• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar mutfak dolaplarımın rengine beraber karar verelim:)))

en uyumlu mutfak dolabı sizce hangisi???

• Ankete Katılan
    172

suuuuu

nAzLı
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
752
106
103
$2011-2012_tasarimlari_istikbal_mutfak_modelleri.webp$mutfak-modelleri-4.webp$siyah-beyaz.webp$full_Glosswhi.webp$rEnc.webp$o2-1.webp

öncelikle arkadaşlar oy kullandığınız için çok teşekürler.mutfak dolaplarındakomple beyaz düşünüyorum bi yandanda üstler beyaz altlar renkli düşünüyorum ama karar veremiyorum baana yardım edin lütfen.bu arada mutfakların modellerine,fayansına... göre değil sadece renklerin uyumuna oy verin lütfen çünkü model hazır renklerde kararsızım.neyse uzattım seçeneklerim:)
veee cevaplarınızzzzzzzzz:))))

bu arada yarın akşama karar vermem gerek sanırım:SSSS

Son düzenleme:
canım seçemiyorum diyorsun ama biraz daha seçenek olsa fena olmazdı.
nedense ben seçemedim :26:

canım seçemiyorum diyorsun ama biraz daha seçenek olsa fena olmazdı.
nedense ben seçemedim :26:

canım seçenk fazlalaştıkça insanı kafası karışıyor:SSS düz siyah istemiyorum gride.abanoz ise baydı artık.kırmızıyı mutfakta beğenmiyorum.ee başkada renk seçenekler kalmıyor.hem moda olan renkler bunlar en çok beğenilenler.modellerini önemsemeden sadece renklerin uyumu.ayrıca sende varsa başka renkler paylaşabilirsin banda yardımcı olmuş olursun.

haklısın aslında canım.. senin gibi düşündüğümde pek bir seçenek olmuyor zaten.
ben pek renkli dolap sevmiyorum ondan sanırım öyle dedim. aslında renkler kötü durmuyor..
oyumu son resme verdim.. beyaz ile uyum güzel olmuş..
dikkatimi çeken güzel modellere rastlarsam eklerim buraya canım..

suuu...bence beyaz olan dicem...ama kirlilik durumu biliyorsun..oyüzden sonuncu...öbürkinler cok renkli oldugu zamanla o renk bogar belki ...hemende degisdirelemez bir mutfak

düz beyaz en güzeli bencee... diğerlerinden insan sıkılabilirmiş gibi geliyo...
ama beyazı aksesuarlarla hareketlendirip, sıkılınca aksesuarlarını değiştirebilirsin..

bende bir-iki haftaya yeni evime çıkıcam.dolaplarım yapılıyor.çok araştırdım.ama kırmızı dan vazgeçemedim.benimkiler kırmızı olucak.beyaz düşünmüştüm.zamanla sararma yapabilecğini ve çok fazla temizlik isteyeceğini söylediler.bence canlı renklerden birini seçmelisin.beyazdan yada kahverengi tonlarından sıkılma olasılığın daha çok olur gibi geliyor.en azından ben öyleyim.resimlerde mor olanı ve bordoya benzer bi renk vardı onlar güzel mesela..inşallah içine siner,severek kullanırısn cnm

bence en sonuncusu bizde esimle yeni ewimize aynisini yaptirdik cok guzel duruyor

canım benimde ilk beğendiğim modeldi bu diğer renkler gibi modası geçmez diye beğenmiştim.ama alta damarlı ğstte düz güzel olmaz diyor marangoza kalsa sadece beyaz yapalım diyor;(((

haklısın aslında canım.. senin gibi düşündüğümde pek bir seçenek olmuyor zaten.
ben pek renkli dolap sevmiyorum ondan sanırım öyle dedim. aslında renkler kötü durmuyor..
oyumu son resme verdim.. beyaz ile uyum güzel olmuş..
dikkatimi çeken güzel modellere rastlarsam eklerim buraya canım..

