- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.901
Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnm zaten bebek için kontrola gitmiyomusun doktora o zaman onuda söylersin
ŞİMDİ bize yasak ıkınma.çok aman aman şiddetli olmadığı sürece korkma küçük daha.cinsiyet belli oldu mu?
Canlarım merhaba turkıydeydım yenı dondum evime o yuzden bayadır giremiyodum... Oncelikle nasılsınız millet tatlı gelişmeler var mıı??? Bebişimm erkekmişş oğluşum olcak inşallah teyzeleri... Sikayetimi de soyledim doktora normal dedi vajına yapısında olan bise ama bazı hamıleliklerde dısarı cıkabılıyomus dogum sonrası ıceri girer dedi doktor her batanda olan bişemiş ... mehmetelif dogum yapmıs sanırım hayırlı olsunn nasıl gecti dogumunnn?????Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benım de sırt agrım var cok... Bı de catlıyorum yaa... Her gun pehlivan gibi yaglanıyorum ama bana mısın demıyo catladı karnım bıraz napsam kii???