Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynınızım yaptığında çok yanlış ya ne kadar kötü birsey : benim eşimde kardeşi ile ortak iş yapıyor kendimi sizin yerinize koydum. dikkat edin kardeşler oturup eşlerini mi konuşuyor ? Bizde ortak iş yapıyoruz herşey ortak olacak net. Oda tatile gitmek isteyebilir ki bu sizi kıskandığı anlamına gelmez bence dikkat edin kaynınız eşinize nasıl böyle bir şey söyleyebilir ya şaka gibi ? Eşi hakkında bence çok yanlış.

Haha ortalığı velveleye beren kişimi normal ben 1senelik evliyim tam tanımıyorum kimseyi o 8yıllık evli eşiyle boşanma aşamalarına kadar gelmişler

ben o hatayı yaptım .bir derdimi paylaşmıştım ilk evlendiğim zaman. eşimin kuzeninin eşinden duydum:) kızla şimdi çok samimiyiz çatlıyor:)
Canın kusura bakma senin eltinle problemin var çatlıyor falan yazıyorsun bence bu durumlar hoşuna gidiyor baksana,

Ben gitmesin demiyorum zaten gitmişlerdş bayramda biz gittikten sınra olay çıkarıp tekrar gittiler

Haha ortalığı velveleye beren kişimi normal ben 1senelik evliyim tam tanımıyorum kimseyi o 8yıllık evli eşiyle boşanma aşamalarına kadar gelmişler

baya baya eltinin dedikodusunu yapmışsınız. 8 yıllık evliliğin her dk biliyorsunuz yani

Konu çocukları neden hiç bize getirmiyon demiş kaynanam öyle konu açılmış ben gittikten sonra böyle konuların açılması tesadüf olamaz herhalde

Konunun sizinle ve gittiğiniz tatille hiç alakası yokmuş. Kadın çocuklarını babaannelerine götürünce sorun yaşamaktan ve sözünün dinlenilmemesinden bıkmış.

Çocukları görmekse niyetleri:çocukların ellerine telefon ve çikolata vermek yerine; çocuklarla ilgilensinler.

Siz 23 yaşındaymışsınız. Eltiniz kaç yaşında bilmiyorum ancak en az 2 çocuğu olan ve onları yetiştirmeye çalışan bir kadın gibi görünüyor anlattıklarınızdan.

baya baya eltinin dedikodusunu yapmışsınız. 8 yıllık evliliğin her dk biliyorsunuz yani
Eltim ikili ilişkileri bilmediği için herkede anlattığı için akrabaların hepsi biliyor benim bilmemi sana battı

Ramazan bayramında gittikleri tatili ne kadar kıskanmışsınız :)
Kayinvalideniz eltiniz için size birseyler anlatiyor ama eltinize sizi hiç anlatmiyor değil mi
Evlerden ırak ne kadar kıskanç fesat kötülükten beslenen bi insansınız. Ayrıca araba sizde daha çok duruyorsa sinirlenmeye ve bunu dile getirmekte gayet haklı.

Ortakmışsınız ya elti ile. sonuçta siz tatile gidiyorsanız ortak paradan gidiyorsunuz. Yani sizin gittiğiniz kadar eltinizin de gitmeye hakkı var. Demek ki kıskançlık değil haksızlık var ortada.
Cidden maddi durumunuz nasıl

Kaynınız ne kadar terbiyesiz biri,utanmadan karısının dedikodusunu yapmış. Kayınvalide ayrı dedikoducu..
Allah eltinize sabır versin, çevresi dedikoducu ve üzüntüsünden zevk alanlarla doluymuş kadının..

Kv bununla ilgili şeyleri de eltiye taşımıyorsa hiçbir şey bilmiyorum zeki kadın parmağında oynatır bunları

Size kötü bir şey dememiş ki derdi eşiyle zaten.

Eşi neden ailesiyle tatile gitmesine izin vermemiş çok saçma değil mi?

Ben de eşime söylemeden ailemle plan yaparım. Eşim izin alamıyorsa ben alabildiysem giderim. Bu garip değil.

Araba konularını ben bilemem tabi.
Bir de kayınvalidenin size anlatması aşırı saçma.
Sizin keyiflenmeyin daha saçma.

Kv bununla ilgili şeyleri de eltiye taşımıyorsa hiçbir şey bilmiyorum zeki kadın parmağında oynatır bunları

Ama inatla Elti ile uğraşası var Kese ortak ve kendi tatile gidiyor kadın gidemedi diye de dalga geçiyor

Yorumlarını okudukça yazası geliyor ama yapmayacağım, birinin boşunma aşamasına gelmesinden mutluluk mu duyuyorsunuz sizin ne olacağınız belli mi ? Bence azıcık daha farklı bir açısından bakin yorumlarına bakıyorum. -onlar konuşuyorum çatlıyor. -kaynımda demiş zaten karımın yüzü düştü. -yok kendine bilezik yaptırmış, hep şeyini kötüleme durumdasın çok yeni evlisin bence yapma 4 elti yakın oturuyoruz tecrübem olduğu için konuşuyorum bir gün böyle şeyler konuşulmadı kv zaten izin bile vermez ki biri ile bizde ortak iş yapıyoruz kardeş gibiyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…