Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

merhaba hoşgeldin cnm inş. hayırlısıyla gelir bebişin

h.g inş rabbim gönlüne göre verir..benimde bir kızım var 5 yaşında hamileyim şuan ayımdayım..darısı sana olur inş..bende hataylıyım

bizde seni özledik cnm..iyiyim sekiz ağustosta doğumum heyecan başaldı cnm ya..senin nasıl gidiyor herşey yolundamı..bebiş nasıl isim düşündünüzmü biz daha karar veremedik opüm seni şekerr
ohh maşallah tarih belirlenmiş. Allah kolaylıkla kurtarsın inşallah canım. isim düşünemedik maalesef. onun adı halen bebek
merhabalar canım sen yaşıyomusun yaa nasılsın çok özledim valla seni

bende özledim hemde çok.. valla yaşıyor muyum bilmem. boşlukta gibiyim. sıkıntılar yaşıyorum taşınma işiyle ilgili. ev yerleşmeden doğum yapıcam diye aklım çıkıyor. sen nasılsın?

bende iiyim cnm sağolasın aynen işe devam işte hayırlısıyla doğumdan önce taşınırsın inş :) kendine iyi bak öpüyorum

uzun zaman oldu kulübü takip etmeyeli, sayfada kimler kaldı, gelişmeler nasıl bilmiyorum. lakin hiç beklemediğim anda ve neredeyse imkansız dediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. yarın inşallah resmen 14 hafta olacak... bu süreçte 3 kilo verdim ve 45 kiloya düştüm :)) ağzıma hiç bir şey sokamıyorum... artık zaman ve mekan hiç fark etmeden her yerde muhteşem kusma performansları sergiler oldum. geçecek diyorlar lakin inancım kalmadı artık

umarım benimle birlikte bebek bekleyen, isteyen herkesin bu mübarek günde duaları kabul olur. inanın her gece isteyen herkes için dua ediyorum... Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...

gözünaydın canım inş. en kısa zamanda geçer kusmaların seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun

ne güzel antakyadayım ben,aslen abtepliyim, inş. ama eşim biraz daha deyip duruyo offf

bende antakyalıyım ama12 yıldır adanadayım iş ve eşten dolayı..benim eşimde çok istemiyordu ama sonradan oda istemeye başladı benim kadar olmasada..neden istemiyor eşin..

hayırlı olsun..inş geçer kusmaların bazılarında 4 ayda geçiyo..bende kusma çok olmadı ama iştahızlık herşeyden tiskinti var ve 37 haftadayım halen sabah böğürtülerim geçmedi ilk hamileliğimde böyleydi benim..ilktede 5 ay boyunca ne yediysem çıkardım hastanede bile yattım..bazıları çok şanslı oluyor çok güzel geçiyo hamilelikleri..benim için hamileliklerim hep sorunlu geçti..ama bebişler için değer rabbim onların saçının teline zarar vermesin

bende antakyalıyım ama12 yıldır adanadayım iş ve eşten dolayı..benim eşimde çok istemiyordu ama sonradan oda istemeye başladı benim kadar olmasada..neden istemiyor eşin..

erken diyo bikaç ay daha, benim kız sürekli ağladığı için bıkkınlık yaptı bizde,2 ay oldu kreşe başlayalı, yemek,uyku problemi bayağı çözüldü,ağlaması azaldı onun için biraz daha diyo işte, benim acele ettiğimi düşünüyo,ama seneye yazı geçmeyecek şekilde planımız,inş. geç kalmayız,kışın çok zor doğum,ben de çocuk da gazman gibiydik,sezeryandan dolayı

Yaa zor olmayacak mı taşınma işi hem bebek hem taşınma allah kolaylik versin. Annen nasıl davraniyor sana

az önce yine birbirimize girdik.oysaki sadece yemek yaparken domatesini karıştırmadan yemek istemiştim canım istemişti.alacağım diye hemen karıştırdı bende sinirlendim çimdikledim.son hareketim olacakmış yoksa gidermiş.o bana bir şey yapma zorunda değilmiş

canım yaa niye böyle yapıyor annen üzülüyorum sana [emoji20] neyseki kocan sana destek evin neşesi bebeğin var allah sabır versin sana.bende bugün aşılama oldum canım inşaallah tutar

canım yaa niye böyle yapıyor annen üzülüyorum sana [emoji20] neyseki kocan sana destek evin neşesi bebeğin var allah sabır versin sana.bende bugün aşılama oldum canım inşaallah tutar

bilmem ki şekerim keşke bilsem.ne hamileliğin güzelliğini gördüm ne evliliğin.eşimden de bıktım hiçbirşeyden mutlu değil öldürecekler beni bir elden

bilmem ki şekerim keşke bilsem.ne hamileliğin güzelliğini gördüm ne evliliğin.eşimden de bıktım hiçbirşeyden mutlu değil öldürecekler beni bir elden
Tatlım inşallah sıkıntıların biter hamilelikte insan Hassas oluyor sende daha fazla hassaslastin demek. Taşındın mı canım ne yaptın.kocan iyi davraniyordu ne oldu niye bıktın

Tatlım inşallah sıkıntıların biter hamilelikte insan Hassas oluyor sende daha fazla hassaslastin demek. Taşındın mı canım ne yaptın.kocan iyi davraniyordu ne oldu niye bıktın

gitmek istiyordu aydına hatırlıyormusun?gitti ama şimdi işinden şikayet ediyor gelmek istiyor canımdan bezdirdi.kaçıp gideceğim.evin müsait mi?

gitmek istiyordu aydına hatırlıyormusun?gitti ama şimdi işinden şikayet ediyor gelmek istiyor canımdan bezdirdi.kaçıp gideceğim.evin müsait mi?
Evet gitti 1 ay sonra taşınacagim diyordun canım.gelirse geri eski işine devam edebilecek mi Dayan tatlım bizde tatile gidiyoruz yokum evde kaç gel derdim [emoji2]

Evet gitti 1 ay sonra taşınacagim diyordun canım.gelirse geri eski işine devam edebilecek mi Dayan tatlım bizde tatile gidiyoruz yokum evde kaç gel derdim [emoji2]

4 ağustostan sonra başımı alıp kaçacağım kimseye haber vermeyeceğim.bunalttılar beni.devam edebilecek ama gerek yok burda kimse yok pahalı

4 ağustostan sonra başımı alıp kaçacağım kimseye haber vermeyeceğim.bunalttılar beni.devam edebilecek ama gerek yok burda kimse yok pahalı
yok canım öyle şeyler düşünme tatlım bebeğine yazık bee tatlım olsun olsun diyordun bak bebeğin seninle.bak hala bizim yok ne güzel bu güzel günlerin tadını çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…