- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.721
geçen aylarda bende öyle diyordum bu ay bir pollyannayım ki sormavalla millet hamile oldukça benim umutlar kesiliyor.
anasını satayım herkesi hamile gönder sen kal diyorum
ziraat bankası reklamındaki çocuklarda iğrenç
valla millet hamile oldukça benim umutlar kesiliyor.
anasını satayım herkesi hamile gönder sen kal diyorum
şikayet ettim
ne var bu kadar öfkelenecek ben hamileyken biri bana böyle yerler göstersin diye baktım hep kalkıp plastik kap reklamı koymadım ya
ne var bu kadar öfkelenecek ben hamileyken biri bana böyle yerler göstersin diye baktım hep kalkıp plastik kap reklamı koymadım ya
silinmiyorbilmiyordum yasak oldugunu keşke daha nazik uyarsaydınız
yasak tabi.ceza aldığında anlarsın. soran olursa yaz bundan sonra. kaç yere yazmışsın.saf ayaklarına yatıyorsun şimdi de.banlanana kadar ne kadar çok yazarsan kardır tabi
ne atarlı insansın sen be banlarlarsa banlarlar sende kına yakarsın ayıptır sanki kötülük yapıyorum 2 çocuk annesi koca kadınım ben sen çocuk mu azarlıoyosun
silinmiyorbilmiyordum yasak oldugunu keşke daha nazik uyarsaydınız
iki çocuk annesi koca kadın olunca hata yapmayacağın ve sana kızmayacağımız anlamına gelmezne atarlı insansın sen be banlarlarsa banlarlar sende kına yakarsın ayıptır sanki kötülük yapıyorum 2 çocuk annesi koca kadınım ben sen çocuk mu azarlıoyosun
Hatun bir de sinirleniyor. hem suçlu hem güçlü diyoruz biz böylelerine
Daha önce reklamını yaptığınız yerin ismiyle üye olup reklam amaçlı üyelikten banlanmıştınız, hatırlatırım.