Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kayınvalidenizin eltinizin yaptıklarını anlatması, kayınbiraderinizin kardeşi diye güvenip dertleştiği bir konuyu size aktarması, sizin eltinizle kayınvalidenizin dedikodusunu yapmanız yanlış.

Gün gelir herkes eşini annesini savunmaya kalkar kavga çıkar kabak da sizin başınıza patlar.

Evinizle evliliğinizle sanırım hamileymişsiniz Allah tamamına erdirsingebeliğinizle ilgilenin.

Ay okumayı bilmiyorsunuz araba onlarda biz dile getirmediğimiz halde o getiriyor bayramda gittiğini söylüyorum çünkü gitmemiş olsa böyle durum yaratsa haklı dicem

Kaynım sadece eşime değil oda herkese anlatıyor ikili arasında ne yaşanırsa herkes biliyor

Ben neden mutluluk duyayım Allah aşkına ne desem tersine anlıyorsunuz karı kca kendi aralarında ne yaşanırsa herkese anlatıyor zaten

Ortak is,ortak araba hep sikinti.Dayilarimin esleri ortak isyerini batirdilar birbirleriyle yarisirken.Bence isyerini ayirin yada oturup adaletli bir plan yapin,araba kullanimi,harcama dengesi vs.

Bana da haber verseydi hep beraber giderdik demiş kaynım dışlanmış olması sinirlendirmiş herhalde bilemiyorum ben niye keyifleneyim gülmek suçmu

Noktalama işareti olmadığı için kör oldum

Sana cevap vermicem yeter bayramda o da gitmiş diyorum iyi oku haklarımız eşit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…