• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar mutfak dolaplarımın rengine beraber karar verelim:)))

en uyumlu mutfak dolabı sizce hangisi???

• Ankete Katılan
    172
en altta beyaz bordo lake olan bende şimdi yaptıracağımda tercihim bordo beyaz lake

canım inşallah gönlüne göre olur.evet güzel ama işte aksesuarlarda bordaya uyumlu olmalı diye düşünüyorum.ilerde aksesuarlarda değişiklik yaptığında yine aynı tonlarda alman gerek yoksa uyum bozulur.işte çift renklerin bu sorunu var.beyazda da aksesuarlarda(halı,masa,sandalya,baharat takımı.....)değişiklik yapınca mutfak yenilenmiş gibi duruyor:SS offf kararsız olmak ne iğrenç bişiymiş;(((

slm bende en sonuncuyu beğendim o renk yaptıran arkadaşlar rica etsem resim ekleyebilirmisiniz bizde ev aldık sanırım dolap yaptırıcaz bende beyaz abonoz düşünüyorum ama abanozda kararsızım modası falan geçerse diyo ama son resimdeki rengi çok beğendim

slm bende en sonuncuyu beğendim o renk yaptıran arkadaşlar rica etsem resim ekleyebilirmisiniz bizde ev aldık sanırım dolap yaptırıcaz bende beyaz abonoz düşünüyorum ama abanozda kararsızım modası falan geçerse diyo ama son resimdeki rengi çok beğendim

canım abanoz çok koyu duruyor tavsiye etmem ya zebrano yaptırıcaksın yada zeytin tonlarında bu arada evet bende çok kararsızım.tezgahları siyah seviyorum ama bu ton yaptırırsam bu seferde beyaz olcak yaa kullanışı nasıl olur bilemedimki;(((

demek sende mor sevenlerdensin:)))yaw sitede bukadar çok mor beyaz seven var niye tüm mutfaklar,siyah beyaz yada kırmızı anlamadım gitti valla hee:))))

baktığımda hepsi güzel ama insan kendine yaptırmaya gelince hep klasik renklere kaçıyo..

başkasına da o güzel bu güzel demek kolay oluyo..

baktığımda hepsi güzel ama insan kendine yaptırmaya gelince hep klasik renklere kaçıyo..

başkasına da o güzel bu güzel demek kolay oluyo..

haklısın canım inan sırf bu yüzden bende karar veremiyorum bi türlü napcaz ne etcez bilmiyorum;((( off ne zor bişeymiş bu ev yapmak;(((

suuu ben mutfağımın siparişini yeni verdim,daha yapılmadı,ama ben çok araştırdım,bir çok renkte gittim geldim ve sonunda zeytin beyazda karar kıldım,çok içacıcı duruyor,ayrıca resimdeki mutfak rengi zebrano diyor ama zebrano daha farklı duruyor normalde,bu renk daha çok zeytine benziyor,ayrıca tezgahınıda siyah yaptırabilirsin bu mutfağa,görümcemin mutfağıda mat zeytin ve krem,ara mozaikleri siyah ve altın rengi,tezgahıda siyah granit ve süper duruyor,ben çok beğeniyorum,ben renk uzmanı rana nuhoğluna maille sormuştum,mutfak rengi hakkında oda bana kesinlikle zeytin ve beyaz aksesuarlarda ve halı deseninde kırmızı önermişti,ben öyle yapmayı düşünüyorum,bellonada kırmızılı sütlü kahveli halılar var çok hoş,öyle bir halı avize ve tezgah üstü aksesuarlarda kırmızı kullanmayı düşünüyorum..
banyoma gelince illa mutfakla banyo aynı renk olcak diye bir kaide yok,benim ebeveyn banyosu kırmızı büyük banyo siyah beyaz oldu,döşendi bile çok güzel oldu,çok asil durdu,tercih senin canım..

haklısın canım inan sırf bu yüzden bende karar veremiyorum bi türlü napcaz ne etcez bilmiyorum;((( off ne zor bişeymiş bu ev yapmak;(((

ben beyazdan yana kullandım oyumu.benim de mutfağım yapılıyor. beyaz. aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum..

