Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kizlar ya adetten bir gun once lekenleme olmasina ramen gebelik mumkun mu ? Cok mutsuzum. Bir kacgundur gecte olsa 2. Cizgi cikiyodu umutlanmistim. Hic sancimda yok. Goguslerimde her ay agrir bu ay tik yok. Mide bulantimi saymiyorum genelde her ay oluyo. Offffffffffffff

Son düzenleme:
Kizlar ya adetten bir gun once lekenleme olmadina ramen gebelik mumkun mu ? Cok mutsuzum. Bir kacgundur gecte olsa 2. Cizgi cikiyodu umutlabmistim. Hic sancimda yok. Goguslerimde her ay agrir bu ay tik yok. Mide bulantimi saymiyorum genelde her ay oluyo. Offffffffffffff

lekelenme olması şart değil.gebelik mümkün.

Kizlar ya adetten bir gun once lekenleme olmadina ramen gebelik mumkun mu ? Cok mutsuzum. Bir kacgundur gecte olsa 2. Cizgi cikiyodu umutlabmistim. Hic sancimda yok. Goguslerimde her ay agrir bu ay tik yok. Mide bulantimi saymiyorum genelde her ay oluyo. Offffffffffffff

yavrum ben iki hamilelik yaşadım hiç birinde de lekemeke yok..
göğüs ağrım artık beni deli eder sütyen takamam pat ertesi gün regli olurum...
takma bu belirtilere. adetine kaç gün var

Son düzenleme:
lekelenme olması şart değil.gebelik mümkün.

yavrum ben iki hamilelik yaşadım hiç birinde de lekemeke yok..
göğüs ağrım artık beni deli eder sütyen takamam pat ertesi gün regli olurum...
takma bu belirtilere. adetine kaç gün var
Yanlis yazmisim kusura bakmayin. Lekelenme olmasina ramen dicektim. Afedersiniz sutlu kahverengi akinti geldi. Sancim yok. Sadece bikacgundur ignelenio sanki kasiklarim. Ben yine fazla umutlanmiyim en iyisi.

Yanlis yazmisim kusura bakmayin. Lekelenme olmasina ramen dicektim. Afedersiniz sutlu kahverengi akinti geldi. Sancim yok. Sadece bikacgundur ignelenio sanki kasiklarim. Ben yine fazla umutlanmiyim en iyisi.

senin bat nezaman ..lekenme :44::44::44::44::44:
sende yap bi test....

yesssss o istinaların kralı benım:))))
cayır cayır yanarak adet oluyorum.alnıma dokunamıyorum hatta atesten al al oluyorum o kadar yanı:))))

ah migren cok kotu.bır arkadasım vardı onunda ayda 2 defa falan mıgrenı bı tutardı.tam tutardı.bır gun dedımkı her gun taze nane yapragını sıcak suya atıp demlendırelım.hergun bır bardak ıç dedım.ve ınanırmısın o ay hııııc mıgrenı tutmadı.nane acayıp bırsey.hıc bır zararı yok.mutlaka denemelısın.

Nane cayinin var olan gebelige bi etkisi olmasin. Gerci ben buyuk ihtimal bu ayda tutturamadim catlatma ignesine ramen. Ve evet bende sendenim atesim 37 ye yukseldi ve lekelenmem basladi bugun. Yaniyorum ve adet oluyorum :KK43:(

Nane cayinin var olan gebelige bi etkisi olmasin. Gerci ben buyuk ihtimal bu ayda tutturamadim catlatma ignesine ramen. Ve evet bende sendenim atesim 37 ye yukseldi ve lekelenmem basladi bugun. Yaniyorum ve adet oluyorum :KK43:(

demekki ateşlede alakası yok bende bugün başlamıştım ölçmeye :KK17::KK17:

X