- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.901
Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm zaten bebek için kontrola gitmiyomusun doktora o zaman onuda söylersin
ŞİMDİ bize yasak ıkınma.çok aman aman şiddetli olmadığı sürece korkma küçük daha.cinsiyet belli oldu mu?
Canlarım merhaba turkıydeydım yenı dondum evime o yuzden bayadır giremiyodum... Oncelikle nasılsınız millet tatlı gelişmeler var mıı??? Bebişimm erkekmişş oğluşum olcak inşallah teyzeleri... Sikayetimi de soyledim doktora normal dedi vajına yapısında olan bise ama bazı hamıleliklerde dısarı cıkabılıyomus dogum sonrası ıceri girer dedi doktor her batanda olan bişemiş ... mehmetelif dogum yapmıs sanırım hayırlı olsunn nasıl gecti dogumunnn?????Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah :)Evet arkadaslar oglum geldi sukur 13/08;2014 te
Canlarım merhaba turkıydeydım yenı dondum evime o yuzden bayadır giremiyodum... Oncelikle nasılsınız millet tatlı gelişmeler var mıı??? Bebişimm erkekmişş oğluşum olcak inşallah teyzeleri... Sikayetimi de soyledim doktora normal dedi vajına yapısında olan bise ama bazı hamıleliklerde dısarı cıkabılıyomus dogum sonrası ıceri girer dedi doktor her batanda olan bişemiş ... mehmetelif dogum yapmıs sanırım hayırlı olsunn nasıl gecti dogumunnn?????
Benım de sırt agrım var cok... Bı de catlıyorum yaa... Her gun pehlivan gibi yaglanıyorum ama bana mısın demıyo catladı karnım bıraz napsam kii???
merhabalar nasılsın kimsecikler gelmiyo artık burayaHayırlı olsun canım Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah :)
bu arada benim yeni bat 3 eylül ve şu anda aşırı kasık ağrım var hakkımızda hayırlısı olur inşallah
slm cnm nasılsınmerhabalar nasılsın kimsecikler gelmiyo artık buraya
a.selam canım iiyim çok şükür dün adet oldum yineslm cnm nasılsın
durumun nasıl ..sizleri görünce yazıyom
uff yine mi kırmızıa.selam canım iiyim çok şükür dün adet oldum yinesen nasılsın sende yum günlerindemisin türbeye gittin mi öyle demiştin bide azapdan haberin var mı merak ettim aşılama olmuştu
uff yine mi kırmızıönümüzdeki aya bakalım..
benim adetimin 14. günü test yaptım hiç ikinci çizgiyok..demenkki 20 veya 25. günlerde çatlıyom..geçem ay hatırlarsan ilk aldım testleri denemeiçin yapmıştım adetime bir hafta kala ve koyu ikinçi çizgi ..
türbeye gittim geçen hafta çarşamba gittim bu hafta da gitmem gerekiyodu arkadaş geldi gidemedim..haftaya tekrar gidecem..3 çarşamba olacakmış..sanada dua ettim cnm.
azap dün test yapmıştı kanda bakaçaklarmış..aşılamanın 12. günümüşş..
ama sabahtan beri cvp yazmadı..merakla bekliyommmm
ewt baktım cnm ama orayada yazmamış demekki olumsuz morali bozuktur o yüzdenhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aşk-meyvelerimizin-evimize-gelmesi-için-hepberaber.735061/page-109
bu sayfaya yazıyo cnm..
ordan takip ediyom
ay inşallah tutar..ewt baktım cnm ama orayada yazmamış demekki olumsuz morali bozuktur o yüzden
hayırlısı olsun nediyeyim..ewt baktım cnm ama orayada yazmamış demekki olumsuz morali bozuktur o yüzden
ben çıkıyom eşim geldi yemek hazırlıyacam..ewt baktım cnm ama orayada yazmamış demekki olumsuz morali bozuktur o yüzden
hadi ya okadar pahalımı bizim burda 900 tl falan diyolar 6 7 bin tl ye tüp bebek yaptırdı görümcem şimdi ikizleri varay inşallah tutar..
ama aşılamayı yapmakta bi başarı..bak ben yaptıramıyom..
hem yapacak iyi bi merkez yok olanda 6-7 binden aşağı yapmıyo
ewt cnm gidicem doktoru aradım geçen ay femara diye bi ilaç vermişti içinde 30 adet var 10 det içiyosun 20 tane daha var yine adetin 4. günü başla bitince gel dedi bakalım kısmethayırlısı olsun nediyeyim..
ama aşılamada bende bi şans.. bak ben onuda yapamıyom.
sen bu ay dr gidecenmi..
biryıl oldu mu bebek isteyeli
ben çıkıyom eşim geldi yemek hazırlıyacam..
evet kimsecikler yok insanbul doğum yaptımı 27 siydi onun benim datta 3 eylül kasık ağrım ve aşırı gaz sorunundan başka belirti yok hakkımızda hayırlısı artıkmerhabalar nasılsın kimsecikler gelmiyo artık buraya
MERHABA CANIM HAYIRLI CUMALAR İNSANBUL UN 8 AĞUSTOSTU DOĞUMU SENİNDE AZ KALMIŞ İNŞ. GELMEZ KIRMIZILAR BENİM 27 SİNDE GELDİ ŞU AN ADETLİYİMevet kimsecikler yok insanbul doğum yaptımı 27 siydi onun benim datta 3 eylül kasık ağrım ve aşırı gaz sorunundan başka belirti yok hakkımızda hayırlısı artık
hiç sorma bacımm..medikal hastanesi yapıyo oda insanı soyuyo resmen kahrolasıcalar..hadi ya okadar pahalımı bizim burda 900 tl falan diyolar 6 7 bin tl ye tüp bebek yaptırdı görümcem şimdi ikizleri var
aff allam ya sayfaya başladığım arkadaşların yüzde 80 hamiş olup doğurdu daha bende tık yokevet kimsecikler yok insanbul doğum yaptımı 27 siydi onun benim datta 3 eylül kasık ağrım ve aşırı gaz sorunundan başka belirti yok hakkımızda hayırlısı artık