Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

senin adına çok sevindim canım iyi olmuş

Çok iyi olmuş. Böyle bir konuyu eşinle paylaşmamak olmaz zaten. Beraberce hareket etmek gerekiyor.

evde iş güç napayım şekerim.mis gibi ev hanımıyım ben: )
bu arada ateşin düşüyo.düşürme o ateşi.

ohh ne güzel işlerini bitirmişindir sen evet ateşim ilk gün 36,5 ikinci gün 36,4 bugün yine 36,4 bilemiyorum bir hafta var bakalım hayırlısı artık :18::18::18:

senin adına çok sevindim canım iyi olmuş
teşekkurler canım bende cok rahatladım

Çok iyi olmuş. Böyle bir konuyu eşinle paylaşmamak olmaz zaten. Beraberce hareket etmek gerekiyor.

bence de iyi oldu.ya sadece dıle dokmemıstık ama ıkımızde bılıyorduk.adet olunca tabı ıster ıstemez uzuluyordum anlıyordu oda.nooldu dıyordu.adet oldum dıyıp dudak bukuyodum.o da hımm neyse bosver deyıp dudak bukuyordu
sonrada donup , gulumseyerek 'e bana yenı bır randevu verırsın o zaman'' diyordu.ovulasyon tarihime gore randevu verıyorum ya
yanı konusuyorduk taaaaaaa oyle ustu kapalı.

selam millet
aklıma ne geldi cnm yaa mart nisan ayı dedinya sen ben hepnasip hamile olursak karnımızda baya büyür dimi kızz
karınlarımızı tokuştuturuz..ayyyy çok güzel olur..valla şimdiden ist. hast.streslerim gitti..sağol cnm.seviyom lan seni

bi gidemedi

profiterol yetişmicek, evde vadi kurtlanacak haydee

kız gülmekten yazamıyom...o kurtlar gele benim kocayı ye amin..

selam millet

karınlarımızı tokuştuturuz..ayyyy çok güzel olur..valla şimdiden ist. hast.streslerim gitti..sağol cnm.seviyom lan seni

kız gülmekten yazamıyom...o kurtlar gele benim kocayı ye amin..

hoş geldin canım bende seni seviyorum kızz sende ateş durumları nasıl hem bu saate kadar nerdesin bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…