valla çok zor kolay gelsin... ama mutlaka içine sinen birşeyi yaptr. hiç acaba olmasın aklında. ha diyince değiştirilebilecek şeyler değil..
kolay gelsin.. neye karar verdiğini de paylaş bizimle

suuu ben mutfağımın siparişini yeni verdim,daha yapılmadı,ama ben çok araştırdım,bir çok renkte gittim geldim ve sonunda zeytin beyazda karar kıldım,çok içacıcı duruyor,ayrıca resimdeki mutfak rengi zebrano diyor ama zebrano daha farklı duruyor normalde,bu renk daha çok zeytine benziyor,ayrıca tezgahınıda siyah yaptırabilirsin bu mutfağa,görümcemin mutfağıda mat zeytin ve krem,ara mozaikleri siyah ve altın rengi,tezgahıda siyah granit ve süper duruyor,ben çok beğeniyorum,ben renk uzmanı rana nuhoğluna maille sormuştum,mutfak rengi hakkında oda bana kesinlikle zeytin ve beyaz aksesuarlarda ve halı deseninde kırmızı önermişti,ben öyle yapmayı düşünüyorum,bellonada kırmızılı sütlü kahveli halılar var çok hoş,öyle bir halı avize ve tezgah üstü aksesuarlarda kırmızı kullanmayı düşünüyorum..
banyoma gelince illa mutfakla banyo aynı renk olcak diye bir kaide yok,benim ebeveyn banyosu kırmızı büyük banyo siyah beyaz oldu,döşendi bile çok güzel oldu,çok asil durdu,tercih senin canım..
ilk beğendiğim zebrano ve beyazdı mutfak için.bu arada haklısın çok güzel ve sade duruyor.bakalım artık en kısa zamanda karar vericem.bu arada çok sevindim canım gönlüne göre olmasına biz bi mutfağı halletsek sıra banyo tuvalet ve vesyere gelicek.tabi bu arada laminant seçimleri fayans seçimleri amerikan kapı seçenekleri ve renkleriii.off nekadar zormuş bu işler inan ne yapcağımı şaşırdım;(((

ben beyazdan yana kullandım oyumu.benim de mutfağım yapılıyor. beyaz. aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum..

valla çok zor kolay gelsin... ama mutlaka içine sinen birşeyi yaptr. hiç acaba olmasın aklında. ha diyince değiştirilebilecek şeyler değil..
kolay gelsin.. neye karar verdiğini de paylaş bizimle

canım bende sadelikten yanayım aslında beyaz olsun çıtaları tezgahı siyah olsun istedim.ama bende şöyle bi sorun var ben ilçede yaşıyorum.benim ve nişanlımın tüm akrabaları burda yani gelen giden ister istemez çok olucak:SSS tek ben olsam beyazı kullanırım fakat kalabalık olunca her seferinde silmeside zor olucak.işte kullanım açısından çok kararsızım;(((

haklısın ha diyince değişmez okadar para ödeniyor.basit bi halı değilki 2 yıl kullan at gitsin:SSS işte kararsızlığımın nedenide bu olsa gerek:SSS

ben parkeleri çamsan maple yani akçaağaç seçtim,kapılar ceviz olucak,mutfakda dahil heryeri parke yaptırıyorum,inşaallah güzel birşey çıkar ortaya birkaç hafta önce bende senin gibiydim,çok kararsızdım,ama şimdi rahatladım,bir defa yaptırıyoruz,o yüzden çok özeniyoruz biz bayanlar böyleyiz işte,canım Allah kolaylık versin,zemin ve duvarları açık renk seçtimki ev ferah olsun,koyu rengi kapıda kullanıyorum,inşaallah güzel olur

ben parkeleri çamsan maple yani akçaağaç seçtim,kapılar ceviz olucak,mutfakda dahil heryeri parke yaptırıyorum,inşaallah güzel birşey çıkar ortaya birkaç hafta önce bende senin gibiydim,çok kararsızdım,ama şimdi rahatladım,bir defa yaptırıyoruz,o yüzden çok özeniyoruz biz bayanlar böyleyiz işte,canım Allah kolaylık versin,zemin ve duvarları açık renk seçtimki ev ferah olsun,koyu rengi kapıda kullanıyorum,inşaallah güzel olur

canım bende çamsandan alıcam parkeleri.mutfak banyo hariç heryere istiyorum.çüğnkü mutfakta asma tavan olucak beyaz parlak bi fayansla spotların ve let ışıkların uyumu süper oluyor.parkede yansıma olmuyor:)))ayrıca kapı renklerini bi beyaz krem tonlarında düşünüyorum.çünkü her mobilyeye duvar rengine uyar ana renk herşeyler uyumlu.koyu tonlarda mobilyaya uydurma sorunu oluyor.ama bende sen gibi zemin ve boyaların açık olmasına özen gösteriyorum.koyu evler beni bunaltıyor çok basık iç karartıcı geliyor.bakalım hayırlısı bi karar versem bende sen gibide.ohh be desem kurtuldum bu iştenç..gerçi bazen kafam atıyor seç bişey suu diyorum beğen gitsinn.ama sonrada orası evim olucak sürekli ordayım güzel bişeyler içime sinen bişeyler olsun istiyorum o yüzdende kararsızım;(((

