Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

benimde ilk doğumum aralık ayındaydı çok şükür sıkıntı çekmedim..bu doğumumda tam yaz bakalım aradaki farkı görcez..benim kızım geçen yıl başladı kıreşe o başladıktan sonra düşünmeye başladık sekizinci ay hamile kaldım..vardır zamanı inş herşey gönlüne göre olur

bilmem ki şekerim keşke bilsem.ne hamileliğin güzelliğini gördüm ne evliliğin.eşimden de bıktım hiçbirşeyden mutlu değil öldürecekler beni bir elden

cnm üzülme lütfen..herşey yoluna girer inş bak sen üzülürsen bebekte üzülür annesi dikkat et kendine..bizimde doğum tarihimiz belli oldu teysesi 8 ağustos..öpüyorum seni ve bebişini

canım yaa niye böyle yapıyor annen üzülüyorum sana [emoji20] neyseki kocan sana destek evin neşesi bebeğin var allah sabır versin sana.bende bugün aşılama oldum canım inşaallah tutar

merhaba canım nasılsın aşılaman hayırlı olsun inş. bize güzel haberler verirsin

amin canım, kızın kaş yaşında

merhabalar; kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben yine adet oldum yeni bat 28 ağustos :26::26::26::26:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eski konumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben nisanda tüp bebeğimi yaptırdım hamiş bile kaldım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…