canım yani bende çok istiyordum siyah beyaz falan ama dediğim gibi ben hayatımı mutfakta geçirenlerden olucam o yüzden görünüşün yanı sıra kullanış çok önemli benim için.benim ilk beğendiğim modeldi buda oyunu verdiğin:)

suuu...bence beyaz olan dicem...ama kirlilik durumu biliyorsun..oyüzden sonuncu...öbürkinler cok renkli oldugu zamanla o renk bogar belki ...hemende degisdirelemez bir mutfak

biiliyorum tatlım zaten bende ilk beyaz istedim ama alt dolaplarım çok kirlenicek nasıl başedicem tamam şimdi uğraşırım ama ya ilerde:SSS

sonuncusu çok güzel bende ondan yaptırıyorum,renklilerden sıkılırsın zamanla

peki varmı resimleri canım eklesen.birde bangoyu beyazmı yaptırıyorsun.bu renge başka olmaz sanırım dimi???

mor beyaz süper duruyor...sen bilirsin...

sende annem gibisin oda mora bayıldı:)))zaten hep morr sever o:)haklısın çok güzel duruyor.bende beğendim açıkcası ama işte ilerde bana sorun çıkartırmı birde canımı sıkmasın bilemedimki;(((

düz beyaz en güzeli bencee... diğerlerinden insan sıkılabilirmiş gibi geliyo...
ama beyazı aksesuarlarla hareketlendirip, sıkılınca aksesuarlarını değiştirebilirsin..

haklısında işte temizlik açısını düşündüğümden bi türlü karar veremedim;((( bi açıdanda haklısın ama bu sefer graniti siyah ve çıtalarıda siyah olucak.ankanstrelerde gri siyah olacağından bilmiyorum:SSS

bende bir-iki haftaya yeni evime çıkıcam.dolaplarım yapılıyor.çok araştırdım.ama kırmızı dan vazgeçemedim.benimkiler kırmızı olucak.beyaz düşünmüştüm.zamanla sararma yapabilecğini ve çok fazla temizlik isteyeceğini söylediler.bence canlı renklerden birini seçmelisin.beyazdan yada kahverengi tonlarından sıkılma olasılığın daha çok olur gibi geliyor.en azından ben öyleyim.resimlerde mor olanı ve bordoya benzer bi renk vardı onlar güzel mesela..inşallah içine siner,severek kullanırısn cnm

sağolasın canım.ahh keşke bende sen gibi olabilsem tuttursam bi renk illede o olcak desemde bukadar canım sıkılmasa;((( bakalım artık oylara göre yapıcaz bişeyler:))

ben de ilk resmi beğendim tatlım. ama ben olsam kırmızıyı da mutlaka düşünürdüm.

tabikide ilk resim.... mor beyaz bende hastasıyım ve kısa bir süre içinde bnde mor beyaz mutfak dolaplarımın siparişini vericem :21:

ben de ilk resmi beğendim tatlım. ama ben olsam kırmızıyı da mutlaka düşünürdüm.

canım kırmızıyı ben pek sevmiyorum rujum dışında:))) hani herkesin beğendiği ve huzurlu hissettiği renkler vardır yaa işte benimkiler bunlar o yüzden.kırmızı bana çok itici geliyor bunaltıyor beni:SSS mesela morda çok hoşuma gidiyorr.şansın rengidir mor:)umarım mutfak konusunda hep şanslı olurum:)))

tabikide ilk resim.... mor beyaz bende hastasıyım ve kısa bir süre içinde bnde mor beyaz mutfak dolaplarımın siparişini vericem :21:

canım bende seviyorumda ilerde sıkılırmıyız????onun yerine mürdüm nasıl olur yoksa mormu daha iyi dersin???

Eki Görüntüle 145203 Eki Görüntüle 145202 Eki Görüntüle 145201 Eki Görüntüle 145200 Eki Görüntüle 145199 Eki Görüntüle 145204

öncelikle arkadaşlar oy kullandığınız için çok teşekürler.mutfak dolaplarındakomple beyaz düşünüyorum bi yandanda üstler beyaz altlar renkli düşünüyorum ama karar veremiyorum baana yardım edin lütfen.bu arada mutfakların modellerine,fayansına... göre değil sadece renklerin uyumuna oy verin lütfen çünkü model hazır renklerde kararsızım.neyse uzattım seçeneklerim:)
veee cevaplarınızzzzzzzzz:))))

bu arada yarın akşama karar vermem gerek sanırım:SSSS

en altta beyaz bordo lake olan bende şimdi yaptıracağımda tercihim bordo beyaz lake

Back
X