• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar ev almak mı altın yapmak mı

Biz de deli gibi o yola girdik neler çektik alllah biliyor daha borcumuz bitmedi 1 senedir oturduğumuz halde. O zaman eldeki para üstüne kredi çekseydik şuan 6-8 bin ödememiz olacaktı borcu da bitecekti. Ama şuan hala borç var aylık 50 bin ödüyoruz. Her şey birden artıyor plan proje anahtar teslim olmadıkça ev inşaatına girilmez parasız
Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah güzel huzurlu en mutlu günleriniz geçer o evde 🌺

haziran 2023te gram 1480mis bugun 3030
valla bilmiyorum, alinmis alinmistir. ama ote yandan 1300000'in aylik faizi 52.000 tl
birkaç ay boyunca yüksek hosgeldin faizine koyup gelen parayi üstüne ekleyip tekrar koysa 6 aya 1600000 liradan fazla parasi olacak. 6 ayda o muhitte ev fiyatlari 300.000 artar mi muamma. bence kisa sureli gelirini böyle yükseltip yil bitmeden ev alsa daha iyi olur
Teşekkür ediyorum param helal olarak bizde kalsın istiyorumz tabi buda bir seçenek düşünenler için:)

Annem 2020de 250 bin tlye ev aldı yarısı kredili 1500 tl galiba ödemesi. Şimdi o ev 3.5 milyon içinde 20 bine kiracısı var. Çok bireysel bi sonuç bu altın da hemen bozuluyor düşüyor insanın siniri bozuluyor. arabamı sattım altın aldım herkes yapma etme dedi. Araba değeri 1.5 senede ucuzladı piyasada benim sattığım fiyatın altına gitti hep. Ama altın değerlendi ara ara bozdurdum ama. Sonra gittim kredi çekip araba aldım tekrar. Teyzemler de kiracıya kızıp evi sattı arsa aldı borsada değerlendirdi vs evi şuan aynı ama parası arttı. Ama bu kısa dönem yani. Şuan ev fiyatları fırlayacak diyen de çok.
Ya işte bu konular çok spesifik mesela o zamanlar aynı fiyata başka bir şehirden ev almış olsaydık belki zarar etmezdik ama bizim aldığımız şehirde evler hiç yükselmedi nasip

Bende 18 yıllık tokide oturuyorum oturduğumda yeni yapilmisti
İçini yaptırdım 5 yıl kadar önce yepyeni oldu
Tokiler saglamda oluyor
Düşünebilirsiniz etrafında okul market de varsa baya gideri oluyor. Şu an 18 bine kiraya verdiler en son 3+1 tokiyi

Bende 18 yıllık tokide oturuyorum oturduğumda yeni yapilmisti
İçini yaptırdım 5 yıl kadar önce yepyeni oldu
Tokiler saglamda oluyor
Düşünebilirsiniz etrafında okul market de varsa baya gideri oluyor. Şu an 18 bine kiraya verdiler en son 3+1 tokiyi
Siz hangi şehirde otuyorsunuz ben kayserideyim

Back