Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bazen ruyamda erkek bir bebek goruyorm okadar tatlli guzel bir bebek ki anlatamam icime huzur mutluluk doluyor onu gorunce mutlu uyaniyorum gunumde guzel geciyor.Neyse gece yine onu gordum benim oglum olmus oluyor yeni dogmus bebek ama benimle konusuyor diyorki;Anne benim icin daha beklemen gerek zamani var

günaydın bacılar hu hu kimse yokmu
geçmiş olsun kızına
sorma bitmiyor bacım oku oku

sağol elif dün okulada gitmedi bu gün iyi..
oku oku oku gözüm bozulacak 80 de bıraktım106 olmuş anca dırdırdır
sen nettin elif yaptırdınmı o işlemi adı nedi unuttum hipolu bişi..:44::44::44::44::44::44:
bendün dedim mehtap yazmış..ben bekarken hiç adet sancım yoktu..evlendim kızımı doğdum sonrada spiral taktırdım(ria)
o spiral beni mahvetti..5 yıl sonra çıkarttım anam bi rahatladım geçti ağrılar akıntılar..
ama hsg filmi sonrası yine başladı son 4 aydır mahvoldum..hele bu ay belim bi ağrıyo sorma

günaydın
kzı okula gönderyim 11 gibi burdayım
bu günde ağda yapacam offf...sizde nevar neyok

cnm ALLAHtez zamanda göndersin bebeğini..çok duygulandım.
hepimizin istediğini versin..tüm üyeleri hamiş diye tarihe geçsin bu topik

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben bu sabahtan itibaren ateş ölçmeye başladım

hepnasip ilk ateşim 36,5 sana hergün rapor vercem

Son düzenleyen: Moderatör:
bu saatler niye yanlış bende bi sorun var 07.43 yazıyo ama saat 09.47 nasıl iş anlamadım:118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…