Esiniz birşey olmaz demis ama bir kardiyoloji uzmanına gidip emin olmak gerekir.Perşembe günü ilişki sonrası basım agridi
Pek önemsemedim ilk olduğu için sonra dün tekrar bı ilişki yaşadım yine ilişki sonrası baş ağrısı hemen ardından kalpim hızlı atmaya başladı elimi kalbime koydum çok hızlı atıyor du 20 dk felan sürdü kokrtum da açıkçası eşim e söyledim bişey olmaz inşallah dedi ama böyle bişey başına gelen varmı yardim eder misiniz
Teşekkür ederim 2 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey başıma geldiEsiniz birşey olmaz demis ama bir kardiyoloji uzmanına gidip emin olmak gerekir.
Teşekkür ederim böyle bişey duyduğunuz bı yakınınız olduu pekiNolur nolmaz tedbirli olun bir doktora görünün derim
İlk defa duyuyorumPerşembe günü ilişki sonrası basım agridi
Pek önemsemedim ilk olduğu için sonra dün tekrar bı ilişki yaşadım yine ilişki sonrası baş ağrısı hemen ardından kalpim hızlı atmaya başladı elimi kalbime koydum çok hızlı atıyor du 20 dk felan sürdü kokrtum da açıkçası eşim e söyledim bişey olmaz inşallah dedi ama böyle bişey başına gelen varmı yardim eder misiniz
Bişey olmaz 'inşallah ' mı ?Perşembe günü ilişki sonrası basım agridi
Onunda başına geldi ama onunki 1 kere oldu geçti benim baş ağrım ve kalp ağrım olunca korktumBişey olmaz 'inşallah ' mı ?
Eşin kardiyolog mu mübarek ?
Psikolojiktir gencecik kadınsınız ne olacak? Arada beni de çarpıntı tutuyor ilişkiye ilgisi olduğunu sanmıyorum.Perşembe günü ilişki sonrası basım agridi
Abla 2 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey başıma geldi 21 yaşındayım birde çocuğum var en çok bana bişey olursa çocuğum nolur diye korktum vallaPsikolojiktir gencecik kadınsınız ne olacak? ilk ilişkiler olduğu için heyecan yapmışsındır.
Bişey olmaz demiPsikolojiktir gencecik kadınsınız ne olacak? Arada beni de çarpıntı tutuyor ilişkiye ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Aşı vurunmadim ki hiç biriniAh bu covid ah…
Emin olmak icin doktora git muhakkak.Teşekkür ederim 2 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey başıma geldi
21 yaş + 2 cocuk. cehalet akıyor gene her yerdenAbla 2 yıllık evliyim ilk defa böyle bişey başıma geldi 21 yaşındayım birde çocuğum var en çok bana bişey olursa çocuğum nolur diye korktum valla
Konu da zaten hanfendının cocuguydu... Soru baska dert baska konuyı nasıl cocuga bagladınız.21 yaş + 2 cocuk. cehalet akıyor gene her yerden