Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın cnm zaten bebek için kontrola gitmiyomusun doktora o zaman onuda söylersin

ŞİMDİ bize yasak ıkınma.çok aman aman şiddetli olmadığı sürece korkma küçük daha.cinsiyet belli oldu mu?
Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarım merhaba turkıydeydım yenı dondum evime o yuzden bayadır giremiyodum... Oncelikle nasılsınız millet tatlı gelişmeler var mıı??? Bebişimm erkekmişş oğluşum olcak inşallah teyzeleri... Sikayetimi de soyledim doktora normal dedi vajına yapısında olan bise ama bazı hamıleliklerde dısarı cıkabılıyomus dogum sonrası ıceri girer dedi doktor her batanda olan bişemiş ... mehmetelif dogum yapmıs sanırım hayırlı olsunn nasıl gecti dogumunnn?????
Benım de sırt agrım var cok... Bı de catlıyorum yaa... Her gun pehlivan gibi yaglanıyorum ama bana mısın demıyo catladı karnım bıraz napsam kii???

Canlarım merhaba turkıydeydım yenı dondum evime o yuzden bayadır giremiyodum... Oncelikle nasılsınız millet tatlı gelişmeler var mıı??? Bebişimm erkekmişş oğluşum olcak inşallah teyzeleri... Sikayetimi de soyledim doktora normal dedi vajına yapısında olan bise ama bazı hamıleliklerde dısarı cıkabılıyomus dogum sonrası ıceri girer dedi doktor her batanda olan bişemiş ... mehmetelif dogum yapmıs sanırım hayırlı olsunn nasıl gecti dogumunnn?????
Benım de sırt agrım var cok... Bı de catlıyorum yaa... Her gun pehlivan gibi yaglanıyorum ama bana mısın demıyo catladı karnım bıraz napsam kii???

canım benim hoşgeldin ewt bayadır yoktun zaten sitede değişmiş bende pek girmiyorum hoşuma gitmedi bu hali oğluşunu kucağına almayıda nasip etsin Rabbim cnm benim seni seviyorum kendine iyi bak :KK68::KK68::KK68:

a.selam canım iiyim çok şükür dün adet oldum yine :KK43: sen nasılsın sende yum günlerindemisin türbeye gittin mi öyle demiştin bide azapdan haberin var mı merak ettim aşılama olmuştu
uff yine mi kırmızı:KK43::KK43: önümüzdeki aya bakalım..
benim adetimin 14. günü test yaptım hiç ikinci çizgiyok..demenkki 20 veya 25. günlerde çatlıyom..geçem ay hatırlarsan ilk aldım testleri denemeiçin yapmıştım adetime bir hafta kala ve koyu ikinçi çizgi ..
türbeye gittim geçen hafta çarşamba gittim bu hafta da gitmem gerekiyodu arkadaş geldi gidemedim..haftaya tekrar gidecem..3 çarşamba olacakmış..sanada dua ettim cnm.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
azap dün test yapmıştı kanda bakaçaklarmış..aşılamanın 12. günümüşş..
ama sabahtan beri cvp yazmadı..merakla bekliyommmm

uff yine mi kırmızı:KK43::KK43: önümüzdeki aya bakalım..
benim adetimin 14. günü test yaptım hiç ikinci çizgiyok..demenkki 20 veya 25. günlerde çatlıyom..geçem ay hatırlarsan ilk aldım testleri denemeiçin yapmıştım adetime bir hafta kala ve koyu ikinçi çizgi ..
türbeye gittim geçen hafta çarşamba gittim bu hafta da gitmem gerekiyodu arkadaş geldi gidemedim..haftaya tekrar gidecem..3 çarşamba olacakmış..sanada dua ettim cnm.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
azap dün test yapmıştı kanda bakaçaklarmış..aşılamanın 12. günümüşş..
ama sabahtan beri cvp yazmadı..merakla bekliyommmm

o zaman sende geç yumurtluyosan o günleri değerlendir duaların içinde Allah razı olsun cnm azap özeldenmi yazdı banada bi kere yazdı bi daha yazmadı bende merak ettim haber alırsan banda yaz inş. tutmuştur onun için bende dua ettim

hayırlısı olsun nediyeyim..
ama aşılamada bende bi şans.. bak ben onuda yapamıyom.
sen bu ay dr gidecenmi..
biryıl oldu mu bebek isteyeli
ewt cnm gidicem doktoru aradım geçen ay femara diye bi ilaç vermişti içinde 30 adet var 10 det içiyosun 20 tane daha var yine adetin 4. günü başla bitince gel dedi bakalım kısmet

evet kimsecikler yok insanbul doğum yaptımı 27 siydi onun benim datta 3 eylül kasık ağrım ve aşırı gaz sorunundan başka belirti yok hakkımızda hayırlısı artık
MERHABA CANIM HAYIRLI CUMALAR İNSANBUL UN 8 AĞUSTOSTU DOĞUMU SENİNDE AZ KALMIŞ İNŞ. GELMEZ KIRMIZILAR BENİM 27 SİNDE GELDİ ŞU AN ADETLİYİM

hadi ya okadar pahalımı bizim burda 900 tl falan diyolar 6 7 bin tl ye tüp bebek yaptırdı görümcem şimdi ikizleri var
hiç sorma bacımm..medikal hastanesi yapıyo oda insanı soyuyo resmen kahrolasıcalar..
ünv. hastneside 1-2 bin olur dedi ama gecen yıl tam 4 ay gittim hep ertelediler hiç oralı olmadılar..
sonrada eşim kavga edincede senin bi çocuğun var ikinci doğal yollarla olur diye erteliyoz dedi..
sanane ben belki keyf için yapıyom..:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
görümcenin kızmı oğlanmı ikizleri..

evet kimsecikler yok insanbul doğum yaptımı 27 siydi onun benim datta 3 eylül kasık ağrım ve aşırı gaz sorunundan başka belirti yok hakkımızda hayırlısı artık
aff allam ya sayfaya başladığım arkadaşların yüzde 80 hamiş olup doğurdu daha bende tık yok
kızımda büyüyo 8 yaşına geldi..

X