Hanimlar haksiz mıyım sizce

Konu sahibinin yerinde olsam kardeşime, çocukla zor oluyor diye söylerdim. Kardeşler arasında bu konularda alınganlık olmamalı bence. Hele de kadınlar iş yaparken damadın gelip uykuya yatması tamamen sıkıntı. Kardeşinin ortama bakıp hadi biz eve gidelim siz işinizi yapın diye toplayıp götürmesi gerekiyordu

Evet hepsi bu kadardı.

Bencede kardesinin yapması gereken söyleyip gitmekti, hadi yapmamis.Benim eşim uyusa uyandırırım git eve derim. Uyulur mu ev bu haldeyken derim. Bunuda yapmamış. Kardesi ne dusundude durmaya devam etti bilemiyorum

Haklısınn gerçekten

Öyledir ama dr bana istirahat et dedi korktum evde her taraf her tarafta çantam hazır değil tedirgin oldum. Inswllah yarın bitireceğim

Rahmetli anneannem hiç düşünmeden konuşurdu. Komşusu bi akşam gelmis oturmuş. Anneannem ses etmemis.

Aradan bikac gün geçmiş. Komsusu ile yolda karşılaşmış. Komsusu demis ki bu akşam sana geleceğim.

Rahmetli anneannem de demis ki gelme ben rahatsiz oluyorum.

Anneannemin bu huyunu suyunu edinmeyi cok isterdim ama yok

Bencede kardesinin yapması gereken söyleyip gitmekti, hadi yapmamis.Benim eşim uyusa uyandırırım git eve derim. Uyulur mu ev bu haldeyken derim. Bunuda yapmamış. Kardesi ne dusundude durmaya devam etti bilemiyorum
Benim eşim uyusa ki asla öyle bisey yapmaz. Hemen kaldırır eve yollarim. Yegenim uyandı babasının yanına gidiyor kardeşim dur baba uyusun diyor

Tamamen aile ilişkilerinize bağlı haklı olup olmamanız. Yani ben taşınırken eniştelerimden biri gelip uyusa hiç rahatsız olmam, salonda uyuyorsa gidip mutfağı toplarım mesela. Ha abim uyumuş ha eniştem, benim için dert edilecek bir konu değil.
Ama karnım burnumdayken evden atılacak olsam bile ev sahibine rica eder, olmadı anneme gider doğumdan sonra taşınırım. Çocuğun yeri iyice daralmıştır zaten, taşınmak, bunca ağır iş yapmak için çok yanlış bir zaman.
Eşinizin maddi olanağını bilmiyorum ama taşınmak zorundaysanız onun bir yardımcı tutması gerekmez miydi? Eşiniz hariç herkese kızmışsınız.
Anneniz yeğeninize bakmak zorunda, kardeş çalışıyor, enişte uyuyor, yeğen ortalıkta perişan olmuş.
Peki eşiniz olayın neresinde? Bir yardımcı tutacak parası yok mu ya da izin alamıyor mu?

Hamileliğin ve hormonların verdiği gazla ve hakla bence daha çok kızmalıydınız. Çok düşüncesizce davranılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…