyorsun ama biraz daha seçenek olsa fena olmazdı.
nedense ben seçemedim :26:
bence en sonuncusu bizde esimle yeni ewimize aynisini yaptirdik cok guzel duruyor
haklısın aslında canım.. senin gibi düşündüğümde pek bir seçenek olmuyor zaten.
ben pek renkli dolap sevmiyorum ondan sanırım öyle dedim. aslında renkler kötü durmuyor..
oyumu son resme verdim.. beyaz ile uyum güzel olmuş..
dikkatimi çeken güzel modellere rastlarsam eklerim buraya canım..
suuu...bence beyaz olan dicem...ama kirlilik durumu biliyorsun..oyüzden sonuncu...öbürkinler cok renkli oldugu zamanla o renk bogar belki ...hemende degisdirelemez bir mutfak
sonuncusu çok güzel bende ondan yaptırıyorum,renklilerden sıkılırsın zamanla
mor beyaz süper duruyor...sen bilirsin...
düz beyaz en güzeli bencee... diğerlerinden insan sıkılabilirmiş gibi geliyo...
ama beyazı aksesuarlarla hareketlendirip, sıkılınca aksesuarlarını değiştirebilirsin..
bende bir-iki haftaya yeni evime çıkıcam.dolaplarım yapılıyor.çok araştırdım.ama kırmızı dan vazgeçemedim.benimkiler kırmızı olucak.beyaz düşünmüştüm.zamanla sararma yapabilecğini ve çok fazla temizlik isteyeceğini söylediler.bence canlı renklerden birini seçmelisin.beyazdan yada kahverengi tonlarından sıkılma olasılığın daha çok olur gibi geliyor.en azından ben öyleyim.resimlerde mor olanı ve bordoya benzer bi renk vardı onlar güzel mesela..inşallah içine siner,severek kullanırısn cnm
ben de ilk resmi beğendim tatlım. ama ben olsam kırmızıyı da mutlaka düşünürdüm.
tabikide ilk resim.... mor beyaz bende hastasıyım ve kısa bir süre içinde bnde mor beyaz mutfak dolaplarımın siparişini vericem
Eki Görüntüle 145203 Eki Görüntüle 145202 Eki Görüntüle 145201 Eki Görüntüle 145200 Eki Görüntüle 145199 Eki Görüntüle 145204
öncelikle arkadaşlar oy kullandığınız için çok teşekürler.mutfak dolaplarındakomple beyaz düşünüyorum bi yandanda üstler beyaz altlar renkli düşünüyorum ama karar veremiyorum baana yardım edin lütfen.bu arada mutfakların modellerine,fayansına... göre değil sadece renklerin uyumuna oy verin lütfen çünkü model hazır renklerde kararsızım.neyse uzattım seçeneklerim:)
veee cevaplarınızzzzzzzzz:))))
bu arada yarın akşama karar vermem gerek sanırım:SSSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?