- 3 Aralık 2010
- 765
- 313
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.921
İnşallah canım ya ben dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı hakkımızda hayırlısı eğer bu ayda olmazsa eşimle beraber görünücez doktora hakkımızda hayırlısı olur inşallahMERHABA CANIM HAYIRLI CUMALAR İNSANBUL UN 8 AĞUSTOSTU DOĞUMU SENİNDE AZ KALMIŞ İNŞ. GELMEZ KIRMIZILAR BENİM 27 SİNDE GELDİ ŞU AN ADETLİYİM
aynen canım bende sendenim hayırlısı olur inşallah bir problemde gözükmüyor gerçi ben pko luyum ama doktor en düşük seviyesi hamileliğe engeli olmaz diyor ama anlamadımaff allam ya sayfaya başladığım arkadaşların yüzde 80 hamiş olup doğurdu daha bende tık yok
kızımda büyüyo 8 yaşına geldi..
merhaba canım ikizler biri kız bir erkek büyüdüler bayahiç sorma bacımm..medikal hastanesi yapıyo oda insanı soyuyo resmen kahrolasıcalar..
ünv. hastneside 1-2 bin olur dedi ama gecen yıl tam 4 ay gittim hep ertelediler hiç oralı olmadılar..
sonrada eşim kavga edincede senin bi çocuğun var ikinci doğal yollarla olur diye erteliyoz dedi..
sanane ben belki keyf için yapıyom..
görümcenin kızmı oğlanmı ikizleri..
Kuzum benim dondum yine evime bitmiyo geldigimden beri isim gucum... Sen nasilsin bakiyim var mi hic gelisme degisme falan ?? Kistlerin vardi en son ne oldu?? Asimalan falan ne oldu??canım benim hoşgeldin ewt bayadır yoktun zaten sitede değişmiş bende pek girmiyorum hoşuma gitmedi bu hali oğluşunu kucağına almayıda nasip etsin Rabbim cnm benim seni seviyorum kendine iyi bak
Canim insallahh oulesindir... Testi yaptiktan kac dakika sonra cikti ikinci cizgi?? Bi de resmini atsana bakalimmm... Ay cok heyecanlandimmm insallahhh hadi bakalimm yaz mutlaka cok merak ettimmm :)kızlar yardım edin ya bat yarın ama dayanamadım sabah test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belli oldu sizce hamile miyim ne yapsam şaşırdım kaldım
MERHABA CNM İNŞ HAMİLESİNDİR TEKRAR YAPTIN MI TESTİkızlar yardım edin ya bat yarın ama dayanamadım sabah test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belli oldu sizce hamile miyim ne yapsam şaşırdım kaldım
yaptım canım yine aynı çıktı dün kan verdim değerim 5,29 çıktı dr olabilirde olmayabilirde eğer adet olmazsan 10 gün sonra tekrarlayalım dedi ama adet olucam gibi bakalım beklemedeyizMERHABA CNM İNŞ HAMİLESİNDİR TEKRAR YAPTIN MI TESTİ
inş. olmazsın cnm güzel haberlerini bekliyorumyaptım canım yine aynı çıktı dün kan verdim değerim 5,29 çıktı dr olabilirde olmayabilirde eğer adet olmazsan 10 gün sonra tekrarlayalım dedi ama adet olucam gibi bakalım beklemedeyiz
inşallah canım ya bende çok istiyorum beklemek çok zor ama yapacak bir şey yokinş. olmazsın cnm güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım bakalım bugün bat geçeli bir gün oldu henüz gelen giden yok beklemedeyim daha önce bat yaklaştı mı akıntım olurdu şimdi yok bakalım eğer yarında olmazsam cumartesi evde test yaparım çıkarsa pazartesi kan tahlili yaptırırım üzülmem canım nasipten öte yol yok bakalımInsallah hamilesindir canim ama tabiki saglikli bi hamilelik... Olmasa da uzme kendini zamani var demektir.. Rabbim herkese nasip etsin hep dua ediyorum.. Hberlerini bekliyorummm... Beklemek zor ama yapcak bise yok bekleyelim bakalim ama kendini sartlandirma tamam mi sonra kotu oluyo insan cunku...
Yaptin mi canim test????İnşallah canım bakalım bugün bat geçeli bir gün oldu henüz gelen giden yok beklemedeyim daha önce bat yaklaştı mı akıntım olurdu şimdi yok bakalım eğer yarında olmazsam cumartesi evde test yaparım çıkarsa pazartesi kan tahlili yaptırırım üzülmem canım nasipten öte yol yok bakalım
maalesef canım kırmızı kartı yedim sabah itibari ile hayırlısı artık önümüzdeki günlere bakacağızYaptin mi canim test????
saglik olsun canim.. Tez zamanda kavusursun insallahhmaalesef canım kırmızı kartı yedim sabah itibari ile hayırlısı artık önümüzdeki günlere bakacağız
canım net olarak 6+ günlerde görülür sıkışı olarak gidersen tam anlamıyla görür dr.mrb acaba banada yardımcı olurmusunuz karından ultrasonda ne zaman görülür 6+ günlerde yada 7+ haftadamı kesin görülürmü ve idrara sıkışık gitmemiz şartmı
inşallah canım şimdilik beklemedeyizSag
saglik olsun canim.. Tez zamanda kavusursun insallahh
merhaba canım nasılsın bebek nasılSag
saglik olsun canim.. Tez zamanda kavusursun insallahh
maalesef canım kırmızı kartı yedim sabah itibari ile hayırlısı artık önümüzdeki günlere bakacağız
hayırlısı canım benim batta 6 ekim hayırlısı olur inşallahsağlık olsun canım benim bende her ay kırmızı kartı yiyorum bakalım benimde bat 25 eylül