- 21 Şubat 2015
- 858
- 1.884
Garip iste degil mi.
Uygunsuz gorurseymis. Uygunsuz? Tangali, jartiyerli çöp atma fantazileri falan varsa arkadaslarin neden olmasin
Jartiyeri sevmiyoruz biz yazda geldi yakar diye düşünerekten çıplak atıyoruz çöpü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garip iste degil mi.
Uygunsuz gorurseymis. Uygunsuz? Tangali, jartiyerli çöp atma fantazileri falan varsa arkadaslarin neden olmasin
Demek istediğim şu, saçmasapan giyinip insanların bakmasını yadırgayan, evli adama mı kaldım deyip evli adamlarla ilişki yaşayan insanlar var. Hani görülmemiş şeyler değil. ben karşı komşunun laflarını savunmuyorum. Ama bu işlerin bir de bu yüzü var diyerek bazı şeylere tek taraflı bakılmaması gerektiğini söyledim. Yoksa kadının laflarında haklılık Payı yok. Dediğiniz gibi rahatsız eden bir durum olsa bile söyleme Şekli bu değildir. Evet.
rica ederim canım, giden kızlarım meslek sahibi oldular halen beni ararlar, eşim ve ben abi abla olduk, ki hepside dekolte giyerlerdi hiçte rahatsız olmadım, çünkü giyimi değil beyinleri kalpleri önemliydi benim için. erkek öğrenci komşularımında anneleri bile memleketlerinden arar siz ordasınız diye içim rahat der.Gerçekten başka bir arkadaşada söyledim sizin gibiler umarım dünyaya daha çok gen bırakır. Anne olarak, kadın olarak, komşu, arkadaş olarak böylelerine ihtiyacımız var. Neticede benimde bir annem babam var bu konuşmayla anılmam onlarıda çileden çıkarır bilseler..
Çok teşekkür ederim..
Şöyle ki adam her komşu gibi selamını verir nazikçe ben altında art niyet aramadım hiçbir zaman. Karısının bunları yapacak kadar şirret olduğunu bilmesiylede alakalı olabilir tavrı. Çünkü selam vermek bir ihanet değildir eşe bana kalırsa.Eşinin yanında tavrının değişmeside dediğim gibi ya eşinin bu dengesiz hareketlerinden ya da başka bir şeydir. Bunu ben bilemem.
rica ederim canım, giden kızlarım meslek sahibi oldular halen beni ararlar, eşim ve ben abi abla olduk, ki hepside dekolte giyerlerdi hiçte rahatsız olmadım, çünkü giyimi değil beyinleri kalpleri önemliydi benim için. erkek öğrenci komşularımında anneleri bile memleketlerinden arar siz ordasınız diye içim rahat der.
ben kıyamıyorum hiç birine, her ev manen bir bekar evine sahip çıksa nolur sanki , güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
ayrıca şunuda söyliyim, takdir edilmek için değil bakış açılarından rahatsız olanlara küpe olsun ;
bir kız öğrenci komşum mezun olunca evini başka öğrenci kızlarıma devretti ve devrederken beni söylemiş "çok iyidir, ben o abla sayesinde O EVDE HİÇ AÇ KALMADIM" bunu duyunca mutlu olmam gerekirken içim cız etti neden mi ; ya aç kalsaydı demek aç kalma ihtimalide varmış, ben öteki tarafta nasıl hesap verecektim! giyiminimi beğenmedim dicektim! ya çevremde başka aç kalan olduysa! inanın aklımda deli sorular. o yüzden lütfen komşuluk hakkını iyice araştırsınlar:)
Eşinin dengesiz hareketleri bu adamın ihanetleri sonucuda olmuş olabilir .
Bu kadar ikiyuzluyse devam ettirmesin evliliğini o zaman.
Ya da gunaydın deyip geçsin karısı rahatsız oluyorsa. Hayat arkadaşı seçmişse kendine huyunu suyunu biliyor demektir. Belkide aynı baskıları kendide yapıyordur. Feminist. bir tarafım var; bu yüzden çoğu zaman belkide ilk hatayı aradığım kişi erkekler oluyor , bilemiyorum.
rica ederim canım, giden kızlarım meslek sahibi oldular halen beni ararlar, eşim ve ben abi abla olduk, ki hepside dekolte giyerlerdi hiçte rahatsız olmadım, çünkü giyimi değil beyinleri kalpleri önemliydi benim için. erkek öğrenci komşularımında anneleri bile memleketlerinden arar siz ordasınız diye içim rahat der.
ben kıyamıyorum hiç birine, her ev manen bir bekar evine sahip çıksa nolur sanki , güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
ayrıca şunuda söyliyim, takdir edilmek için değil bakış açılarından rahatsız olanlara küpe olsun ;
bir kız öğrenci komşum mezun olunca evini başka öğrenci kızlarıma devretti ve devrederken beni söylemiş "çok iyidir, ben o abla sayesinde O EVDE HİÇ AÇ KALMADIM" bunu duyunca mutlu olmam gerekirken içim cız etti neden mi ; ya aç kalsaydı demek aç kalma ihtimalide varmış, ben öteki tarafta nasıl hesap verecektim! giyiminimi beğenmedim dicektim! ya çevremde başka aç kalan olduysa! inanın aklımda deli sorular. o yüzden lütfen komşuluk hakkını iyice araştırsınlar:)
Haklısınız bende bu açıdan ele alırım genelde hemcinslerimin tarafında dururum ama bunu bana yapanda bir kadın..
