Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yarın büyük gün bacılar memelerde hassaslık devam ediyor ama geçen ay da uçları acımıştı regl olmuştum o yüzden sallamıyorum. pazar günü bir test patlatırım gelmezse benimkiler. ama fena heyecan yapıyorum haaa

memelere güvenme anacım
sakin ol derin derin nefes al ehehe

hadi hakkında hayırlısı olur inş. dualarımız seninle cnm.. inş. hayırlı haberlerle gelirsin.. ben gelemedim bari sen gel :)

hadi hakkında hayırlısı olur inş. dualarımız seninle cnm.. inş. hayırlı haberlerle gelirsin.. ben gelemedim bari sen gel :)
çok umudum yok ama gelmeyen reglden ümit kesilmezmiş

bu arada çocuklarım sınavda (TEOG) Türkçe testini çok güzel yapmışlar çok mutluyum.
dönüt almak mükemmel bir şey

çok umudum yok ama gelmeyen reglden ümit kesilmezmiş

bu arada çocuklarım sınavda (TEOG) Türkçe testini çok güzel yapmışlar çok mutluyum.
dönüt almak mükemmel bir şey

oyy maşallah onlara..benim arkadaşın kızıda dün girdi.. sınavdan 1 gün önce çocuk stresten ölecek varya çok zor ya Allah'ım hepsine zihin açıklığı versin :)

oyy maşallah onlara..benim arkadaşın kızıda dün girdi.. sınavdan 1 gün önce çocuk stresten ölecek varya çok zor ya Allah'ım hepsine zihin açıklığı versin :)
Amin canım. Evet çocuklar heyecanlanıyor ama bu sefer kolaydı bence sorular. hepsinin yolu açık olur inşallah.

kıskanma çalış senin de olsun
şaka bir yana ben de kıskançlık değil de bir imrenme yaşıyorum yalan yok.
Biz de olacağız inşallah tatlım yakında pek yakında inşallah

çok çalışıyom ama olmuyo

düşük yapanlar en azından döllenme olduğunu biliyo. ben olup olmayacağını da bilmiyom
inşallah bizde tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…