zebranoya mı düz beyaza mı tezgah önerisi istiyorsun
düz beyaza biraz hareket katmak için siyah istemiyorsan gri de olabilir.
tezgah da beyaz olursa laboratuvar gibi olur bence. bi de dolap kapaklarıyla ton farkı olur arasında hoş olmaz bence.
zebrano-beyaza beyaz tezgah gidebilir belki.. bu arada ben zebrano zeytin vs. kapaklarla kremi daha çok yakıştırıyorum.
evye olarak da ben en son bahsettiğin damlalığı falan olmayan tezgahaltı evyede karar kıldım. ben elimde bulaşık yıkadığım zaman hemen kurulayıp kaldırdığımdan damlalık ya da bulaşık teli gibi bir ihtiyaç hissetmedim. önemli olan evyenin geniş olması benim için.. o yüzden öyle karar verdim
Eki Görüntüle 146661
canım düz beyazı kullanmakta çok zorlanıcam ben :SSS ki zamanla sararıyormuşta 1 ton falan açılıyormuş.o yüzden alt kapakları zebrano veya zeytin yaptırmak istiyorum şimdilik.krem daha hoş olabilir ama ben sevmiyorum krem rengini nedenseDD açık ferah bişeyler istiyorum mutfak için.tezgahı siyah istiyordum ama sanırım bunlara olmaz:SSS
baktım şimdi zebranoda ne rak tezgah uygulamışlar diye...krem ve beyaz gördüm
beyaz yakışmış ama tezgah arası duvarını biraz koyu renk yapman gerekiyo. gerçi bilmiyorum orası için ne düşünüyorsun
işte krem ve beyaz tonları daha hoş duruyor.tezgah arkasınıda bilmiyorum canım hiçbir fikrim yok açıkcası(( ama düz beyaz olmas tabi o kısımlar içinde açıklı koyulu bi renk düşünücem artık.alt ve üst dolaplarının rengine uygun ortamdan ayrı takılmayacak bişey lkazım:)
bu karar verme aşaması çok zor
çok şükür ben kararımı verdim... şimdi yapılmasını bekliyorum
darısı başına
ocak olarak ne kullanıcaksın
amin canım inşallah senin mutfağın nasıl olucak???resimleri varmı bakıyım :)))
ocak olarak camlı düşündüm ama ben yemek yapmayı çok severim o yüzden camlılar bana göre değil.hemen çizildiğini bişey döküğldüğünde yandığını arkadaşlar söylemiş.o yüzden tezgah rengine uygun bişiyler alcam tezgah siyah olursa siyah beyaz olursada diğerleriyle uyumlu olsun diye gri almayı düşünüyorum.yani normal tüplü ocak alıcam canım.he bu arada camlı ocaklar elektirikli olduğundan elektrik gittimi işin bitiyor bilmiyorum tüplü olanıda varmı.ayrıca normal elektriklede çalışmıyormuş o sanayi ceryanı ile.artık faturaları bi düşün:)))
doğalgaz var ezimizde.. gazlı kullanıcam. ankastre olucak. ama cam mı inox mu karar veremiyorum..
mutfağımın resmi yokyapılınca paylaşırım.
benim daha 2 ayım var.
iyi ozaman şanslısın vallaDD valla canım inoks öneririm ben camlı tamam görünüm süper hoşta her zaman kibar davrancan yaa dolaplara narin davran çizilmesin yok ona narin davran bu nne yaa.kendi evimizde narinlikten kırılcazmı:)))görünüş diyorsan camlı ama kullanım daha önemli ben titizimde öyle her gün silerim ocağımı temiz dursun falan dersende inoks öneririm:))bende öyle alıcam sadece renklerine karar vermedik işte oda malum dolapların ve tezgahın rengine bağlı:))
bu arada senin mutfak dolaplarının rengi ne canım nasıl bişey düşünüyorsun???
benim beyaz akrilik olucak canım. tezgah da star galaksi granit. siyah yanii...
bundan başka hiçbiri içime sinmedi. renkli desenli dolaplardan sıkılıcağıma adım gibi eminim. oyüzden beyaz istedim. başak burcuyum da :) temzilerim ben
ocakta da inoxu temzilemek daha zormuş gibi geliyo. şu an kullandığım gri boyalı. ama ankastreler öyle değil.. off bilemiyorummm
bu arada bizimde çizdirdiğimiz mutfak resmde dolaplar beyaz.üste 3 tane cam kapak var onlar siyah,tezgah siyah ve alt üst çıtaları siyah:))) ankastrelerde siyahlı grili olucak:)))ocakta ankastre inoks olucak elbetteki camlıyla uğraşamam ben çizik içinde kalırr ona özel deterjan jel ona özel bez ohoo çok zahmetli be güzelim:SS tabi yinede sen bilirsinn.bu arada sağolasın yanee iyice karıştırdın kafamı:((( diyorum acep hiç bozmasammı düz beyazmı olsa dolaplarr amann off yawww ((zaten en başta düz beyazı ve bu beyaz zebranoyu beğenmiştim ama kararsızlık gidip geliyorum ikisi arasında ((
peki senin dolaplarında cam kapaklı varmı???varsa camları beyazmı siyahmı???
cam kapak yok bende
dur bak bi fotoğrafını buldum ama bu kabacaa
tezgah arası siyah olmucak... farklı bişey denicez... dolaplar böyle. stor tezgaha kadar iniyo. burda havada kalmış. evye burda damlalıklı benimki tezgahaltı olucak.
Eki Görüntüle 146703
canım cam kapaklarda işte hoş bi görünüm veriyor.birde ışıklandırması oluyoryaa diğerlerinde içten ışıklandırma veremiyorsun.işte bu yüzden.fotograftakide çok hoş olmuş.ama evye konusunda haklısın içinden daha kibar duruyor.evet siyah tezgah arkasıda boğar bu sefer.şekilli bişeyler yapmak lkazım farklı renklerde hoş durur.ama ona uygun takılmak gerek en iyisi yine siyahlı beyazlı takılmak.ozaman aksesuarlarda her zaman değişiklik mümkün:)))
ışıklandırmayı dolap altına gömme olark düşündüm ben. ledli çubuk ışıklar koyucaz. tezgah da öyle çok güzewl parlıyor.
bu resimdeki siyah yerler corian olarak düşünülmüştü. beyaz bant geçicekti aradan. lavabo da yine tezgahaltı beyaz corian olucaktı. ama tuzlu gelince vazgeçtik...
beyaz ile sonuncu mutfak arasinda secim yaptim sonuncusunu begendim hem aydinlik hem biraz hareketli güzel karisim olmusmutfakda moda renklerden ziyade kullanisli ve gözü yormayan renklerden yanayim
msnin kapalı canım bi sorunmu var acaba???yoksa senmi kapadın.?
sorun var galiba açığım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?