Gelin size sıcak ikramda bulunayım açılırsınız :)
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yermiş. Takılmayın. Kaybeden o oluyor.Bundan sonra hiç muhattap olmazsınız.
Çabuk geçiyor öğrencilik, tadını çıkarın. Özledim valla.
ayyy gerçektenmi , ay öyle aç kalınıyor demeyin ben kötü oluyorum kıyamam yaaa uuuffff ne zor iş şu öğrencilik, herkese yetişemiyorum ama herkes için duacıyım Allah ım kimseyi darda bırakmasın....Vallahi eli opulecek insansiniz.
Kaliyorsunuz be abla. Yani ogrenci evinde cidden ac kaliniyor bazen. Yenilen seyler de genelde pratik yapilan seyler oluyor, menemendi, ivir zivirdi. Yani adam gibi sicak yemege hasret kaliyor insan ozellikle odev/final zamani. Komsunun getirdigi sicak ev yemegi cidden cok degerli oluyor.
canım benim yaa kıyamam Allah ım kimseyi darda bırakmasın, son cümlenizi çok sevdim, öğrenci komşularımın anne babalarıda sağolsun hep böyle dua ettiler :) Ahh o günleri göriyim inşallah sizde bana dua edin benim kuzularım daha 4 yaşındalar:)Ya öğrenci evi neticede aç kalınıyor tabi üşengeçlikten zamansızlıktan bazen maddiyattan bile olabiliyor bu. Sizin ne güzel kalbiniz varmış ki insanlara bunu söyletmişsiniz. Allah razı olsun yaptıklarınızdan.. Sizin çocuklarınızda umarım sizin gibi birine denk gelir öğrenciliklerinde :)
canım benim yaa kıyamam Allah ım kimseyi darda bırakmasın, son cümlenizi çok sevdim, öğrenci komşularımın anne babalarıda sağolsun hep böyle dua ettiler :) Ahh o günleri göriyim inşallah sizde bana dua edin benim kuzularım daha 4 yaşındalar:)
Allah bağışlasın inşallah onlarında öğrenciliklerini görürsünüz :) Sizin gibileriyle denk gelirlerse ooh ne ala inşallahta denk gelirler..
benim de karşı komşum çarşaflı bir kadın. kışın tasındım , geçen yaz askılıyla çıktım okula gidiyorum, karşıma çıktı birden, bak kızım burda aileler oturuyor dedi. böyle bakakaldım. iyi oturmalar dedim sonra çıktım hızlı hızlı. 2 hafta önce de elektriklerde bir sorun vardı elektrikçi geldi eve, adam çıkmak için kkapıyı açtıgında komsuyla karsılastık, kadının kocası bize dönüp''hayırdır'' dedi. elektrikçi şok ben şok. hani eve de hiç erkek girmedi daha once. elektrikçi de onları ailem akrabam falan mı sandı bilmiyorum elektrikte sorun vardı abi falan dedi, acıklama yaptı.hıı diyip evlerine girdiler. ben anlamıyoru insanalrı.. gerçekten..
güzeller ölsün bence
R.I.P kilicim kusura bakma
çok güldüm çok! aynen gözümde canlandı sahne! çok doğru ya!
Şöyle ki adam her komşu gibi selamını verir nazikçe ben altında art niyet aramadım hiçbir zaman. Karısının bunları yapacak kadar şirret olduğunu bilmesiylede alakalı olabilir tavrı. Çünkü selam vermek bir ihanet değildir eşe bana kalırsa.Eşinin yanında tavrının değişmeside dediğim gibi ya eşinin bu dengesiz hareketlerinden ya da başka bir şeydir. Bunu ben bilemem.
Kesinlikle özgüven ve ahlak meselesi. Herkesin ahlak anlayışı kendi karakteriyle bağıntılıdır. Evli adamlar için art niyetli düşünüyorsa eğer kendisi, pek tabi benimde düşündüğümü sanabilir.
benim de karşı komşum çarşaflı bir kadın. kışın tasındım , geçen yaz askılıyla çıktım okula gidiyorum, karşıma çıktı birden, bak kızım burda aileler oturuyor dedi. böyle bakakaldım. iyi oturmalar dedim sonra çıktım hızlı hızlı. 2 hafta önce de elektriklerde bir sorun vardı elektrikçi geldi eve, adam çıkmak için kkapıyı açtıgında komsuyla karsılastık, kadının kocası bize dönüp''hayırdır'' dedi. elektrikçi şok ben şok. hani eve de hiç erkek girmedi daha once. elektrikçi de onları ailem akrabam falan mı sandı bilmiyorum elektrikte sorun vardı abi falan dedi, acıklama yaptı.hıı diyip evlerine girdiler. ben anlamıyoru insanalrı.. gerçekten..