Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yarın büyük gün bacılar :KK33: memelerde hassaslık devam ediyor ama geçen ay da uçları acımıştı regl olmuştum o yüzden sallamıyorum. pazar günü bir test patlatırım gelmezse benimkiler.:KK47: ama fena heyecan yapıyorum haaa:KK53:

yarın büyük gün bacılar :KK33: memelerde hassaslık devam ediyor ama geçen ay da uçları acımıştı regl olmuştum o yüzden sallamıyorum. pazar günü bir test patlatırım gelmezse benimkiler.:KK47: ama fena heyecan yapıyorum haaa:KK53:

memelere güvenme anacım
sakin ol derin derin nefes al ehehe :KK53:

hadi hakkında hayırlısı olur inş. dualarımız seninle cnm.. inş. hayırlı haberlerle gelirsin.. ben gelemedim bari sen gel :)

sayfanın üstündeki reklamda şirinler ne çirkin öyle ya $kus.gif

hadi hakkında hayırlısı olur inş. dualarımız seninle cnm.. inş. hayırlı haberlerle gelirsin.. ben gelemedim bari sen gel :)
çok umudum yok ama gelmeyen reglden ümit kesilmezmiş :KK16:

bu arada çocuklarım sınavda (TEOG) Türkçe testini çok güzel yapmışlar çok mutluyum.
dönüt almak mükemmel bir şey :KK16:

çok umudum yok ama gelmeyen reglden ümit kesilmezmiş :KK16:

bu arada çocuklarım sınavda (TEOG) Türkçe testini çok güzel yapmışlar çok mutluyum.
dönüt almak mükemmel bir şey :KK16:

oyy maşallah onlara..benim arkadaşın kızıda dün girdi.. sınavdan 1 gün önce çocuk stresten ölecek varya çok zor ya Allah'ım hepsine zihin açıklığı versin :)

oyy maşallah onlara..benim arkadaşın kızıda dün girdi.. sınavdan 1 gün önce çocuk stresten ölecek varya çok zor ya Allah'ım hepsine zihin açıklığı versin :)
Amin canım. Evet çocuklar heyecanlanıyor ama bu sefer kolaydı bence sorular. hepsinin yolu açık olur inşallah. :KK16:

kıskanma çalış senin de olsun :KK33:
şaka bir yana ben de kıskançlık değil de bir imrenme yaşıyorum yalan yok.:KK35:
Biz de olacağız inşallah tatlım yakında pek yakında inşallah

çok çalışıyom ama olmuyo :KK59:

düşük yapanlar en azından döllenme olduğunu biliyo. ben olup olmayacağını da bilmiyom:KK43:
inşallah bizde tadarız

X