- 10 Aralık 2024
- 83
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi zuleyhanim
-
Biz lojmanda oturuyorzOturacak eviniz var mı
Oturacak misiniz aldiginiz evde kiraya mi vereceksiniz. Yatiriminiz ne sekilde degerlendirmeyi dusunuyorsunuz. Kentsel donusum var mi gibi gibiHanımlar bana bir konuda fikir verir misiniz bir miktar paramız var 1300000 kadar bu parayada 2+1 eski evler yada 1+1 yeni evler var sizce altın almak mı mantıklı olur yoksa paramiza göre ev almak mı iyi olur
1+1 yeni ev.Peki sizce 2+1 eski ev almak mı yoksa 1+1 yeni ev almak mı kiraya verecegiz
Peki sizce 2+1 eski ev almak mı yoksa 1+1 yeni ev almak mı kiraya verecegiz
Evin değeri mi düşüyor? Hiç böyle değeri duşen bir eve denk gelmedim. Seneler içinde hep yükselmiyor mu değeri?Altın almak. Oturmayacagin eve para oduyorsun ama yillari hesaba katmıyoruz örneğin 5 yıl sonraki değeri düşüyor evin.
Ama üçüncü bir seçenek olan arsayı değerlendir derim 10-15 yıl unutursan baya kar elde edersin
Başlığa cevap veriyorum kesinlikle ev almak.. maalesef yaşadım ordan biliyorumHanımlar bana bir konuda fikir verir misiniz bir miktar paramız var 1300000 kadar bu parayada 2+1 eski evler yada 1+1 yeni evler var sizce altın almak mı mantıklı olur yoksa paramiza göre ev almak mı iyi olur
Şimdilik oturmayacagız tayinciyiz biz eski dediğim ev 18 yaşında bir toki dairesiOturacak misiniz aldiginiz evde kiraya mi vereceksiniz. Yatiriminiz ne sekilde degerlendirmeyi dusunuyorsunuz. Kentsel donusum var mi gibi gibi
Bizde kira getirisi olsun diye almak istiyoruz aslında evlerin yaşı 15-20 arasi1+1 yeni ev.
2+1 eski dediginiz ne kadar eski mesela ?
1+1 genelde tez kiraya gider ve kiracısı sürekli sabit olmaz ve insanlar genel olarak bu sebeble 1+1 alıyorlar.
Ben de aslında eşime 1+1 ev alıp kiraya verelim diyorum ama bakalım
Var aslında biraz eski evler içi özellikle mutfak banyo lavabo bakım istiyorBu fiyata alınacak ev var mı yoksa üzerine kredi v.s. çekeceksiniz ?
Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?