Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

MERHABA CANIM HAYIRLI CUMALAR İNSANBUL UN 8 AĞUSTOSTU DOĞUMU SENİNDE AZ KALMIŞ İNŞ. GELMEZ KIRMIZILAR BENİM 27 SİNDE GELDİ ŞU AN ADETLİYİM
İnşallah canım ya ben dayanamayıp dün test yaptım negatif çıktı hakkımızda hayırlısı eğer bu ayda olmazsa eşimle beraber görünücez doktora hakkımızda hayırlısı olur inşallah

aff allam ya sayfaya başladığım arkadaşların yüzde 80 hamiş olup doğurdu daha bende tık yok
kızımda büyüyo 8 yaşına geldi..
aynen canım bende sendenim hayırlısı olur inşallah bir problemde gözükmüyor gerçi ben pko luyum ama doktor en düşük seviyesi hamileliğe engeli olmaz diyor ama anlamadım :KK17::KK53:

hiç sorma bacımm..medikal hastanesi yapıyo oda insanı soyuyo resmen kahrolasıcalar..
ünv. hastneside 1-2 bin olur dedi ama gecen yıl tam 4 ay gittim hep ertelediler hiç oralı olmadılar..
sonrada eşim kavga edincede senin bi çocuğun var ikinci doğal yollarla olur diye erteliyoz dedi..
sanane ben belki keyf için yapıyom..:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
görümcenin kızmı oğlanmı ikizleri..
merhaba canım ikizler biri kız bir erkek büyüdüler baya

kızlar yardım edin ya bat yarın ama dayanamadım sabah test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belli oldu sizce hamile miyim ne yapsam şaşırdım kaldım :KK17::KK17::KK17:

canım benim hoşgeldin ewt bayadır yoktun zaten sitede değişmiş bende pek girmiyorum hoşuma gitmedi bu hali oğluşunu kucağına almayıda nasip etsin Rabbim cnm benim seni seviyorum kendine iyi bak :KK68::KK68::KK68:
Kuzum benim dondum yine evime bitmiyo geldigimden beri isim gucum... Sen nasilsin bakiyim var mi hic gelisme degisme falan ?? Kistlerin vardi en son ne oldu?? Asimalan falan ne oldu??:KK22:
kızlar yardım edin ya bat yarın ama dayanamadım sabah test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belli oldu sizce hamile miyim ne yapsam şaşırdım kaldım :KK17::KK17::KK17:
Canim insallahh oulesindir... Testi yaptiktan kac dakika sonra cikti ikinci cizgi?? Bi de resmini atsana bakalimmm... Ay cok heyecanlandimmm insallahhh hadi bakalimm yaz mutlaka cok merak ettimmm :):KK45:

Insallah hamilesindir canim ama tabiki saglikli bi hamilelik... Olmasa da uzme kendini zamani var demektir.. Rabbim herkese nasip etsin hep dua ediyorum.. Hberlerini bekliyorummm... Beklemek zor ama yapcak bise yok bekleyelim bakalim ama kendini sartlandirma tamam mi sonra kotu oluyo insan cunku...

Insallah hamilesindir canim ama tabiki saglikli bi hamilelik... Olmasa da uzme kendini zamani var demektir.. Rabbim herkese nasip etsin hep dua ediyorum.. Hberlerini bekliyorummm... Beklemek zor ama yapcak bise yok bekleyelim bakalim ama kendini sartlandirma tamam mi sonra kotu oluyo insan cunku...
İnşallah canım bakalım bugün bat geçeli bir gün oldu henüz gelen giden yok beklemedeyim daha önce bat yaklaştı mı akıntım olurdu şimdi yok bakalım eğer yarında olmazsam cumartesi evde test yaparım çıkarsa pazartesi kan tahlili yaptırırım üzülmem canım nasipten öte yol yok bakalım

İnşallah canım bakalım bugün bat geçeli bir gün oldu henüz gelen giden yok beklemedeyim daha önce bat yaklaştı mı akıntım olurdu şimdi yok bakalım eğer yarında olmazsam cumartesi evde test yaparım çıkarsa pazartesi kan tahlili yaptırırım üzülmem canım nasipten öte yol yok bakalım
Yaptin mi canim test????

mrb acaba banada yardımcı olurmusunuz karından ultrasonda ne zaman görülür 6+ günlerde yada 7+ haftadamı kesin görülürmü ve idrara sıkışık gitmemiz şartmı

mrb acaba banada yardımcı olurmusunuz karından ultrasonda ne zaman görülür 6+ günlerde yada 7+ haftadamı kesin görülürmü ve idrara sıkışık gitmemiz şartmı
canım net olarak 6+ günlerde görülür sıkışı olarak gidersen tam anlamıyla görür dr.

X