Cinsel ilişki sonrası şok geçirme

Nasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı 😭
tansiyonunuz düşmüş

Nasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı 😭
Konuyu okudum da epilepsi nöbeti gibi anlamışsınız resmen. Mutlaka bi dr a muayene olmakta b fayda var.

Sert bi cinsel ilişki demişsiniz belki farketmediniz o an kendinizi çok kastınız,çok acı çektiniz,dişlerinizi falan sıktınız. İlişki bitince tüm vücudunuzu saldınız. Vücutta öyle bi reaksiyon gösterdi.

Rahimde yumurtalıkta vs bir kitle myom vs varsa yerinden oynamış olabilir gibi geldi bana kadın doğuma gidip alttan usg vs muayene oldunuz mu yakın zamanda?

Aç mıydınız ilişki öncesi? Ya da su ne zaman tüketmiştiniz? Yani ilk defa böyle bir şey duydum. Hiç yaşamadım. Umarım bir daha olmaz sıkıntılı bir durum gerçekten

Aç mıydınız ilişki öncesi? Ya da su ne zaman tüketmiştiniz? Yani ilk defa böyle bir şey duydum. Hiç yaşamadım. Umarım bir daha olmaz sıkıntılı bir durum gerçekten
Yo gayet normaldim. Fiziksel ruhen iyiydim yani. Iliski sırasında da hic bi sorun olmadı. Sonrasında feciydi. Çok teşekkür ederim

Rahimde yumurtalıkta vs bir kitle myom vs varsa yerinden oynamış olabilir gibi geldi bana kadın doğuma gidip alttan usg vs muayene oldunuz mu yakın zamanda?
Miyomlarim var benim zaten, ameliyat oluyorum sürekli. kontrollerimi düzenli oluyorum. Ama benim de aklima miyomla alakalı bi sey geldi. Onlara baskı yaptı ya da baska bi sey bilemiyorum. Aldim randevu gideceğim tekrar

Sert bi cinsel ilişki demişsiniz belki farketmediniz o an kendinizi çok kastınız,çok acı çektiniz,dişlerinizi falan sıktınız. İlişki bitince tüm vücudunuzu saldınız. Vücutta öyle bi reaksiyon gösterdi.
Acı cekmedim aslında iliski sırasında ama kendimi fazla kasmış olabilirim evet. Umarım bu tarz bi seydir. Teşekkür ederim

Merak edenlere geri bildirim vereyim. Bahsetmis olduğum durumdan sonraki gün reglime 1 hafta olmasına ragmen regl oldum. Ara kanama vs de degil, reglim devam ediyor hala. Doktor, regl bittikten sonra bakacak. Muhtemelen miyomlarla alakalı bir durum oldu ve rahmine fazla ağrı bindiği için acıya karşı vücudun böyle bi tepki verdi dedi. Teşekkür ederim tüm geri bildirimler icin.

Merak edenlere geri bildirim vereyim. Bahsetmis olduğum durumdan sonraki gün reglime 1 hafta olmasına ragmen regl oldum. Ara kanama vs de degil, reglim devam ediyor hala. Doktor, regl bittikten sonra bakacak. Muhtemelen miyomlarla alakalı bir durum oldu ve rahmine fazla ağrı bindiği için acıya karşı vücudun böyle bi tepki verdi dedi. Teşekkür ederim tüm geri bildirimler icin.
Reglin 1 hafta erken gelmesi hakkında doktor ne yorum yaptı

Yok ilk iliskim degil. Yani pozisyonla alakalı rahmim cok kasıldı sanki bilemiyorum. Bu titreme haz titremesi gibi degil. Ifade edemiyorum hipotermi titremesi gibi ama içeriden. Uyusukluk hareket edememe. Cok tuhaf bi şeydi anlatamıyorum resmen
Sizin bu dediklerinizi ben MS ataginda yasiyorum. Saniyelik bilinç kaybı da oluyor.

Bence bir nörolojiye de görünün. Aslında ilişkiyle olsa da olmasa da yaşayacağınız bir nöbet geçirmiş olabilirsiniz gibi geldi bana

İlk kez bu pozisyonu denedi iseniz zorlayıcı ve sizi kasti ise olabilir.
Onun dışında panik atak değil bence çünkü ben bir çok kere geçirdim o bambaşka bir süreç.
Ya nedense ani tansiyon düşmesi olarak düşünüyorum yanın zamanda doğum yaptım doğum esnasında bunlar oldu korkunc hislere kapıldım olecegim sandım acaba bu mu oldu size de

Merhaba aradan biraz zaman geçmiş ama seninkine benzer bir olay yaşadım bende kadın doğum nededi merak ettim sorun neymiş

Çok geçmiş olsun

X