- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.281
ben bırşey sürmeyeceğım sanırım
canım yeni batım 18 nisan...senin hesap neden pasif ne oldu canım hayırdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bırşey sürmeyeceğım sanırım
Saolun canlarimmmm darisi size insallahhhh.... Yok esim ameliyat olmadi.. Cok sukur gerek de kalmadi... Aslinda hicbise yapmadim sadece bi kez calisma yapmistik oysa ki ... Zamani gelmis demek ki sizin ameliyat sonrasi degerler nasil oldu kizlar var mi yukselme???
Evet cnm vakti gelmis demekki insallah Allahim bizlere de tattirsin o muthis duyguyu.Bizim 3 ay dolmak uzere haftaya doktora gidecegiz heralde sperm testi ister artik dustu mu yukseldimi ayni mi nasil hicbirsey bilmiyorum dusunmekten cildirmak uzereyim.Bence sende rahatladin birazda onun da etkisi oldu esinin belkide cok kotu degildi degerleri,siz test yaptirmamistiniz degil mi?Jonguilin esinin degerrleri duzeldi sayisida hizida artmis doktor normal yolla olur bekleyin demis yakinda onunda hamilelik haberlerini alacagiz insallah
Biz test yaptirmistik canim degerler dusuk denmisti ama ameliyat olmadi esim cunku doktor gerek yok normal yolla olur dedi... Bizim morfoloji ve hareketlilik normldi ve en dusuk 7 milyon cikmisti cnim... Insallh rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip eder...
Kizlar bende hamileyim hayirlisiyla.pek giremedim.Haber vereyim dedim :)
slmm kızlarrrrrrr
Insallah tatlim Allah bize de gostersin o gunleri.Artik kendine cok dikkat et ozellikle su 3 ay.
Seninde gozun aydin canim dikkat edin kendinize
Merhablar araniza yeni katıldım.5 mart son regl tarihim.regl bitimi ilişkide bulunduk,ayrıca yumurtlama günüm 19 mart öğünde ilişkide bulunduk.iki oğlum var ve birde kızım olsun istiyorum sizce hamile olma ihtimalim varmı sabahları bulantı ve kokulara hassasiyetim var
arkadaşlar burada beraber gülüp eğlenip stresimizi atacağız ki bebeklerimiz gelsin
listemize eklenmek isteyen olursa yazması yeterli
haydi hep beraber hamile kalmaya
Kizlarrrrr bu sabah sonucum geldii HCG 10059.99, progesterone 53.53... Bu Niye Boyle firlak yaaaaaa ????? Yalnis yazmadim 10059.4... pregnant yaziyo..
Elifcim benim bu ay olmadı yine yeni bat 17 nisan canım
amin canım hayırlısıyla inşallah.bi problem yok bu ay sıkı çalışmaya karar verdik diğer aylar tembellik ettik bakalım bu ay tutar inşallah.canım yeni bat 9 nisan dua et bana
aa evet kapalıyım gerçekten.teşekkür ederim
hahaaao hareket ediyodurda sen tam olarak duymuyosundur tatlım,ççok yakında hissetmeye başlarsın