sonuncu şık duruyo renklilerden sıkılabilirsin zamanla

canım işte yoğunluk onda.o tonlarda aksesuarlarıda ister yeşil yap ister kırmızı ister pembe yani rahatlıkla ortamı değiştirebilme şansı var.diğer renklerde ise biraz zor:Smor dolaplara kırmızı yeşil halı seçilmez en basitinden.gel git onu seçicem heralde;(((bi seçebilsem nişanlımda hiç destek değil hayatım ben sana söz verdim nasıl istiyorsan öyle olcak dedi çekildi kenaraa hoş zevklerimizde pek uymuyor inşaat konusunda:)))

kızlar şimdi marangozla beraber yaptığı 4 ev ziyaretinden geliyoruz.bizi yaptığı evlere götürdü canlı canlı olaraktan:))) fikirlerimi sizlerle paylaşıyorum.ilk ev abanoz ve bayzdı tezgah siyah ara fayanslar ise gri ne alaka dimi anlıycanız heç beğenmedim:SSSS ikinci ev ise güzeldi siyah beyaz ama çok karartıcı idi ruhum daraldı benim tavsiye etmiyorum.hani şöyle mutfak havasında komşunla kahve keyfi yapıpta açılabileceğiniz bi ortam yoktu.insanı sanki bi birodaymış gibi hissediyor.güzel fakat sıcaklık yok evde:SSS üçüncü durağımız bordo kremdi hiç hoşuma gitmedi açıkcası beğenmedim uyumu:SSS bi müddet sonra sıkılabileceğiniz bi ortam.sonuncusu ise hani bu yıl çıkan kapaklar var siyah üzerine gri çizgiler varya işte komple onlardan tek renk yaptırmış ama ben çok sıkıldım tezgahta siyah adamı bunaltıcak bi ortamdı:SSSs hiç mutfak havası yoktu.yani bayanlar siz siz olun çok güzel olsun diy emutfağınızı mutfak hariç herşeye benzetmeyin.mutfaklarda ferahlamalı insanın içi açılmalı çünkü biz bayanların ömrü orda geçiyor.aksesuarlarla ortamı renklendirerek cıvıl cıvıl yapalımki bizim mutfaklarda öyle olmasın:)))

eeeee sonuççç neye karar verdin

canım düz beyaz ve zebrano beyaz arasında gidip geliyorum yarın kesin bişey söylüycez marangoza resmi göstercem aynısını istiyorum diye mümkünse bu değilse düz beyaz:DDD ama kesin kararı yarın akşam bildiririm mutlaka size:)))allah nasip ederse bitmiş halininde resimlerini çeker koyarım.

sende çok oldun yeter beaa yaptır şu mutfağınıda kurtulalım senden demeyin lütfen:)))inanın bende sıkıldım.renklere tam karar verememekle beraber zebrano ve beyaz düşünüyorum(zebrano ve zeytin markalarından dolayı renkler birbirine benzeyip yada çok farklı oluyor)ama tezgahı büyük bir sorun şimdi.

evet ne renk tezgah güzel olur böyle bi mutfağa bilemedim.ya krem tonlarında karışık desenli bir granit,ya düz beyaz,yada siyah .ama hangisi güzel olur.bana beyaz gibi geliyor ama bu seferde beyaz çok kirli görünürmü en ufak bişiy belli olurmu yada siyahta aynı şekilde:SSS off yaaa ne zormuş bu işler.allahtan evye konusuna karar verdim tek gözlü damlalıklı modellerden istiyorum.öyle 2 gözlü falan gereksiz zaten bango kısa iyice daraltmayalım.varıpta tüm bulaşıkları eldemi yıkıycaz dimi ama???ama ondada şöyle bir seçim söz konusu gömme krom evyeler var.üstünde durmuyor ama damlalığı falan yok.onun için bulaşıklık almak gerek.yada tek göz evye ve damlalıklı bir model olucak.neyse bu okadar da önemli değil benim sorunum şu tezgah işi.hangi renk güzel olur.bütünlüğü esas alırsak beyaz daha güzel görünücektir.siyahla ben pek bağdaştıramadım açıkcası:SSS aslında hala çok kararsızım:(((yardımlarınıza ihtiyacım var bekliyorum.

Back
X