Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Iyiyim canim ck saol bebek de iyi Elhamdulillah.. Sen nasilsin??
merhaba canım bende iiyim çok şükür kızımla man
Iyiyim canim ck saol bebek de iyi Elhamdulillah.. Sen nasilsin??
merhaba canım bende iiyim çok şükür kızımla manisa somadayım bir hafdatır niversteyi burda okucak kısmet olursa onu yerleştirmeye geldim senin ne kadarlık oldu bebiş :) bu arada isimde çok güzel

merhaba canım bende iiyim çok şükür kızımla man

merhaba canım bende iiyim çok şükür kızımla manisa somadayım bir hafdatır niversteyi burda okucak kısmet olursa onu yerleştirmeye geldim senin ne kadarlık oldu bebiş :) bu arada isimde çok güzel
Waowww senin universiteli kizin mii varrr :nazar: Masallah hic gostermiyosun :))) bizim 33 haftalik oldu... Baya az kaldi... Is,i begenmenize cok sevindimm...

Waowww senin universiteli kizin mii varrr :nazar: Masallah hic gostermiyosun :))) bizim 33 haftalik oldu... Baya az kaldi... Is,i begenmenize cok sevindimm...

evet canım kızım üniversteli oldu ondan büyükde oğlum var :oops::oops::oops::oops: 33 haftalık mı ooo baya olmuş az kalmış geröekden Rabbim bi nefesde kurtarsın :KK49::KK49::KK49::KK49:

iyiyim canım ne yapalım bata 1 hafta kaldı ve 15-20 gündür baş ağrısı çekiyorum kaldığım yer ufak bir ilçe ama yarın kesin bi dr görünücem sen neler yapıyosun kimsecikler kalmadı topiklerde herkes çekildi hayırlısı
bende iiyim cnm kızımla manisa somadaydık pazartesi gece geldik bayramdan sonra gidicek tekrar asıl ayrılık ozaman olcak senin bata aza kalmış bişe yapmışmıydın bu ay doktora falan gitmişmiydin ben gitmedim bu ay

inşallah canım Rabbim cümlemize hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Aminn canim insallahhh.... Rabbim kucaklarimizi doldursunn guzelliklerle insallahh :emir_bebek:
evet canım kızım üniversteli oldu ondan büyükde oğlum var :oops::oops::oops::oops: 33 haftalık mı ooo baya olmuş az kalmış geröekden Rabbim bi nefesde kurtarsın :KK49::KK49::KK49::KK49:

Masallahhh yaaa Allah bagislasinnn evet sayili gunum kaldii ... Annem gelcek insallah taaa buralara dogumumda insallah bi aksi,ik olmaz.. Evet kimseler kalmadi buralarda millet bi anda kayboldu....:KK50:

merhaba canım nasılsın ben dün yine çatlatma iğnesi oldum bekliyorum sende ne var varmı bi gelişme :KK54::KK54:
beklemedeyim canım bat 8 kasım hakkımızda hayırlısı ben çatlatma iğnesi hiç yaptırmadım ama bu ayda olmazsa detaylı bir kontrole giricem bakalım beklemedeyiz inşallah hayırlı haberleri alırız ya 1 sene oldu tık yok :KK14::KK12::KK43:

beklemedeyim canım bat 8 kasım hakkımızda hayırlısı ben çatlatma iğnesi hiç yaptırmadım ama bu ayda olmazsa detaylı bir kontrole giricem bakalım beklemedeyiz inşallah hayırlı haberleri alırız ya 1 sene oldu tık yok :KK14::KK12::KK43:
senin bat gelmiş varmı bi değişklik :KK17::KK17::KK17: hiç doktora gitmedinmi bi senede benimde bat 20 kasım :KK17::KK17::KK17:

ohh ne güzel herkes hamiş kalmış topik deee herkes bebişlii ben hala beklemedeyım kızlar artık umutlarım tükeniyor :/

X