Hanımlar mutfak dolaplarımın rengine beraber karar verelim:)))

en uyumlu mutfak dolabı sizce hangisi???

• Ankete Katılan
    172
cam kapaklar siyah olucaksa tezgahıda siyah yap bence süper olur

teşekür ederim arkadaşım.işte en sonda beğendiğin resim bazı markalarda zeytin bazılarında zebrano diye geçiyor.çok sade ve hareketli bi görünümü var sanki yıllar geçsede mutfağın sıkmayacakmış gibi geliyorDDaksesuarlarlada renklendirmek elinde her rengi kullan.mavi,kırmızı,mor,sarı... hepsi oluyor bu tonlara siyah beyaz düşünme çünkü canlı gördüm çok soğuk geldi bana.düz beyazda hoş fakat alt dolapların temizliği sorun olucak:SS çoluk çocuğu bırak elininden su vs. bişey bulaşsa hemen belli olucak.ama altta zebrano gibi bi renk kullanırsan çok hoş durucak.canım yapılmaya başlansın resimlerini çekerim mutlaka.bu arada akrilik kapak olucak.canım inşallah sende içine sineni yaptırırsın.zor işler bunlar ne yazıkkiDDD he bu arada alt kapakları siyah düşünüyorsan el izi su izi ve çizilme izi çok belli oluyor ona göre çünkü gidip kendim gördüm üstelik daha 3 ay olmuşDD

bence mürdüm ve kirli beyaz. ben öyle yaptırmayı düşünüyorum.

canım inşallah istediğin gibi yaptırırsın.ama ben renkli şeylerden bi müddet sonra sıkılırım.srekli yenilemeliyim özellikle mutfağımı o yüzden herşeyle olabilecek bi renk olmalı.yeşilde,morda,kırmızıda,mavide .... kullanabilmeliyim mutfağımda:)))

detaylı bilgi verdiğin için teşekkür ederim ev kredisi öderken bu mutfağı nasıl yaptırabilirim diyorum uykularım kaçıyor ama baştan olsun diyorum zebranoyu beğendim fakat beyazla değilde krem le kombine edilse nasıl olur acaba birde maliyeti aşağı yukarı ne kadar tutar cevaplarsan çok sevinirim

rica ederim canım ne demek.çok zor bu işler inan gelinlik beğenmeyi bukadar kafaya takmıyorumDDD canım kremlede hoş olur elbet ama bu sefer mutfağına krem hakim olucaktır.yani üst dolaplar tezgah tezgah arkası krem tonları olmalı fayanslarda.buda beni boğar:SS beyaz daha ferah geliyor bana.netten çok baktım herkes krem zebrano desede beyazla daha çok beğendim ben.kkaldıki beyaz çok moda ve hiçte modası geçmeyecek bi renk.tabi zevkler tartışılmazmış herkes gönlüne göre yaptırır inşallah.canım fiyyata gelince bu gece fiyat vericek.cvp alınca sanada bildiririm.ayrıca bi kaç yere daha sorucaz onlardaki fiyatlarıda alıcazçen uygun hangisi ise ona yaptırıcaz:)))

huhuuu slmlar herkezeDDd evet arkadaşlar fiyat alabildik sonundaDDDD

şimdi hanımlar.bizim mutfak dolapları akrilik,balkonuda kapatırcaz orayada kiler dolabı olucak o mdf den,bi hilton lavabo üstüne güzel bir aynaaD banyoyoda bi duvar kople dolap ve ayna.sonra kombi ve altınada çamaşr makinesi için dolap,bi tane yüklük,vestyer(akrilik istemedim çok çizilir diye)4 tane amerikan kapı,3 oda ve hole laminant pake işte hemen hemen bunlar.ekstralar var içinde hepsi sadece ve sadece 7500 lira:)))hayırlısıyla en kısa zamanda başlanıcak sanırım:))renklerde kafamda oturdu sayılır.düz beyaz ve zebrano beyaz arasında gidip gelmekteyim:)))bakalım bi kaç yerden daha fiyah alıcaz sonra bakarız artıkama başka bi yerden daha almıştık bu fiatı ki bukadar çok şey yoktu içinde 10500 demişti.

ben siyah dedim siyaha bayılıyorum mutfakta evimin de çle olmasını istiyorum inşallah olur

ay ne güzel herşey istediğin gibi olmuştur inş canım :))) bende zebrano ve beyaz dan yani son resimden yanaydım , mutfakta sade ama banyoda cıvıl cıvıl çok seviyorum , özellikle koçtaşta görmüştüm , banyo perdesi - paspası -klozet takımı - sabunluk fırçalık seti - ayna - çöp kovası - havlu vb, aklınıza gelebilecek herrrrrrşeyin , takım halinde olanları vardı , tabi heeepsini almak abartı bence ama aralarından istediklerimizi alabilirz, bende artık evimi kurmak istiyorummmmm

evet ya bende mutfakta bi ferahlamak istiyorum.içim açılsın istiyorum.banyoda ise siyahlı bişeyler düşünüyorumDbilmiyorum artık bakıcaz.bu arada o bahsettiklerinde çok hoşmuş yaa herşey bir aradaDD

Canım ben bir mor hastası olaraktan 1. derdim de, renkli dolapların temizlik sorununu kendi evimizdeki dolaptan biliyorum. Çok leke oluyor + çok belli ediyor lekeleri.
Bu yüzden ben en sonuncusunu diyorum, ki bende o tarz düşünüyorum
Veya krem kahverengi tarzında.

annemde görür görmez mora bayıldıDDnedir bu mora olan aşkınız anlamadım gitti:)))gerçi bi yandan bende bayıldım ama kullanım işte.alt dolapların çizgili olması çok iyi olucak kahve sarı tonlarında olmasıda artısı.diğer türlü çok leke belli oluyor.eh gelen giden ilerde kendi çocuklarımız derkendkullanışlı bişiy olsun istiyorum.benimde en çok kafama sonuncusu yatıyor.gel git o olucak heralde

bu arada oy kullandığın için teşekürler:)

1 ve 5 muhteşemm

oyunuz için teşekürler:) güzeller fakat işte aksesuarlar hep uyumlu olmalı yani kırmızı,yeşil,mavi,sarı... kullanamassınız kullanılırda bu seferde mutfakta karışıklık göz yorar.ben canım sıkıldıkça aksesuarlarda değişiklik yaparak mutfağımı yenilemiş gibi olmak istiyorum açıkcası.bu yüzden sonuncusunu daha uyumlu buluyorum.aslında beyazda çok uyumlu olur ama temizliği beni düşündürdü:S

arkadaşlar mutfak seçimimiz beyaz ve zebrano olucak.artık kararımızı verdik.vesyerimizde beyaz ve zebrano olucak bi bütünlük sağlamış olucaz:)

bu arada tüm oy kullanıpta yorum yazan arkadaşlara çok teşekür ederim.bana destek oldunuz.siz olmasanız çok kararsız kalıcaktım.umarım içime siner .inşallah bittiğindede resimlerini eklerim.

hayırlı uğurlu olsuuuuunnn... zor kısmı atlattın. :))

şimdi sıkıcı kısım geliyo beklemek :97:

hayırlı uğurlu olsuuuuunnn... zor kısmı atlattın. :))

şimdi sıkıcı kısım geliyo beklemek :97:

sağolasın canım evet yaa zor kısmı bittiDD bakalım artık hayırlısıyla birde işin bitmiş halini görürsem daha çok sevincem.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…