Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Yok canım o kese değil. Ben de 4+1 de gittim. Bi ara bi nokta gözüktü aynı senin gibi ama o kese değil. Gerçi benim hcg senin kadar yüksek değildi o zaman. 500 lerdeydi tahminen.

Son düzenleme:
tebrik ederim tatlım
ama çok kıskandım valla içimdeki canavarı tutamıyorum

elif haklı böyle yüksek değer bu haftalarda çoğul gebelikle yorumlanır.

Çok teşekkür ederim canım, en kısa zamanda sana da nasip etsin Allah'ım..
Bana erken döllenme gibi geliyor ama bilmiyorum. hani yumurtlama zamanı bir sıvı geldiği söyleniyor ya, o sıvı benim adetim bittikten 2 gün sonra gelmişti ve o günlerde de ilişki olmuştu. ben hep ona yoruyorum bilmem ama. normalde hesaplasan adetinin 1. gününden itibaren sayınca 15. güne falan denk geliyor yumurtlama günü. hayırlısı diyelim canım bakalım 20 gün sonra yine gidicem, o zaman daha da netleşir.

Yok canım o kese değil. Ben de 4+1 de gittim. Bi ara bi nokta gözüktü aynı senin gibi ama o kese değil. Gerçi benim hcg senin kadar yüksek değildi o zaman. 500 lerdeydi tahminen.

Anladım canım, ben o noktayı kese sanıyordum. benimde 4+2 oluyor hesaplamaya göre. kan değerim yüksek galiba 1772,60 çıktı. idrar testini de battan 2 gün evvel yapmıştım onda da silikte olsa belli oluyordu.

Son düzenleme:
Noldu ki? :44::44:

hayırdır sana nooooooolduuu ???

Bugun dr kontrolum vardı...10 gün once kan degerim 1900 lerdeydi..transvajinal ultrasonla gebelik kesem görülmüştü ve o degere gore 4-5 hafta oluyordum..10 gun sonra kalp atışı icin çağırdı bugun gittim iste...karnimdan bakildi bebek ve kese göründü. . Kalkti cok küçük 3-4 haftalik dedi...ben bugün sata gore 6 haftami bitirdim 7 haftaya giris yapicam diye hesapliyorken arada 2-3 hafta gibi buyuk bi fark çıktı. .Nasıl olur imkansiz dedim gec yumurtlamisindir gec dollenmistir dedi..ben yumurtladigim ve hamile kaldigim günü adim gibi biliyorum. .cunku tek gundu korunmadik ve yumurtladigim gundu adetimin 13.gunu yumurtladim...gec mi bu simdi...bunu soyledim orali olmadi cvp vermedi bir hafta sonra gel deyip kafamda 1000 soru 1001 endise ile birakti beni...Hayır 3-4haftalik bebek transvajinal bile gozukmezken nasil karnimda gözüküyor. .4 mm kese ile 5 haftalik hamile olan biri 18.6 mm kese ile nasıl 3-4haftalik oluyor cozemedim dogrusu..gelisim mi geri dr mu sacmaliyor ben mi yanlis hesapliyorum bilemedim..ama kafam cok karışık ve canım cok sıkkın. ..1 hafta geçer mi böyle. .baska dr a gorunsem iyi olucak

benide yazın kısssssssssss yaş 25 7 aydır bekliyom bat :10 aralık

hiç anlamam ama ikizlerde hcg daha fazla yükseliyor diye biliyorum.neyse hayırlısı olsun

başka doktor bul bence de.canını da ıkma.herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…